5800 google mobil maps yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

marmaraisland

Üye
    Konu Sahibi
5800 google mobil maps yardım lütfen
arkadaşlar ben burda yenıyım google maps için verdiğniz erşeyi denedim fakat bi cözüm olmadı dns değiştirim bi sre girdi sonra gene sorun oldu yardım edin lütfn işim icabı bu uygulamaya çok ihityacım var... şimdiden teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşım kaç gündür bende giremiyorum sitesinde sorun var galiba..

marmaraisland

Üye
    Konu Sahibi
ya sanırım işte bu türk telekomun yasağı yuzunden bircok çözüm var ama ben yapamadım yapabilen varmı arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

nadir bey ya sanırım siteden olan bişey değil çunku 5800 var bende kablosuz ağdan bağlandığımda yüklemeyi yapıyo

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Bende sorun yok wireless olsun şebekeden olsun her türlü bağlanıyor.

celibar

celibar

Üye
ben dnsli bağlantı noktasından dün akşam giriyodu öğlen bu mesajı okuduktan sonra yüklememeye başladı.

marmaraisland

Üye
    Konu Sahibi
erdoğan bey sen nsl girebiliyosun farklı bi yöntemmi kullanıyosun benim telım de 5800 ama ben dns filan da değiştirdim giremedim

--------------- Ekleme ---------------

bi ayarlarını filan baksna nsl yada değişiklik yaptın mı yazarsan sevinirim erdoğan

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Arkadaşlar şu DNS leri deneyin bakalım ben sorunsuz giriyorum hem google maps e hemde youtube a (programı ile)

88.248.155.141
88.248.155.142

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
bir öneri de benden 4.2.2.1 ve 4.2.2.6 ben bunu kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.

marmaraisland

Üye
    Konu Sahibi
erdoğan bey saol senin veriğini denedim çalıştı ama umarım bu dns lerde geçici değildir arkadaşlar elinizde böle dnser olan varsa yazzın bu şekılde yardımlaşalım saolun

eerdogan85

eerdogan85

Üye
erdoğan bey saol senin veriğini denedim çalıştı ama umarım bu dns lerde geçici değildir arkadaşlar elinizde böle dnser olan varsa yazzın bu şekılde yardımlaşalım saolun

Faydalı olabildimse ne mutlu bana. Forum da bunun için var maxicep e teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt