bende öyle tahmin ediyorum inşallah öyledir ve ücretsiz değiştirirlerO büyük ihtimal sıcaktan olmuş.....
çatlağın nasıl olduğunu bağlı eğer durduu yerde çatladıysa o zaman girer yok darbe olupta çatladıysa girmez ama darbe izi yok diyosun belki bir ihtimal benimde darbe izi yok gönderdim bende bakalım sonuç ne olucak onu bekliyorumbenimde ortada bi çatlak war küçük darbe izi yok ben medya markt tan aldım ama garanti kapsamına girmez dimi?
eee var mı bi haber merak ettim?çatlağın nasıl olduğunu bağlı eğer durduu yerde çatladıysa o zaman girer yok darbe olupta çatladıysa girmez ama darbe izi yok diyosun belki bir ihtimal benimde darbe izi yok gönderdim bende bakalım sonuç ne olucak onu bekliyorum
Evet var şu an bir haber aldım garantiye girmiyoruşeee var mı bi haber merak ettim?
ama diğer yerlere göre bence daha az para alıyorlar 68 liraya yapıyorlar belkide vatan computer anlaşmalı olduğu için daha ucuza yapıyorlardır bakalım bu gün gidip alıcam büyük ihtimalle.kardeş gçmiş olsun gerçekten çok üzücü birşeyama inş. kvk karşılar oluşan kazayı
neyse artık ödücez mecburdediğin gibi KVK nın ümüğünü sıksan genede beleş yapmazarkadaslar merabalar ya benim de sorunum aynı ancak ben telefonun ekranına adaptör düsürdüm ve sonradan farkettimki ekran catlamıs ya telefonu alalı daha 10gün olmadı ekranın üstündeki jelatini bile duruyo halen cıkartmadım napayım sizce böyle kullanmaya devam mı edeyim yoksa yaptırayım mı?hem bu garantiye girmez sanırım yaptırmak istersem yine kvk ya mı gönderip ordamı yaptırayım???
xD eğer çatlak küçük ve kullanabiliyorsan ben kullan derim tabiki takıntın yoksa eğer takıntım var diyorsann götür he bu arada ben telefonu vatan dan almıştım galiba anlaşmadan dolayı 20 lira civarı indirim yapıyorlarmış eğer sende böyle bir teknoloji mağazasından aldıysan ilk oraya götür derim...kardeş buraya bak
http://www.maxicep.com/uye-haberler...apter-farki-ile-5800-zarar-6-test-305811.html
kendinle gurur duy o telefona zarar vermek öyle kolay degil![]()
Nazar değmiştir ona bence
D
D
Benim ekranda az önce çatlamış..Ben bir darbe aldığını hissetmedim..Cebimden çıkardığımda açılmıyordu ve biraz bastırınca alttan gelen ışıkla birlikte çatladığını farkettim..Bana bu cam ne kadara patlar sizce?

kvk her hatayı kullanıcı kabul eder öğle bi vicdansızdır onlarMerhaba arkadaşlar telefonumu alalı 1 ay oldu ve telefonuma gözüm gibi baktım ancak ne olduysa bir sabah uyandım ve telefonumun ekranın çatlak olduğunu gördüm tabikide ufak tefek düşürmelerim oldu ama öyle ekran çatlatacak kadar değil ve zaten ekran çatlamadan 3 gün önce düşürmüştüm telefonumu. Gece boyu kaloriferin yanında durdu yani arasında 30-35 cm vardı acaba o yüzden mı çatladı. ekranımda hiç bir darbe izi yok teknik servise götürdüm ordaki adam biz bakmıyoruz KVK ya göndericez ama ekranda hiç bir darbe izi olmadığını belirttim dedi. benim öğrenmek istediğim bu olay garanti kapsamına girer mı? girmesse bana ne kadar para girer![]()
![]()