bende rekor denemesi yapacam da elimden düşürmüyorum ki bi türlü bu arada benim şarjım iyi gidiyor yanlız enery profiler programını kullananlar varsa hemen başlangıçta ortalama kaç gösteriyor pil tüketimini bende 0.35 görünüyor sadece kıyaslamak için soruyorum
bende rekor denemesi yapacam da elimden düşürmüyorum ki bi türlü bu arada benim şarjım iyi gidiyor yanlız enery profiler programını kullananlar varsa hemen başlangıçta ortalama kaç gösteriyor pil tüketimini bende 0.35 görünüyor sadece kıyaslamak için soruyorum
pil tüketimi o.85 görünüyor ekean parlaklığını en aza getirince 0.35 oluyor.Sen parlaklığı en azda mı bu testi yaptı?Ya da benim tel harbiden çok şarj yiyiyor
bence tamamen sallıosun bi 5800 şarjının 5 gün gitmesi imkansız 3310 mu bu arkadaşım bu kadarda tıraşlamayın bnm telim hiç ellemediğim halde 3. gün sabahına zar zor gidio
Kapatıp açınca gerçekten çok yiyor şarjdan,bir çubuk çat diye gidiyor bazen iki. benim birbuçuk ay oldu alalı,iki gün dayanıyor müzik-mesaj-oyun olarak kullanıyorum,oyun o kadar fazla değil ama müzik dinliyorum baya bi.daha üç günü göremedim ama