5800 Ekran Çatladı

Sponsorlu Bağlantılar

gemlikua96

gemlikua96

Üye
    Konu Sahibi
5800 Ekran Çatladı
Merhaba arkadaşlar telefonumu alalı 1 ay oldu ve telefonuma gözüm gibi baktım ancak ne olduysa bir sabah uyandım ve telefonumun ekranın çatlak olduğunu gördüm tabikide ufak tefek düşürmelerim oldu ama öyle ekran çatlatacak kadar değil ve zaten ekran çatlamadan 3 gün önce düşürmüştüm telefonumu. Gece boyu kaloriferin yanında durdu yani arasında 30-35 cm vardı acaba o yüzden mı çatladı. ekranımda hiç bir darbe izi yok teknik servise götürdüm ordaki adam biz bakmıyoruz KVK ya göndericez ama ekranda hiç bir darbe izi olmadığını belirttim dedi. benim öğrenmek istediğim bu olay garanti kapsamına girer mı? girmesse bana ne kadar para girer :D |-):ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
eğer darbe ile değilde kendiliğinden çatladığı tesbit edilirse bedava değiştirirler..yoksa kullanıcı hatasından olduğu tesbit edilirse 100-150 tl arası verirsin..

gemlikua96

gemlikua96

Üye
    Konu Sahibi
eğer darbe ile değilde kendiliğinden çatladığı tesbit edilirse bedava değiştirirler..yoksa kullanıcı hatasından olduğu tesbit edilirse 100-150 tl arası verirsin..

teşekkürler

fbforever

fbforever

Üye
KVK yapmaz bedavaya, o yüzden Tüketici Hakları Derneği'ne başvurmanı öneririm.

gemlikua96

gemlikua96

Üye
    Konu Sahibi
hemde nasıl duyuyorum :D ooff offf şimdi tüketici hakları filan uğraşta uraş en iyisi ver 100 lirayı yaptır :D

fbforever

fbforever

Üye
Karar senin, biz yardımcı olmaya çalışıyoruz sadece.

gemlikua96

gemlikua96

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bu arada :D

AKATLI

AKATLI

Üye

aynen eğer kendiliğinden çatladığı tespit edilirse yırttın ama kullanıcı hatası derlerse 100- 150 liran gider :ah

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
ama şunu belirtmek isterim 5800 çok sağlam bir telefon telefonu ilk aldıgım çok hassatır dedim en ufak düşmede gider dedim geçen binada dışarıya çıkarken elimden düşürdüm yer beton düştü ve 2 takla attı dedim telefon gitti elime almaya korktum kesin biyerine bişe oldu diye elime aldıgımda ise resmen orda bir şok geçirdim çünkü telefonlar en azından düştüğünde birşey olmasa bile yan tarafları çizilir vs olur en ufak bir ince çizgi dahi bulamadım hiç bir sorn yoktu çok sağlam telefon göründüğü gibi narin diğil....

gemlikua96

gemlikua96

Üye
    Konu Sahibi
ama şunu belirtmek isterim 5800 çok sağlam bir telefon telefonu ilk aldıgım çok hassatır dedim en ufak düşmede gider dedim geçen binada dışarıya çıkarken elimden düşürdüm yer beton düştü ve 2 takla attı dedim telefon gitti elime almaya korktum kesin biyerine bişe oldu diye elime aldıgımda ise resmen orda bir şok geçirdim çünkü telefonlar en azından düştüğünde birşey olmasa bile yan tarafları çizilir vs olur en ufak bir ince çizgi dahi bulamadım hiç bir sorn yoktu çok sağlam telefon göründüğü gibi narin diğil....

Evet bu konuda doğru söylüyorsun bende bir keresinde taşıma ipinden telefonu sallarken telefon duvara çapıp yere düşmüştü ama hiç bir şey olmamıştı ekran çatlamadan 2 hafta önce filan ama ne bileyim durduğu yerde ekran mort oldu :D :D

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Bana sorarsan kvkya yolla derim

baba devran

baba devran

Üye
130 kağıt yapımı

e-njoy

e-njoy

Üye
Kitapçığını okumanı öneririm kitapçıgında çok soguk yerden direk çok sıcak yere götürmeyin ya da çok sıcak yerden çok soguk yere götürmeyin yazıyordu diye hatırlıyordum.Ekran zararı verebilir yazıyordu benim tahminim bu.

fbforever

fbforever

Üye
yolladım zaten şimdi haber bekliyorum

KVK'dan gelecek haber belli, yapmak için para isteyeceklerdir. Sende Tüketici Hakları'na başvuracaksın ve karşılıksız yaptıracaksın. Ya da işim acele, çok bekleyemem dersen parayı verip yaptıracaksın.

gsad

Üye
kvk ya vermek boşuna zaman harcamaktan baska birşey değil ...

fbforever

fbforever

Üye
KVK'ya vermeden T. Hakları Derneği'ne başvuramazsın.

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
kardeş kendini tebrik etmelisin nasıl kırıldı anlatırmısın?