5800 gps sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
    Konu Sahibi
5800 gps sorunu
ARKADAŞLAR BU TELEFONUN GPS HİÇ BİR YERDEMİ ÇEKMEZ ANLAMADIM TAKSİMDE BİLE DENEDİM ÇEKMİYOR ANLAMADIM GİTTİ HERKEZİNMİ BÖYLE BU TELEFONU YOKSA BENİMMİ BÖYLE ??:vur

mukuu

Üye
bende yeni aldığımda adanada oturduğum ankarayı gösteriyordu.gps açılırken internete bağlanılsınmı diye soruyor ben hep hayır demiştim bir defada evet dedim düzeldi.belki sende bi defa internete bağlansan düzelir

isko4429

Üye
dostum uyduya bağlanması için konumlandırma sunucusuna bağlanmak istiyo telefon. bunun için de internet bağlantısı gerekli...

biyolgn

biyolgn

Üye
Arkadaşlar doğru soylemiş konumunun belirlenmesi için 1-gsm internet bağlantısı 2-Wireless 3-Bluetooth cihazı uzerinden navigasyon balantsı 4-Şebekeden sms yolu ile 2 kontor.birinin seçili olması gerekir en kullanışlısı Wirelles olan bir yer ...

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
    Konu Sahibi
ilk baştamı bunlar olması lazım

murad54

murad54

Üye
dostum uyduya bağlanması için konumlandırma sunucusuna bağlanmak istiyo telefon. bunun için de internet bağlantısı gerekli...

İnternet bağlantısına gerek yok dostum. Menüde Yer diye bi program var ona tıklayıp GPS verisine tıklıyorsun. Sonra Konum diyorsun. Sonra Seçeneklerden Uydu Durumu diyosun. Telefonun uydulardan veri alabilmesi için açık bi alanda olması gerek tabi 5-10 dakika içinde konumunu belirliyor uydu durumları mavi olunca Haritalara giriyorsun ve konumunu belirliyor gittiğin yolu rakımı ve haritada nerde olduğunu gösteriyor.

--------------- Ekleme ---------------

Unutmayın Telefonda Dahili GPS var Şebekenin kontorlerinizi sömürmesine izin vermeyin. Haritalarıda Ovi Map ile bilgisayardan telefona direk atabilirsiniz.

Bi teşekkür edersiniz artık :DDD

zfr_1

zfr_1

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n97-gps-problemi-kesin-cozum-100-a-282995.html N97 gps problemi kesin çözüm!!!! %100

link nasıl konuluyo bilmiyorum ama sitede arayıp bu kounyu bulabilirsiniz .Sadece n97 için değil 5800 da da sorunsuz çalışıyor ben denedim benimde hiç bağlanmıyodu üstteki konuda söylenenleri yaptım artık çalışıyor..

İyi bari link koymayı bilmiyodum ama yanlışlıkla da olsa koymuşum linki :D

oimlizkan

oimlizkan

Üye
Arkadaşlar mrb. Bende gps ve haritalara giriş yaptığımda malesef şebekeden bağlantı istiyor ve düzeltemedim. Şebeke bağlantısını kestim bu kez de haritalar ve konum açılmıyor. Bunu anlatan biyer var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

trane1

trane1

Üye
Ya ben de de gps i açıyorum konumum diyorum sonra Lisanslar kontrol ediliyor yazısı çıkıyor bekliyorum bekliyorum bir sonuç yok ne yapmalıyım ?

oimlizkan

oimlizkan

Üye
haritalarını güncelle güncel maps de navigasyon ve diğerleri ücretsiz. bende sadece haritaları ücretsiz yapamadım birtek.

m_ekan38

Üye
yo benim ki gayet güzel hatta aracın önüne koyuyorum o da doğru bir şekilde tarif edebiliyo x

zfr_1

zfr_1

Üye
Eğer haritaların güncel değilse ilk başta ovi mağazasına gir ve ovi mapi indir ondan sonra haritalara bir kere gir çık ondan sonra nokia map loader diye bir bilgisayar programı var onu bul bilgisayarına yükle sonra telefonun pc suite modunda bağla ve yüklediğin map loader programını çalıştır ve oradan türkiye yi bul ve türkiye haritasını indir istersen navigasyon için türkçe kadın sesini de indirebilirsin zaten program senin se3çtiklerini indirip telefonuna atacak ondan sonra aşğıda vereceğim linkteki söylenenleri yap çalışsın
QUOTE=zfr_1;2001544]http://www.maxicep.com/symbian-destek/n97-gps-problemi-kesin-cozum-100-a-282995.html N97 gps problemi kesin çözüm!!!! %100

map loader ın linkini de verdim ama türkçe dil seçeneği yok

harita yükleyicisi al diyo oradan indirebilirsiniz..

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bugün şişliden otobüse bindim açtım otobüsten inmeye 1 durak kalmışken birden çekmeye başladı çok şaşırdım hemde çekiyodu yani yarım saat bekledim açıkcası artık çekiyor GPSSSSSSSSSSSSSSSS :D:D:D

bekirat

Üye
ya arkadaşlar ben telfonu ilk aldığımda 10 gün ücretsiz kullanımı vardı ve sürümüde v.40 lı bişeydi v51 e güncelledim ve oviden ücretsiz girmeye başladı ama bu sefer gps çalışmıyor konumumu bulamıyor 10 sefer deniyorsam 1 sfer ancak buluyor yardım edin!!!!

*unkown*

*unkown*

Üye
Ovi nin 5800 ile gelen navigasyon programı beş para etmez. Beş para etmez dergen görüntülerine fln laf yok.Ama görüntüsünü kim ne yapsın önemli olan haritası ;-) Bende araştırdım Garmin şn mobil navigasyon yazılımını indirdim.
Çok güzel çıktı. Haritada olmayan yer yok. Herkese tavsiye ederim...

fthykt

Üye
bursadayım gps beni istanbulda gösteriyor ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt