5800 foto cekimini beyenenler

Sponsorlu Bağlantılar

werux

werux

Üye
arkadaslar kamera ayarlarını orta yapın netliqide yüksek yapın bide öle deneyin benim hoşuma qitti

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşlar gece çekimlerin gece portre yaparsanız çekim kalitesinin arttığını görceksiniz

mrbkr

Üye
varrrr

haytaefendi

haytaefendi

Üye

omer1230

omer1230

Üye
yeni teknoloji olmasına rağmen n73 kadar çekemiyor
ve sahne modu az sanırım

haytaefendi

haytaefendi

Üye
8 tane sahne modu war

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşım 5800 mükemmel ötesi bir cihaz ama bazı konularda profesyonel kullanım gerekiyor mesela arkadaşların bazıları bilmediği için telin gece çekimi kapalı alan çekimi kötü yazmışlar bu konuda tecrübe devreye giriyo cihazın gece yada kapalı alan çekimnde kamera aç ve ekranda 3 çizgi sembolünden ayarlara gir gece portre çekimi ayarla ve bide böle dene mükemmel çekim oluyor aa ama şunuda sölim çekimdede 5 megapiksellik çözüm arama o kadarda değil yani

Mygse

Mygse

Üye
İşte 5800 2 kötü yanından biri.
Herkesin dediği gibi telefon harika fakat tasarımı ve "Kamera"sı berbat...
Kameranın hakkını verecek bir telefon değil kimse 5800 ın kamerasını övmesin burda lütfen

SessizCrew

SessizCrew

Üye
Perfect

tropoheus

Üye
kamerası berbat bir çok özelliği bünyesinde bulunduran bu telefona yakışmıyor.

smsnn

Üye
bundan önce n73 üm vardı onun kamerası çok daha iyiydi..diğer tüm özellikleri harika fakat fotoğrafta başarısız bi telefon..

crazyfatih81

Üye
telefonun adı üstünde xpress music yani müzik konusunda daha başarılı onun dışında gündüz çekimi iyi gece BERBAT ÖTESİ hatta gece olmasına gerek yok güneşsiz bir ortamda çekim yaparsan dediğimi anlarsın.Yani güzel foto çekmek istiyorsan güneş ışığı gerek :))))

candida06

Üye
5 ay dır kullanıyorum samsungun 3.2 mp i gibi asla olmaz bence yetersizzz

crımınal

Üye
arkadaşım telefon qüzel flaşı filanda gayet güzel makine alma tavsiye ederim gece fotoğraf cekme konusuna gelirsek zaten geceleyin telefonlar fazla güzel resim çekmezler telefonda güzel göstermediği doğru ama bilgisayara atınca resimler güzel

mm_mm

mm_mm

Üye
telefon ekranında fazla net deil ama pc ye yada baskıda gayet güzel 300 tl lik digital makinalardan güzel çekimi var

Aksi

Aksi

Üye
pek begenmesemde berbat degıl yanı ıdare edıo (:

Progressivity

Progressivity

Üye
gündüz çekimleri iyi ama kapalı mekan ve gece çekimleri maalesef kötü bi ayarlayamadılar gitti alttarafı ufak bi patch çıkarcaklar bunun için nokia anlamadım gitti yaw

Mygse

Mygse

Üye
gündüz çekimleri iyi ama kapalı mekan ve gece çekimleri maalesef kötü bi ayarlayamadılar gitti alttarafı ufak bi patch çıkarcaklar bunun için nokia anlamadım gitti yaw

Ufak bi patchle değişeceğine eminmsn?
Kamera dandik telefondaki patch gelse nolcak

omer1230

omer1230

Üye
Ufak bi patchle değişeceğine eminmsn?
Kamera dandik telefondaki patch gelse nolcak

aynen bencede hiç bir telefon fotoğraf makinesi gibi çekemiyor n86 8gb dahil bana göre:islik

Üst Alt