5800 ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

bqra_34

Üye
selam arkadaşlar benim 5800 kapandı açıyorum çalışıyor ama ekran açılmıyor acil yardım edermisiniz..

orhaan48

orhaan48

Üye
telefonu aldığın zaman 15 tl ye ekran sigortalama yapılıyor sende yaptırdıysan para almazlar
bu mesela teknosada öyledir aldığın bütün dokunmatik telefonlarda ekran sigortası yaptırma şansın vardır.
arkadaşım üzülerek söylüyorumki bu sigorta olayı tamamı ile sahtekarlık ben daha önce almış olduğum telefona hırsızlık sigortası yaptrmıştım ve telefonum aracım park halindeyken çalındı ve karakoldu polıs raparuydu hepsini yaptık sigorta şirketinin verdiği cevap eğer aracın camı yada kapısı hasar görmüş olsaydı sigorta karşılarmış ama aracımın kapısı profosyenelce açılmış ve zarar görmemiş bu yüzden sigorta karşılamadı ve ben sigortaya boşuna para ödemiş oldum

emrelano

Üye
evet ben de yaptırdım telefon kendi kendine kapanıyor ekran kayıyor ama daha gitmedim

SilentOne

SilentOne

Üye
garantiye ver düzeltiler onlar

qazxswed89

Üye
geçmiş olsun hasta olmuş servis yolu gözüktü.. bende deaynı sorun var. evde bazan hata veriyor işyerinde çok kötü ekran

Davulbaz

Davulbaz

Üye
bende uzun süre yapmıyordu yazılımdır diyerek kendimi kandırıyordum.değilmiş arasıra yapmaya başladı yine. verdiğim gibi temiz geleceğini bilsem servise vereceğim:hmmm

Dtn

Üye
Ekranla alakası nedir peki?yani nasıl bir sorundan olabilir ki?

burbur2

Üye
Selamlar!
Arkadaşım bendede aynısı oluyor ama sıcak soğuk alakası yok...O olay şöyle geçiyor o telefonu aldıktan 3 ay sonra düzeliyor neden böyle oluyo dersen...
?=Bu telefon İphone a yetiştirmek için hataları var
Not:şöyle söyliyim (yıldız)(kare)(dört sıfır)(kare) parantez falan yok :D yazdınmı sana sürüm çıkar V 51.0.006 yazarsa senin telefon tamamdır 3 ay sonra geçiyor demek...

masa3550

masa3550

Üye
dostum burbur2 ye katılıyorumbende ilk aldıgımda reset atıyordu v40 idi servise verdim v51 yaptılar aynı sorun devam etmişti ama 2 3 ay gecti şuan hiç bir sorun yok ayrıca hafıza kartsız biraz kullan hafıza kartını çıkar hard format at ve bi sure hafıza kartsız kullan aynı sorun olcakmı bi bak.

omerynd

omerynd

Üye
benim tel de de oluyor. eskiden ara ara olurken şimdi çok daha sık oluyor. tuş kilitleyip açınca düzeliyor. işin garibi soğuk ortamlarda bazen 20-30 kere aç kapa yapmam gerekebiliyor ve sinir oluyorum. telefonun iç ekran arızasyımış. para almayacaklarını bilsem yaptıracam ama bakalım ne olur. sıcak ortamlarda pek bi sorun yok , erzurum da yım soğuklar da geliyor, yaptırma zamanı geliyor demek ki...

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
slm arkadaşlar bu ekranın soğuk havalarda renklerin birbirine girme olayı başıma geldi nette araştırmasını yaptım herkes servise ver diye söylemekteler peki servise verildiği zaman sorun tamamen düzeliyor mu onu söylememişler

Birde başka bi forum sitesinde ise mağdur olan arkadaşa Nokia Servisten şu söylenmiş ...

''
Telefonunuzun Manuel Tuş Kilıtleme Ve Açma Tuşu nun Bağlantı Kablosu, Sokete Tam Temas Etmıyordu Onu Yerıne Oturttum Dedı.
Eğer Gercektende Dedıgı Gıbıyse Tuş Kılıdının Soketınde Temassızlıktan Kaynaklanıyor. Ve O Gunden Berı Aynı Arıza Ile Bır Daha Karsılasmadım ''

Bu sorun tuş kilidinin temassızlığından mı kaynaklanıyor dersiniz ...

SilentOne

SilentOne

Üye
ver servise lcd yi deqiştirsinler uqraşma

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
ver servise lcd yi deqiştirsinler uqraşma

Sorun tamamen ortadan kalkıyor mu ama o da var şimdi servise veren arkadaşlar sorunu yazmışlar ama servise verdikten sonra sorunun giderildiği hakkında bilgi payLaşımında bulunmamışlar neyse tek çare dedğin gibi servis yolu :)

SilentOne

SilentOne

Üye
yapacak bişi yok yine aynı sorun çıkarsa gonder 4.gonderişinden sonra yeni telefon talep ed ...:D

Terzi38

Terzi38

Üye
Kesinlikle soğuktan arkadaşlar

Takipçi Satın Al

Üst Alt