5800 ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

okhanmert

okhanmert

Üye
    Konu Sahibi
5800 ekran sorunu
selam arkadaşlar....5800 ekran günde en az bir defa ekran görüntüsü gidiyor ve renkli şeritler ortaya çıkıyor...soğuktan olduğunu düşünüyorum bazen sıcak ortama soktuğum zaman düzeliyor...soğuk olduğu zaman tekrar gidiyor..acaba problem nedir??

• Beğen
Tepkiler: burbur2 ve qazxswed89

polithe1st

Üye
Problem LCD ekraninda ve uzulerek soylemeyelim ki club nokia servisine goturmen gerekiyor . Bu problemden sadece beyaz ve beyaza yakin acik renkli tema kullandigin zaman kurtulabiliyorsun , ama koyu renkli temalar kullandiginda sorun karsina cikicak tekrar . Lcd ekranin degismeden bu problemden malesef kurtulamiyorsun .

mutluadam

Üye
Problem LCD ekraninda ve uzulerek soylemeyelim ki club nokia servisine goturmen gerekiyor . Bu problemden sadece beyaz ve beyaza yakin acik renkli tema kullandigin zaman kurtulabiliyorsun , ama koyu renkli temalar kullandiginda sorun karsina cikicak tekrar . Lcd ekranin degismeden bu problemden malesef kurtulamiyorsun .

alla alla bu sorun herkestemi var ya? kaç gündür bu sorunu yazıp duruyorum burada. servise vercektim v40 navi sürümü yükledim ondan mıdır nedir kaybold usanki yapıyor ama günde bir yada hiç bakalım bu ara.. arkadaşım eminmisin sorunun bu olduğuna lcd ekranmı? e hepsi lcd mi? yada değilmi? ve tema rengi ile nasıl bir ilgisi var? e dün akşam ıphone teması vardı bi kez yaptı tam yatarken kurcaladığımda şimdi de apple teması var ondan mı yapmadı yani?:) yo kbe yav onunda koyu yerleri var. inşallah uydurmuyondur:)

okhanmert

okhanmert

Üye
    Konu Sahibi
yaw ne yapacaz şimdi :) nokia club ekran değişimi için para alır mı? Acaba ne kadar sürer...sorunun havanın soğuk olmasıyla veya temayla alakası var mı?

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
yaw ne yapacaz şimdi :) nokia club ekran değişimi için para alır mı? Acaba ne kadar sürer...sorunun havanın soğuk olmasıyla veya temayla alakası var mı?

telefonu aldığın zaman 15 tl ye ekran sigortalama yapılıyor sende yaptırdıysan para almazlar
bu mesela teknosada öyledir aldığın bütün dokunmatik telefonlarda ekran sigortası yaptırma şansın vardır.

cemee61

cemee61

Üye
yukledigin uygulamalardanda kaynaklaniyor olabilir. ornek olarak benim telefonum 5230. sayisiz program yukledim sildim bu gune kadar. haliyle bir yuk biniyor telefona. 3gun oncesine kadar slovoed adli uygulamadan her cikisimda olmasa da yaklasik %80 her cikisimda, renkli cizgiler gelip telefon reset atiyordu. ayrica telefonumda biraz yavaslamisti zaten. bende hard format attim, sadece gerekli ve kullandigim uygulamalarimi yukledim. hani derler ya kiz gibi oldu telefon:) simdi hic bir sorun yok. bence hard formati bir dene:oke:

freatily

Üye
arkasaslar bendede ayni sorun vardi sebebi ise su dokununca yanan cakmak ve mumlardan kaynaklaniyor ben sildim birdaha yapmadi varsa sizde otur seyler sizde silin duzelir

okhanmert

okhanmert

Üye
    Konu Sahibi
programlari sildim ve hard format attim..ama yine ayni sorun devam ediyor.bize servis yolu gorundu..forumda serviste calisan kimse yok mu acaba :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
olsa ne değişecekki?

okhanmert

okhanmert

Üye
    Konu Sahibi
bu memlekette dayin varsa hersey cok hizli gidiyor da ondan :)

okhanmert

okhanmert

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar teknik servise verdim telefonu sorun ekrandanmış programlarla falan alakası yok.bence siz de verin ücretsiz değiştiriyorlar ekranı

mustafa

mustafa

Üye
az kaldı komple kurtulacağım ben 5800dan :D

okhanmert

okhanmert

Üye
    Konu Sahibi
hayırdır? :D

mustafa

mustafa

Üye
dava açtım paramı geri alacağım :D

okhanmert

okhanmert

Üye
    Konu Sahibi
ekran sorunu muydu?

mustafa

mustafa

Üye
kasa açıklığı. iki üç kere de ekran çizgi çizgi olup kapanmıştı. telefon şu anda avukatta. yakın zamanda alacağım paramı geri.

Bosnalı86

Üye
Arkadaşlar aynı sorun 2 kez başıma gelmişti iki seferde de ekran değiştirildi. komik olan da gerçekten soğukta ortaya çıkan bi sorundu :hmmm ikinci seferinde ekranı değiştirdiklerinde 3-4 yerinde toz we kıl parçaları kalmış,tam temizlemeden takmışlar,çok gıcık bi durum:off: şunu da belirteyim,telefon garanti kapsamında olduğu için hiçbir ücret talep etmeden değiştirdiler,serwis süresi 2 gün falandı,yani 2 günde geri teslim edebildiler cihazımı. bu sorunla karşılaşan arkadaşlar hemen nokia serwise götürüp değiştirtsinler we değiştirdikten hemen sonra kontrol etsinler,bendeki gibi toz ya da kıl falan kalmasın ekranın üzerinde :naughty:

gemlikua96

gemlikua96

Üye
bendede aynı sorun var ancakk bir şeyi belirtmek istiyorum benim ekranım bir kere değişti yaklaşık 3-4 hafta öncce ancakk ekran değişmeden önce yapmıyordu değiştikten sonra yapmaya başladı nasıl iştir buu kesin olarak ekranla lgli mı bu sorunn !!!!

reprep92

Üye
10 numara laftı tebrikler. benim telde ara ara yapıyodu oviden 2 tane uygulama indirdim çoğaldı ekran tuş kilidini bi iki kez açıp kapayınca düzeliyo. bence bu sorunun ekrandan değil . bazı programlar yapıyo olabilir tahmin.

manialog

manialog

Üye
aynı sorun bende de vardı tus kilidi acıp kapatınca düzeliyordu ama düzelmemeye basladı hard format da işe yaramadı programdan değil bence servise verdim bugün daha önce telefonun 2. gününde çizgi vardı ekranda servis ekrandakı çiziği bahane gösterip kullanıcı hatasına 60 lira istedi utanmadan sıkılmadan yaptırmamıstım oyle idare ettim umarım bu sefer de para istemezler servise gönderen arkadaslar bu durumu belirtebilir mi bazıları ücretsiz demiş hangi servise verdiler benım kı genpa^ya gitti

Takipçi Satın Al

Üst Alt