eç038
Üye
5800 eksik yönleri !!!!
selamlar
arkadaşlar bu 5800 ın eksik yönlerini araştırıyorum da.. ilerde almayı planladığım bi tlfon inş.. bu tlfonun kamerasının pek iii olmadığını ve ekranının tepkimelerinin yavaş olduğunu duydum.. ha bide ekran tft olduğundan amoledler kadar net görüntüsü yok diolar.. bunlar gerçek mi ayrıca daha başka eksik yönleri var mı ????
arkadaşlar bu 5800 ın eksik yönlerini araştırıyorum da.. ilerde almayı planladığım bi tlfon inş.. bu tlfonun kamerasının pek iii olmadığını ve ekranının tepkimelerinin yavaş olduğunu duydum.. ha bide ekran tft olduğundan amoledler kadar net görüntüsü yok diolar.. bunlar gerçek mi ayrıca daha başka eksik yönleri var mı ????

birini sattı annem ben ve ablamda var ama harika telefon ekran kaliteside gayet iyi samsung i8910 var abimde vide açtık hemen hemen yakın yain renk ve görüntü olarak çok kötü değil uygulamaları da mükemmel hele ki klulaklık sesine ve kendi sesinede diyecek yok kamerasıda gayet iyi geceleri değilde gündüz vakti harika çekimler yapıyor o kdar olsuun artık i8910 1000 tl üstünde bu ise 450 tl felan mükemmel telefon