5800 da Android ?

Sponsorlu Bağlantılar

SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
yok artık..
 


faruk12

Üye
oldu diyelim, 5800 in daha kendi isletim sisteminde yuksek frame rateli goruntuler olusturamayan ekran karti androidde ne yapar? ramla ilgisi yoktur benim samsung spicanin ram 158mb android 4.0 bile yapildi calisiyor. nokia engellemistir heralde kimse yapmadigina gore..

Sent from my GT-I5700 using Tapatalk 2 Beta-6
 

coskuncay18

Üye
bu konu çöpte olmalı çünkü benmde 5800 var hack versiyonunu kullanıyorum onda bile kasılıyor tel ki androidde 3310 gibi olur :D
 

rapidline

Üye
yapılır aslında ekran kartı bir şekilde değiştirsek. Bootlader kırsak. Overclockta çektik mi tamamdır.
 
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
yapılır aslında ekran kartı bir şekilde değiştirsek. Bootlader kırsak. Overclockta çektik mi tamamdır.

elimizdeki malzeme bu. Tek çare bootloaderin kırılmasi ve düşükte olsa bir android sürümü yüklenmesi bir ihtimal.
Ama zaten telefon bu haliyle tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Neden android peşinde koşalım ki ? Android meraklısi arkadaşlar ucuz bir android li telefon alıp bu telefona işkence yapmak için uğraşmaya devam etmesinler.
 
CryuS

CryuS

Üye
Benim merak ettiğim birşey var Android yüklendi diyelim,peki Hd oyunları oynuyabilecekmiyiz.Bence olmaz çünkü telefonun özellikleri yetmez.Ayrıca Android yükledik diyelim, 4.0'mı yükleyececeğiz.Eski sürümleri yüklüyebileceğiz.
 

efekentlisonefe

Üye
beyler ben 5800 a android yuklenebilcegini dusunuyorum samsung bunu 300 tlye verdii dandik tellere yukluo mantikli dusunelim biri bir soru soruyo oburu dalga gecio dalga gecmekle vakit harcicamiza ne yapabiliriz dusunmek bana daha mantikli gelio ben makina muhendisiym keske yazilim muhendisligi hakkinda biseler bilio olsaydim yokmu bi tane aramiZDA yazilimci arkadas.
 

mtncelik

Üye
android oluyor olsa nokia yüklerdi en azından flaş desteğimiz olurdu donanım yetersizliği başka sebebi yok olmamasının
 

dejavu27_

Üye
İos'a neden android yükleniyor'da symbian'a neden yüklenemiyor diye soran arkadaşlar bunu daha öncede yazdım, yine yazıyorum.. İos'ta android'de linux tabanlı çalışan işletim sistemleridir. Bu yüzden birbirine uyarlamalar yapılabiliyor. Bu yüzden apple samsung vb. firmalara dava açtı asıl hedef google android'di.. Dİyeceğim o dur ki telefonunuzun orjinal firmware yazılımı ne ise onu kullanın, yada telefonu değiştirin. Default her zaman en stabildir..( Örnek verecek olursam; BMW aracınız var 240 ps güç üretebiliyor. Siz buna chip takarak atıyorum 300 ps yaptınız, fakat bu zamanla aracın motoruna zarar verecektir. Aksini iddaa eden boş konuşur..)
 

osmndmr.32

Üye
ya android ne ise yarıyor anlams dğlm :(
 

jetblacklife27

Üye
5800 daha symbianı doğru düzgün kaldıramıyor androidi nasıl kaldırsın :d:
 

kardeş_123

Üye
Nasil olamaz benim telefon nu android yaptim 5800
 
sinanorta

sinanorta

Üye
5800 daha kendi sistemini doğru düzgün kaldıramıyor...
 


Üst Alt