5800 Dokunmatik Sorunu!! Yardımlarınızı Bekliyorum!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
5800 Dokunmatik Sorunu!! Yardımlarınızı Bekliyorum!!
Arkadaşlar telefonumda düne kadar hiçbir sorun yoktu. Dün içine toz kaçtığı için kasayı açtım ve iç ekranı bir güzel temizleyip tekrar kapattım ve bir sorun ile karşılaştım. Aşağıdaki videoda güzüktüğü gibi telefonda tam bastığım yerde bir sorun oluştu. Ekran bazen takır takır hiç sorunsuz çalışıyor. Ama bazende çok sinir bozucu oluyor. Telefonu servise göndereceğim. Telefonunda garantisi hala sürüyor.Telefona ne yaparlar? sadece dokunmatik panel mi değişir yoksa dokunmatik panel ile ana ekran mı değişir? Eğer değişen bir şey olursa garantiden yararlanabilir miyim? Eğer garanti kapsamı dışı olursa bu bana kaça patlar? Yardımlarınızı bekliyorum.

İşte sorunumu anlatan video:

[video=dailymotion;xrbraj]http://www.dailymotion.com/video/xrbraj_m4h00731_tech[/video]

fuathan

Üye
Servise Gönderdiğinde Ne Dediler ?

barisclermont

barisclermont

Üye
Ekrani çikardiginda, ekrana bagli olan ve kasaya giden film seridi gibi olan kablolarin ekrana baglanan soketinde temassizlik olusuyor. ne kadar dikkat edersen et istemeden de olsa çekistiriyorsun biraz. ayni problem bende de olmustu. Tekrar çikardim ekrani belki yapabilirim diye ama bu sefer a dokunmatik hiç çalismamaya basladi. Tavsiye ugrasma. Servise götür. Eger gözden çikarabilecegin bir telefonsa degistir.

Russline

Russline

Üye
Büyük ihtimalle ekranı koruyan koruyucu filmdendir.çünkü 2 aydır bu problemle boğuştum.ve sonunda buldum.ekran koruyucu filmi sök birde öyle dene :)

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
Ekrani çikardiginda, ekrana bagli olan ve kasaya giden film seridi gibi olan kablolarin ekrana baglanan soketinde temassizlik olusuyor. ne kadar dikkat edersen et istemeden de olsa çekistiriyorsun biraz. ayni problem bende de olmustu. Tekrar çikardim ekrani belki yapabilirim diye ama bu sefer a dokunmatik hiç çalismamaya basladi. Tavsiye ugrasma. Servise götür. Eger gözden çikarabilecegin bir telefonsa degistir.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim muhtemelende dediğiniz gibi fakat benimde düşüncem o şeridde birşey olsaydı tamamen dokunmatik kaybolmazmıydı?

- - - Eklendi - - -

Büyük ihtimalle ekranı koruyan koruyucu filmdendir.çünkü 2 aydır bu problemle boğuştum.ve sonunda buldum.ekran koruyucu filmi sök birde öyle dene :)
Cevabının için teşekkür ederim. Yalnız sorunun ekran koruyucu filminden kaynaklandığını sanmıyorum. Neden derseniz ben ekran koruyucu filmi 1 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Benim yaşadığım sorun sadece video da göründüğü gibi bastığım yerde. Ekranın başka hiçbir yerinde sıkıntı yok? Sizin de mi yaşadığınız sorun ekranın sadece bir bölgesinden ibaretti.

Russline

Russline

Üye

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim muhtemelende dediğiniz gibi fakat benimde düşüncem o şeridde birşey olsaydı tamamen dokunmatik kaybolmazmıydı?

- - - Eklendi - - -

Cevabının için teşekkür ederim. Yalnız sorunun ekran koruyucu filminden kaynaklandığını sanmıyorum. Neden derseniz ben ekran koruyucu filmi 1 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Benim yaşadığım sorun sadece video da göründüğü gibi bastığım yerde. Ekranın başka hiçbir yerinde sıkıntı yok? Sizin de mi yaşadığınız sorun ekranın sadece bir bölgesinden ibaretti.
Aynen öyle kardeşim.sadece orta kısımda öyleydi.dediğim gibi 2 ay boğuştum bu sorunla.bir dene istersen eminimki sorun bu yüzdendir.bu arada o şeritte temassızlik olsaydı tamamen kaybolurdu ;)

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
Sorun halloldu konu silinebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...