5800 foto cekimini beyenenler

Sponsorlu Bağlantılar

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
bilmiyorum bende hiç erken patlamadı öyle....

petrucci82

petrucci82

Üye
iyi iyi fena değil:naughty:

intoman

intoman

Üye
n97 deki gibi gece çekimlerinde flash ın olduğu taraf aydınlık çıkmasında nokia bunu hiç denememiş galiba n97 karanlık yerlerde flaşlı çekimlerde sol taraf parlak çıkıyor dikkat ederseniz ...

Şeydanur12

Üye
kullanmayı bilirsen gayet güzel çekiyor bence =)

dzynn

dzynn

Üye
Biraz ayarlarını kendine göre düzenledikten sora daha da iyi çekiyor, Işıkta çekim ve Yakın çekimi harika bence..

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
Kapalı ortamda N70 le bile kıyaslanamayacak kadar kötü...malesef
ayarlara gir (üç çizgi ye tıkla) sahne modu var ona tıkla en aşşağıda GECE PORTRE modu var ona tıkla
aynı menüde netlik var ona tıkla ve en yüksek değil en aksine en düşük seçeneğini tıkla..yine aynı menüde kontrast var ona tıkla ve bir çizgi yukarı kaldır şimdi dene bakalım karalın ortamlarda...sonra yorum yaz buraya profesyonel fotoğrafçı...

cmlky

Üye
Esas Cocuk Sinirlenmiş mi Ne :) ?

DevraN72

Üye
esas çocuk helal olsun be sanaaaaaaa valla sogumustum telden sevdirdin yine :)))

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Telefon gayet iyi çekiyo şüpheniz olmasın n70 kıyaslancak bir telefon saçma sapan yorumlar gelmesin lütfen....

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
daha önce n95 kullanan bir kişi olarak
5800ın kamerasına alışmak biraz zor ama ışklı ortamlarda harika bir cihaz

HER GÜZELİN BİR EKSİK YANI VARDIR ;
HİÇKİMSE HİÇBİRŞEY DÖRT DÖRTLÜK DEĞİL
dimi dostlar :ehe:ehe:ehe EĞER KAMERASI 5MP OLSAYDI fiyatıda katlanırdı :naughty:

onmestyle

Üye
bence kapalı açık her ortamda kötü(3.2'ye göre)

Progressivity

Progressivity

Üye
3.2 mp'lik bir kamera daha iyi çekimler yapabilir kameranın hakkını veremiyor telefon oda yazılımdan kaynaklanıyor maalesef, bir defa net çekim diye bir olay yok net fotoğraflar çekilmiyor 5800 ile otofokus özelliği olmasına rağmen böyleyse ortada bi sorun olduğu çok aşikar değil mi sizcede

diesel182

diesel182

Üye
Daha önce n95 8gb kullandım, renkleri yansıtma konusu ve makro çekimi çok iyiydi, malesef 5800 bu konuda berbat, n93i de de 3,2mp kamera vardı fakat gece çekimide gündüz çekimide çok daha başarılıydı. Bana hiç boşuna övmeyin, çekmeyi becerememişsindir filanda demeyin, fotoğrafçılıkla uğraşıyorum, prof makinemde var...

fotografcılık la ugrasıyosun ama hanı 5800 berbatta degıl yanı yakın cekımı cok ıyı :)

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
3.2 mp'lik bir kamera daha iyi çekimler yapabilir kameranın hakkını veremiyor telefon oda yazılımdan kaynaklanıyor maalesef, bir defa net çekim diye bir olay yok net fotoğraflar çekilmiyor 5800 ile otofokus özelliği olmasına rağmen böyleyse ortada bi sorun olduğu çok aşikar değil mi sizcede

auto focus yok diyen arkadaşlar kameranın ynnda dikkat ederseniz "AF" yazıyor en alt sağ kısmında

Flaşı açık yaptığınız takdirde harika cekiyor resimleri 5800.

Progressivity

Progressivity

Üye
oto fokus var kardeşim kim yok diyor, var ama bir işe yaramıyor bana göre

s3ckin

s3ckin

Üye
5800 ile cektigim bir resim, biraz resimi keskinlestirdim o kadar..

FRoGKaTa

FRoGKaTa

Üye
ayarlarını düzgün yaparsan iç mekandada güzel çekiyor bi kere otofokus var çekmeden önce deklanşöre biraz basılı tutup yeşil çerçeve çıktıktan sonra net çekiyor ayrıca çift led flaşda çok iyi iş görüyor gece kendimi çektim nur yüzlü çıkmışım :D

ysrkvs

ysrkvs

Üye
Daha önce n95 8gb kullandım, renkleri yansıtma konusu ve makro çekimi çok iyiydi, malesef 5800 bu konuda berbat, n93i de de 3,2mp kamera vardı fakat gece çekimide gündüz çekimide çok daha başarılıydı. Bana hiç boşuna övmeyin, çekmeyi becerememişsindir filanda demeyin, fotoğrafçılıkla uğraşıyorum, prof makinemde var...

kendini beğenmişlikte sınır yok prof insan seni. aferim sanA :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
n93 i daha başarılı bence kamera konusunda ve 5800 dan daha güzel

Üst Alt