5800 ekran açılmıyor yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erc44

erc44

Üye
    Konu Sahibi
5800 ekran açılmıyor yardım edin
arkadaşlar 1.5 ay önce 5800 a heveslendim geçen güne kadar her şey normaldi ama şarjı bitince şarja takmıştım akşamdan sabah teli açmak istedim telefonda nokia yazızı çıkıyor ama çılmıyordu şim di o bile yok telefoncuya verdim yapamadı masrafı çok dedi telefon açılıyor ama ekran açılmıyor arama filan geliyor ama ekran yok ne yapabilirim cfw atsam düzelirmi hafıza kartı batarya vs re söktüm gene aynı

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
phoenix ile yazılım at :oke: başka bir batarya varsa birde onla dene:oke:

erc44

erc44

Üye
    Konu Sahibi
başka batarya denedim olmadı bi ara hafıza kartını cıkarıp yeniden denedim bi 15 saniye filan ekran geldi son ra gene ekran yok

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:hmmm dediğim gibi ofwyi phoenix ile at :oke: bu arada konu yanlış bölümde konuyu şikayet edip olması gereken bölüme taşıttır :oke:

06kubilay06

06kubilay06

Üye
hard format at derim ben de 5800 özenmiştimm tam alacaktım arkadaşımda bendde 2 ya once almıstı ve aynı sorun ondada oldu ekran gelmıyo dedi bende gıt telefoncuya yaptır dedım gostermış zor phalı felan demişler sonra bna geldı su telefonu yap 20 tl veririm dedi bende ilk işim çocuga yenı bır batarya aldırttım sonra telefona taktım değişen birşey olmadı bende usb kalosuyla pc ye bağladım nss programıyla format atım sorun düzeldi bende zaten ondan sonra telden soğudum e5 aldım :D sene bi format at derim nss ile

erc44

erc44

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek yokmu kardeş valahi moralim çok bozuldu :ağlarım: ne yapacam phoenix v40 data dosyası gerekiyormuş

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
hard formatla olmayabilir o yüzden flash at dedim :oke:

- - - Eklendi - - -

jafla at o zaman indir jafı ve ofw dosyalarını forumda nasıl flashlayacağın yazıyo :oke:

erc44

erc44

Üye
    Konu Sahibi
tck sp 2 atsam düzelirmi jaf ile
ben s60v5 te yeniyim daha fazla anlamıyom telefonları hack filan yapabiliyom ama jaf daha yeni duydum birazda korkuyorum ama kaybedecek bi şeyim yok artık jaf le cfw nasıl atılır link verirmisiniz

- - - Eklendi - - -

yavv yardım edin ne olur

E_yedi

Üye
arkadasım bende eskı s60v5 kullanıcısıyım sımdı e7 aldım kafam rahatladı. :)
dedıgın olay eskı n97 mde oldu. Nokıa yaaısıyla kıtlenıyor pın veya telefon acılmıyordu. Yapabılecegın hıc bır sey yok. Garantısı varsa yolla ekran ıle ekran fılmı degısecek . Buyuk ıhtımal telefon darbe yemıs . Deyse bu hatayı asla vermez. Eger garantısı yoksa veyahutta servıs garantı dısı kalmıs derse en az 180 lıraya yaparlar. Ekran fılmı ıle ekran degısecek . N97 nın ekran fılmı 120 lıra ıdı. 5800 ı bılmıyorum aynı cıvarlardadır. Pek fark olmaz . Ama servısler genellıkle pahalıya yaparlar. Ama parca tam orgınal olur. Bılmem yardım edebıldım mı :?
Telefona format veya guncelleyerek vakıt kaybetme duzeldı sanarsın 1 hafyata kalmaz aynı hatayı verır telefon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt