Ne olursa olsun.güzel bir telefon.kim ne derse desin....

Bence 5800 ' ın Android kaldırmamasının nedeni işletim sisteminden kaynaklanan birşey. Nasıl Windows ' taki uygulamalar Linux işletim sisteminde çalışmıyorsa 5800 ' da da android çalışmaz... 5800 Symbian OS 9.4 işletim sistemine sahiptir.Sadece Java ve Symbian destekli uygulamaları çalıştırır..!
Arkadaslar 5800 a Android neden yuklenemiyor ? sebebi RAM filan demeyin, iphone nunda sistemi fazla ozellikli deil ama yukleniyor??

Bence 5800 ' ın Android kaldırmamasının nedeni işletim sisteminden kaynaklanan birşey. Nasıl Windows ' taki uygulamalar Linux işletim sisteminde çalışmıyorsa 5800 ' da da android çalışmaz... 5800 Symbian OS 9.4 işletim sistemine sahiptir.Sadece Java ve Symbian destekli uygulamaları çalıştırır..!
Arkadaşım hep dediğim gibi: "Siz çok akıllısınız ya"
5800 128 MB RAM, Nexus S (Google Android 2.3) 512 MB RAM 1 GHz işlemci, Apple iPhone 4 512 MB RAM 1 Ghz A4 işlemci. Doğru düzgün birşey öğrenmeden gelmeyin ya. Kulaktan kulağa öğrenip geliyorsunuz sonra da burda saçmalıyorsunuz
----------Eklendi @ 10:52:28 ---------- Yazıldı @ 10:50:06 ----------
Hayır Windows uygulamaları Linux'ta çalışır çünkü uzun bir süre birçok Linux kullandım. Ama emülatör veya VM ile çalışır o ayrı... Symbian'a emülatör yapılabilir, bu konuda yardımcı olabilirim. Tek başıma yapamam çünkü. Önce emülatörün nasıl olduğunu kavramam gerek ki bu yüzden DOSBox'ı parçalamam lazım. Sonrası kolay. developer.android hesabım var kaynak kodları derleriz olur biter. Biraz zor çalışır sanırım ama eski bir android sürümü yaparız. 1.5 gibi.
) Al .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

maşallah karşılaştırdın telefona bak. Biri eski telefon biri yeni telefon ! Oldu olacak 3310 ile karşılaştır iphone4s i![]()