5800 Ekran Çatladı

Sponsorlu Bağlantılar

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
O büyük ihtimal sıcaktan olmuş.....

.desalvo.

Üye
benimde ortada bi çatlak war küçük darbe izi yok ben medya markt tan aldım ama garanti kapsamına girmez dimi?

gemlikua96

gemlikua96

Üye
    Konu Sahibi
benimde ortada bi çatlak war küçük darbe izi yok ben medya markt tan aldım ama garanti kapsamına girmez dimi?
çatlağın nasıl olduğunu bağlı eğer durduu yerde çatladıysa o zaman girer yok darbe olupta çatladıysa girmez ama darbe izi yok diyosun belki bir ihtimal benimde darbe izi yok gönderdim bende bakalım sonuç ne olucak onu bekliyorum

petrucci82

petrucci82

Üye
çatlağın nasıl olduğunu bağlı eğer durduu yerde çatladıysa o zaman girer yok darbe olupta çatladıysa girmez ama darbe izi yok diyosun belki bir ihtimal benimde darbe izi yok gönderdim bende bakalım sonuç ne olucak onu bekliyorum
eee var mı bi haber merak ettim?

.desalvo.

Üye
yok yaw ben daha yollamadm bendeki fazla büyük bir çatlak deil yollamayı düşünüorum ama

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
kardeş gçmiş olsun gerçekten çok üzücü birşey :) ama inş. kvk karşılar oluşan kazayı

gemlikua96

gemlikua96

Üye
    Konu Sahibi
eee var mı bi haber merak ettim?
Evet var şu an bir haber aldım garantiye girmiyoruş :( :ağlarım: ama diğer yerlere göre bence daha az para alıyorlar 68 liraya yapıyorlar belkide vatan computer anlaşmalı olduğu için daha ucuza yapıyorlardır bakalım bu gün gidip alıcam büyük ihtimalle.

--------------- Ekleme ---------------

kardeş gçmiş olsun gerçekten çok üzücü birşey :) ama inş. kvk karşılar oluşan kazayı

saol ama karşılamadı :( neyse artık ödücez mecbur

kingtr12

Üye
arkadaslar merabalar ya benim de sorunum aynı ancak ben telefonun ekranına adaptör düsürdüm ve sonradan farkettimki ekran catlamıs ya telefonu alalı daha 10gün olmadı ekranın üstündeki jelatini bile duruyo halen cıkartmadım napayım sizce böyle kullanmaya devam mı edeyim yoksa yaptırayım mı?hem bu garantiye girmez sanırım yaptırmak istersem yine kvk ya mı gönderip ordamı yaptırayım???

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
evet kardeş kvkya gnderirsen ücreti karşılığı yaparlar bnce hç bklemeyi gerektirecek bir şey dğl gnder ypldktan snra temiz temiz kullna :ehe

gemlikua96

gemlikua96

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar merabalar ya benim de sorunum aynı ancak ben telefonun ekranına adaptör düsürdüm ve sonradan farkettimki ekran catlamıs ya telefonu alalı daha 10gün olmadı ekranın üstündeki jelatini bile duruyo halen cıkartmadım napayım sizce böyle kullanmaya devam mı edeyim yoksa yaptırayım mı?hem bu garantiye girmez sanırım yaptırmak istersem yine kvk ya mı gönderip ordamı yaptırayım???
dediğin gibi KVK nın ümüğünü sıksan genede beleş yapmaz :D xD eğer çatlak küçük ve kullanabiliyorsan ben kullan derim tabiki takıntın yoksa eğer takıntım var diyorsann götür he bu arada ben telefonu vatan dan almıştım galiba anlaşmadan dolayı 20 lira civarı indirim yapıyorlarmış eğer sende böyle bir teknoloji mağazasından aldıysan ilk oraya götür derim...

cxaner

Üye
garantiye girmez kardeş ben telefoncuyum sana 120 lra ya falan patlayabilir orj ekran ben telefoncuyum

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
benım telefonda kalorifere 50cm falan duruyor benımkı catlamadı.

gemlikua96

gemlikua96

Üye
    Konu Sahibi
ewt garantiye girmedi ama bence cazip bir fiyata değiştirdiler 70 lira arkadaşım sen 120 lira demişin sizde nie bu kadar pahalı :D

saussure

Üye
Benim ekranda az önce çatlamış..Ben bir darbe aldığını hissetmedim..Cebimden çıkardığımda açılmıyordu ve biraz bastırınca alttan gelen ışıkla birlikte çatladığını farkettim..Bana bu cam ne kadara patlar sizce?

gemlikua96

gemlikua96

Üye
    Konu Sahibi
Benim ekranda az önce çatlamış..Ben bir darbe aldığını hissetmedim..Cebimden çıkardığımda açılmıyordu ve biraz bastırınca alttan gelen ışıkla birlikte çatladığını farkettim..Bana bu cam ne kadara patlar sizce?

yaptırdığın yere bağlı 70 ile 120 arası değişir eğer iç ekran kırıldıysa dışı kırıldıysa blmem :D

scuf

scuf

Üye
ekran çatlama anca daha ömce teli yere düşürdüyseniz olur sıcak-soğuk la alakası yok , ha anca çok soğuk buzlu bi yerden çok sıcak bi yere ani geçerse o zaman yapar oda normal koşullarda imkansız , kalorifere 5 cm yakın gelmiş vs. o yüzden çatlamaz,telefon yere düştürüğünde ekran zarar görmüşşse ilk başlarda belli olmsada 1-2 gün sonra kullandıkça ekrana dokundukça belli olmaya başlar çoğu kişi de forumlarda bundan şikayetçi olmuş ama ekranı çatlayanlerın hepsi daha önce telefonu yere düşürmüşler yani durduk yere çatlamaz ekran :D

DjFuNcLuP

Üye
Aynısı benim başıma geldi kvk yı aradım 80 tl istediler garanti kapsamı dışında oldugunu belirttiler tamamen kullanıcı hatası dediler...

mm_mm

mm_mm

Üye
Merhaba arkadaşlar telefonumu alalı 1 ay oldu ve telefonuma gözüm gibi baktım ancak ne olduysa bir sabah uyandım ve telefonumun ekranın çatlak olduğunu gördüm tabikide ufak tefek düşürmelerim oldu ama öyle ekran çatlatacak kadar değil ve zaten ekran çatlamadan 3 gün önce düşürmüştüm telefonumu. Gece boyu kaloriferin yanında durdu yani arasında 30-35 cm vardı acaba o yüzden mı çatladı. ekranımda hiç bir darbe izi yok teknik servise götürdüm ordaki adam biz bakmıyoruz KVK ya göndericez ama ekranda hiç bir darbe izi olmadığını belirttim dedi. benim öğrenmek istediğim bu olay garanti kapsamına girer mı? girmesse bana ne kadar para girer :D |-):ehe
kvk her hatayı kullanıcı kabul eder öğle bi vicdansızdır onlar