Canım benim senin yapman gereken genel bi temizlik öncelikle bi güzel sıfırla telefon hafızasını falan hafıza kartını sıfırla dokunmatik enfeksiyonu nu yap helikopter kullanıyormussun gibi oluyor.çok pişman oldum keşke güncelleme yapmasaydım eski web tarayıcı daha güzeldi tuş kilidi dandik olmuş telefon kafayı yedi eski uygulamaların çoğunu geri yükleyemi yorum sizde pişman olmayın
Canım benim senin yapman gereken genel bi temizlik öncelikle bi güzel sıfırla telefon hafızasını falan hafıza kartını sıfırla dokunmatik enfeksiyonu nu yap helikopter kullanıyormussun gibi oluyor.
buraya bir bak http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/5800-v60-guncelleyememe-sorununa-cozum-burda-556849.htmltelefon güncellenemedi güncelleme paketi telefonla uyumlu değil servis sağlayıcınızla görüşün diyor bu ne demek bilen varmı
e-posta bölümünün çevirim içi olmadığına baktınmı pekiyeni verisonu yükledikten sonra bağlantı yöneticisinde Turkcell İnternet bağlantısı oluştu ve hiç kesilmiyor bağlantıyı kes dememe rağmen gene bağlanıyor. Kb falan gitmesin sanki nette gibi ana ekranda da 3G yazısının altında iki ok mevcut bunu önlemenin yolu var mı?
Paket veri araması sürekli bğlantıya gelmiş olablr paket veri aramasını 'Gerektiğinde' yapyeni verisonu yükledikten sonra bağlantı yöneticisinde Turkcell İnternet bağlantısı oluştu ve hiç kesilmiyor bağlantıyı kes dememe rağmen gene bağlanıyor. Kb falan gitmesin sanki nette gibi ana ekranda da 3G yazısının altında iki ok mevcut bunu önlemenin yolu var mı?
Nasıl yapcaz derkenya bu kilidi nasıl yapıcaz :S

bende yükledikten sonra hard format attım. Yazılım güncelleme den pyhtonu yüklemiyor. Ayrıca ovi mağazadan talking cat,dog gibi uygulamaları da yüklemiyor.