Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 Dik Ekran Tam Klavye
Sponsorlu Bağlantılar
manax
Üye
Konu Sahibi
5800 Dik Ekran Tam Klavye
Arkadaslar 5800 da ekran dik iken tam kılavye yapmak gibi bi şansımız varmı varsa yardımları esirgemeyelim
Şuan konuları düzensiz paylasıyorum sadece yardım amaçlı oldugu için böyle ilerde daha düzgün bi şekilde karsınıza çıkıcam )
hikmet366
Üye
sensör kapalı iken mi benim cfw yi kullanıyorsan klavyede hata var güncellenınce sorun kalkacak
manax
Üye
Konu Sahibi
aynen senin cwf yi kullanıyorum ama ben dikey durumdayken querty ( dogrumu yazdım bilmiyorum ) olsun istiyorum
benim istedigim o şekilde değil aslında yatayken kullandıgım kadar rahat kullanmak istiyorum dikey olarak da tam klavye kullanmak istiyorum kullandıgım yazılımın sürüm güncllemesini bekliyorum teşekkürler
benim istedigim o şekilde değil aslında yatayken kullandıgım kadar rahat kullanmak istiyorum dikey olarak da tam klavye kullanmak istiyorum kullandıgım yazılımın sürüm güncllemesini bekliyorum teşekkürler