5800 güncelleme sonrasındaki gördügünüz değışikler ?

Sponsorlu Bağlantılar

hasbaly

hasbaly

Üye
Aynen sadece tarayıcı ve tuş kilidi. Beklenen gelmedi. Olsun internete öncesinden daha hızlı giriyoruz.

atakantan

atakantan

Üye
sadece kilt acma tarayıcı degişmiş tam bır fiyasko

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia utanıyor mu acaba? Yoksa hala gururlu mu?

GrknYavas

GrknYavas

Üye
ovide goremıyorum arkadaslar :(

power-b

Üye
nokia lütfen nokia yemin ederimki sırf ihtiyaçlarıma %100 cevap veren bir telefon ürettiğin için elimden çıkaramıyorum nokia.

müzik desen müzik
resim desen resim
internet radyosu desen interne radyosu
tv ye bağlaytıp keyifle internet radyosu veya internet tv izlemesi cabası... youtube da var hee
aaah ah bir de bu radyoda donma problemi bir de RDS yi tam çözebilsen uzaya kadar hoplayacağım şerefsizim.

ama çok seviyorum telefonumu hakikaten. zaten ben müzik ve internet amaçlı almıştım telefonumu. radyo problemi çözülürse gözümde iphone den bir numara!

GrknYavas

GrknYavas

Üye
telefon güncellenemedi güncelleme paketi telefonla uyumlu değil servis sağlayıcınızla görüşün diyor bu ne demek bilen varmı

asigsasi

asigsasi

Üye
çok pişman oldum keşke güncelleme yapmasaydım eski web tarayıcı daha güzeldi tuş kilidi dandik olmuş telefon kafayı yedi eski uygulamaların çoğunu geri yükleyemi yorum sizde pişman olmayın

123adil

123adil

Üye
çok pişman oldum keşke güncelleme yapmasaydım eski web tarayıcı daha güzeldi tuş kilidi dandik olmuş telefon kafayı yedi eski uygulamaların çoğunu geri yükleyemi yorum sizde pişman olmayın
Canım benim senin yapman gereken genel bi temizlik öncelikle bi güzel sıfırla telefon hafızasını falan hafıza kartını sıfırla dokunmatik enfeksiyonu nu yap helikopter kullanıyormussun gibi oluyor.

fazıl kadir

Üye
ne bekliyodunuz kiiii

asigsasi

asigsasi

Üye
Canım benim senin yapman gereken genel bi temizlik öncelikle bi güzel sıfırla telefon hafızasını falan hafıza kartını sıfırla dokunmatik enfeksiyonu nu yap helikopter kullanıyormussun gibi oluyor.

Telefona hard format attım daha kötü oldu hafıza kartına dokumadim eskiden çalışan uygulamalar şimdi çalışmıyor yükleniyor açılmıyor örneğin youtube downloader yükledim şimdi açılmıyor of of

nike497

Üye
nokia krizde android ıslmcilı telefn markaları zirvede suan

lasvetorus

lasvetorus

Üye
butun cfwler eski surum oldu simdi v60 uzerine cfw yapilacak. yerli ve sozde cfw cilerde binh24un portlarini bekleyecekler bence tek degisiklik budur.ama tarayici olayini ve digerlerini binh halletmisti zaten.

taxonera

Üye
yeni verisonu yükledikten sonra bağlantı yöneticisinde Turkcell İnternet bağlantısı oluştu ve hiç kesilmiyor bağlantıyı kes dememe rağmen gene bağlanıyor. Kb falan gitmesin sanki nette gibi ana ekranda da 3G yazısının altında iki ok mevcut bunu önlemenin yolu var mı?

EFG_07

EFG_07

Üye
yeni verisonu yükledikten sonra bağlantı yöneticisinde Turkcell İnternet bağlantısı oluştu ve hiç kesilmiyor bağlantıyı kes dememe rağmen gene bağlanıyor. Kb falan gitmesin sanki nette gibi ana ekranda da 3G yazısının altında iki ok mevcut bunu önlemenin yolu var mı?
e-posta bölümünün çevirim içi olmadığına baktınmı peki

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
Paket veri araması sürekli bğlantıya gelmiş olablr paket veri aramasını 'Gerektiğinde' yap

marjisalih

marjisalih

Üye
bende yükledikten sonra hard format attım. Yazılım güncelleme den pyhtonu yüklemiyor. Ayrıca ovi mağazadan talking cat,dog gibi uygulamaları da yüklemiyor.

faruq09

Üye
ya bu kilidi nasıl yapıcaz :S

asigsasi

asigsasi

Üye
bende yükledikten sonra hard format attım. Yazılım güncelleme den pyhtonu yüklemiyor. Ayrıca ovi mağazadan talking cat,dog gibi uygulamaları da yüklemiyor.

Aynen sinir oldum pyhton güncellen miyor varmı yapan allahtan maxicep varda ordan indirdim

Üst Alt