ayarlara gir (üç çizgi ye tıkla) sahne modu var ona tıkla en aşşağıda GECE PORTRE modu var ona tıklaKapalı ortamda N70 le bile kıyaslanamayacak kadar kötü...malesef
bence kapalı açık her ortamda kötü(3.2'ye göre)
Daha önce n95 8gb kullandım, renkleri yansıtma konusu ve makro çekimi çok iyiydi, malesef 5800 bu konuda berbat, n93i de de 3,2mp kamera vardı fakat gece çekimide gündüz çekimide çok daha başarılıydı. Bana hiç boşuna övmeyin, çekmeyi becerememişsindir filanda demeyin, fotoğrafçılıkla uğraşıyorum, prof makinemde var...

3.2 mp'lik bir kamera daha iyi çekimler yapabilir kameranın hakkını veremiyor telefon oda yazılımdan kaynaklanıyor maalesef, bir defa net çekim diye bir olay yok net fotoğraflar çekilmiyor 5800 ile otofokus özelliği olmasına rağmen böyleyse ortada bi sorun olduğu çok aşikar değil mi sizcede
Daha önce n95 8gb kullandım, renkleri yansıtma konusu ve makro çekimi çok iyiydi, malesef 5800 bu konuda berbat, n93i de de 3,2mp kamera vardı fakat gece çekimide gündüz çekimide çok daha başarılıydı. Bana hiç boşuna övmeyin, çekmeyi becerememişsindir filanda demeyin, fotoğrafçılıkla uğraşıyorum, prof makinemde var...