5800 Güncelleme Hakkında ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cgedikk

Üye
    Konu Sahibi
5800 Güncelleme Hakkında ?
Arkadaslar merhabalar.yeni v40 guncellemeyi bende yukleyemıyorum.güncelleme yok diye mesaj çıkartıyor her seferinde.kodu değiştirip yapılabiliyormus okudum yöntemi ama bu şekilde de yapmak istemiyorum.ben telefonumu ilk aldığımda *#0000# yöntemi ile güncellemiştim. v30 suan.yeni versiyonu kurmam için format falan atmama gerek var mıdır? Avea kullanıyorum ve ovi de güncellemeleri kontrol et dediğimde operator saglayıcısının izni falan yazıyordu, turkcell hattımla tekrar denedim yine guncellemeyi görmedi.bekleyeceğiz herhalde ya da tel. servise vereceğim artık.

Hayır arkadasım güncellemenin hatla bi alakası yok..Su anda Senin Rm Koduna v40 güncellemesi gelmediği için sende gözükmüor..Ya kodu değiştirip yapıcaksın (ki bunuda nadir abi 5800,5530 ve n97 fun clubunun 9.msjında anlattı..)Eğer bn öyle yapmak istemiorum diyosan beklemekten baska sansın yok..Ayrıca değiştirmemenin sebebini anlıyamadım merak etme telefona birsey olmuyo..Bnce Değiştirip güncelle derim

cgedikk

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum kardeşim hatla ne alaka sağol yine de ben burda sormak istedim. evet nadir anlatmış sağolsun olmazsa beklemeyeceğim.yapmamamın sebebi yasal olmadığı için yoksa kodu değiştirip yaparım aslında..sağol yine de dostum.

aa-tolga

Üye

NOKIA 5800XM RM-356
Bu dil kodlarına Cihazınız için en son yazılım:
Sürüm:: 52.0.007 oldu
0591785 Euro2 Gun and Black Turkey
0559083 Euro2 Turkey Red
0559373 Euro2 Turkey Blue
0573741 Euro2 Turkey Black
0587676 Euro2 Turkey Navi

Bu dil kodlarına Cihazınız için en son yazılım:
Sürüm:: 51.0.006 olarak kaldı
0579269 Euro2 Turkey Red
0579270 Euro2 Turkey Blue

buradan da yükleyebilirsiniz.
http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...