5800 foto cekimini beyenenler

Sponsorlu Bağlantılar

gokhangullu

Üye
    Konu Sahibi
5800 foto cekimini beyenenler
Arkadaslar 5800 xm ile cekilen fotoları beğenenler var mı bunları bana linkle gösterebilirmiisiniz bende alcam da tlefonu

• Beğen
Tepkiler: üzzaman

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Telefonun çekimi gayet güzel....

Lacrymosa

Üye
Kapalı ortamlarda çok iyi değil. Video çekimi DVD kalitesinde. Işıklı ortamda fotoğraf çekimi iyi.

gokhangullu

Üye
    Konu Sahibi
Damamdır..

Eee daha yokmu yorum

mraz

mraz

Üye
güniçi video çekimi foto çekimi harika.......gece çekimi tatmin edici değil

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
gündüz dısarı ortamda ii gece berbat

pavilion

pavilion

Üye
Daha önce n95 8gb kullandım, renkleri yansıtma konusu ve makro çekimi çok iyiydi, malesef 5800 bu konuda berbat, n93i de de 3,2mp kamera vardı fakat gece çekimide gündüz çekimide çok daha başarılıydı. Bana hiç boşuna övmeyin, çekmeyi becerememişsindir filanda demeyin, fotoğrafçılıkla uğraşıyorum, prof makinemde var...

aryscat

aryscat

Üye
Kapalı ortamda N70 le bile kıyaslanamayacak kadar kötü...malesef

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
geceleyin gece moduna alıyorum cok super cekıyo 5800

neoorog

neoorog

Üye
Flaş yok mu yav 5800'da.

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
var flaş..

neoorog

neoorog

Üye
Kapalı ortamlarda neden kötü o zaman ?

the.yunus

the.yunus

Üye
daha önce n73 kullandım. 5800 yeni aldım ama fotoğrafı berbat. ama videosuna diyecek yok.

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
arkadaşlar gerekli ayarlamaları yaptığınız zaman gerçekten çok güzel fotorof çekiyor

ciko6189

ciko6189

Üye
bi arkadasda var 5800
video çekme ve izeme güzel
ama gece foto çekimleri kötü iyi sonuç almak içn biraz ayarlarıyla oynarsan idare eder sonuç alırsın

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Evet gündüz gerçekten güzel çekiyo ama gece okadar da iyi değil n95 in felan kamerasıyla bir tutulmaz tabiki n95 daha iyi çekiyo ama arkadaşın biri n70 bile kapışamaz demiş gece okadar abartmayalın isterseniz.....

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
n95 dediğiniz 5 megapixel:D kıyaslamanız bence hata:D:D

fbforever

fbforever

Üye
Bazen flaşlı fotoğraf çekerken, flaş erken patlıyor ve fotoğraf flaşsız çekiliyor. Bu hata sizdede oluyor mu?

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
eğer çekerken sert basarsan birden aniden çekiyo ve kalitesiz çekiyo ama orta seviyede basrsan çk güzel çekiyo fotografı...

fbforever

fbforever

Üye
Flaştan bahsediyorum, kaliteden değil...

Üst Alt