5800 flash atma

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
5800 flash atma
Merhaba arkadaşlar flash atma galiba telefonun işletim sistemini yeniden kurmak şimdi nokia software uupdate yaparken telefon kesildi ve telefon açılmıyor bunun için flash lasım galiba flash ı nasıl atıcaz v31.0.008 i buldum pnonix ile yapılırmı acaba telefon açılmıyor ama nasıl olur acaba ?

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
telefon açılmazken phoneix ile yapabilirmiyiz acaba ? onu öğrenmek istiyorum

omerozel34

omerozel34

Üye
ölü flaş atma işlemi diye birşey duymuştum dostum onu bi dene google de arat

Quarismatic

Üye
iyi aksamlar arkadarlar bende 5800xm var ne guncelleyebılıyorum ne yazılımı yukseltebılıorum nede flash player yukleyebılıorum neolur bana bıraz yardım edın

ömer_21

Üye
arkadaşım eğer bşraz araştırırsan eminimki her şeyi öğrenirsin

ByOrkO

ByOrkO

Üye
şu flash atma olayı nasl yapılıyor phoneix le mi bi anlatan olursa swnrm tşkkrler...

--------------- Ekleme ---------------

flash atma olayını nasıl yapabilirim??

turgay5194

Üye
Merhaba arkadaşlar flash atma galiba telefonun işletim sistemini yeniden kurmak şimdi nokia software uupdate yaparken telefon kesildi ve telefon açılmıyor bunun için flash lasım galiba flash ı nasıl atıcaz v31.0.008 i buldum pnonix ile yapılırmı acaba telefon açılmıyor ama nasıl olur acaba ?
birşey sorucam acaba sendedmı v50 yukseltırken sorun oldu bende de oyle olduda garantıye gonderdım tel yapılmadı vekullanıcı hatası dendı delırmek üzereyim simdi

xxozerzz

Üye
benim problemım yok benım telefon internettekı vıdeoları izletiyor çoğu kişi izleyemıyoruz diyor ama ben izleyebılıyorum:aha:

cuneyt35

Üye
xxozerz hangi programdan izliyorsun telin orjinal programlarında video izletmio ki
skyfire yi yuklemeden izleyemiyorsun ki ????

sener85

Üye
skyfire 5800 xm sitesinden yükleyemiyorum telefonum hack lı değil nasıl yüklerim şimdiden teşekürler

skyfire yi bi siteye upland yapmanız mümkün mü

bukalemun92

bukalemun92

Üye
gençler en güzeli garantiniz varsa gidin bir nokia garanti servisine garntili olduğundan orada hem format atıyorlar en güvenilir şekilde hemde telefonunuzda tst ediyorlar sakın ha garanti varsa başka bi yerde güncellemeye kalkmayın garanti kapsamından çıkar hberiniz olsun

sado_27

sado_27

Üye
slm arkadaşlar acilllll yardımınıza ıhtıyacım var telefonun kamerası kamera tusuna bastıgımda tekrar menuye donuyor acılmıyor aynı zamanda ön kamerada acılmıyor yani videolu arama bıle yapamıyorum telefon tamıre gonderdım kamera programı gonderdım caresını bılen varsa yardımcı olursa sevınırım yanı yenıden yazılı flahs atsam duzelırmı atmam gerekıyorsa hangı programı kullanmmam gerekıyorrr sımdıden tskurler eyer detaylıu anlata bılecek arkadaslar varsa cok sevınırım

slm arkadaşlar acilllll yardımınıza ıhtıyacım var telefonun kamerası kamera tusuna bastıgımda tekrar menuye donuyor acılmıyor aynı zamanda ön kamerada acılmıyor yani videolu arama bıle yapamıyorum telefon tamıre gonderdım kamera programı silinmiş caresını bılen varsa yardımcı olursa sevınırım yanı yenıden yazılı flahs atsam duzelırmı atmam gerekıyorsa hangı programı kullanmmam gerekıyorrr sımdıden tskurler eyer detaylıu anlata bılecek arkadaslar varsa cok sevınırım

turkalp11

Üye
gençler en güzeli garantiniz varsa gidin bir nokia garanti servisine garntili olduğundan orada hem format atıyorlar en güvenilir şekilde hemde telefonunuzda tst ediyorlar sakın ha garanti varsa başka bi yerde güncellemeye kalkmayın garanti kapsamından çıkar hberiniz olsun
Telefonda güncelleme çıkıyor ordan güncellediğimiz zaman yada bilgisayardan neden garanti dışı olsun nokia zaten güncelliyor? Hacklemek'den bahsediyorsan yazılımla garanti kapsamı dışını çıkar mı bilmiyorum bu konu hakkında kesin bir bilgisi olan arkadaş var mı?

5800beykozemre

Üye
yaa abicim flah için yazılım için güncelleme yükseltmee gibi şeyler gerekenleri söyleyin millet araştırır yapar zaten bende yazılımı güncelleyemiyorum

flatron23

Üye
arkadşlar video 75 adresinden rahatca izleyebiliyorsunuz

.D.K.

Üye
bence mantık dısı bı teorı oyle olsa nokıa sıtesı vermez bı kere guncellemelerı.

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
video 75 kapatıldı ki :ağlarım:

sewerim

Üye
şu flash atma olayı nasl yapılıyor phoneix le mi bi anlatan olursa swnrm tşkkrler...

flash atma olayını nasıl yapabilirim??

aynen öğrenmek istiyorum

o.m.e.r.

o.m.e.r.

Üye
sadece youtube i izleyebiliyorsundur=))

Takipçi Satın Al

Üst Alt