5800 dokunmatik gitti !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

e-bgg

Üye
    Konu Sahibi
5800 dokunmatik gitti !!!
arkadaşlar 5800 telefonum var bugün şarı bitmeden önce normal kullanıyodum . şarjı bitti şarja takıp doldurduktan sonra dokunmatiğinin çalışmadığını farkettim. zaten garantisi olmadığı için içini açtım. dokunmatik panelle telefon arasındaki bağ gergin olunca çalışıyo ama diğer durumlarda çalışmıyo. ne yapmamı önerirsiniz?
not: telefonun 1.5 yıl önce aldığı darbeden dolayı lcd ekran değişmişti ve anakartta çatlak olduğu söylenmişti.

anılbaran

anılbaran

Üye
hemen servise yollaa

e-bgg

Üye
    Konu Sahibi
telefonun zaten birçok özelliği çalışmıyo ama şimdiye kadar işimi görüyodu servise gönderince ekonomik bedelin üstünde diyip onarım yapmıyolar. kendi çapımda yapabileceğim bir şey varsa yapayım yoksa zaten telefondan umudu kestim :D

akdemir

akdemir

Üye
:)) gecmiş olsun öncelikle dokunmatik ekranı iki katmandan olusuyo yani iki parca onları koparmadan cıkar...sonrada giriş yuvalarını eski bi diş fırçasını tinere banarak sil kurumasını bekle.. aynen tak...oksit yapıyo genelde :)) ama ekran orjinal olmadıgı için de olabilir degişmiş dedn yaa :)) ana kart catlak telefoncuların genel yalanıdır çatlak olsa çalışır mı hiçç... ciğazı elinden kapmaya calışmış ucuz yoldan antennn :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt