5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

wyzab

wyzab

Üye
Öncelikle bu fw yi yapan arkadaşım, Allah senden razı olsun, illet geldi, kırıp atıcaktım artık telefonu... şimdi süper bi hale geldi... bence herkes bunu denemeli.... emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.....

Hocam bir sorum olacak bu mesaj okuyucu ingilizce dilinde bunu Türkçe (Aylin) formatına Fw atmadan çevirme şansımız varmı?

--------------- Ekleme ---------------

Neyse hocam sorunu çözdüm tekrardan ellerine sağlık

valla dostum nasıl çözdün? nasıl türkçeleştirebiliriz?????????

arkadaşlar burdan türkçesini indirip kurdum, ve ayarlar/telefon/konuşma dan dili türkçe seçiince aylin abla okuyo mesajları :-) link altta..

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sms-...n-turkce-olarak-okunmasini-saglar-235495.html

alpertu

Üye
menüde oyunlar klasörünü nasıl oluşturuyoruz yardım lütfen

kaptannova

Üye
java arayan arkadaşlar varsa http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...003-ve-v40-0-003-c6v20-42-cfw-4x4-455625.html

bu konuda arkadaş birkaç programla birlikte java runtime2 de paylamış... yükledim sorunsuz... bunu kullanabilirsiniz...

menüde oyunlar klasörünü nasıl oluşturuyoruz yardım lütfen
4x4 menü indirdim ben oyunlar programlar ekstra uygulamalar adında 4 klasör varsayılan geldi...

ya kardeş bunun resimli anlatımı olsa
süper olur bende telefonuma yüklemeyi çok istiyorum bu fw ama yapamıyorum ilk defa deniyorum ama olmuyor.mesengerdan yardımcı olan biri olurmu
acaba?

arkadaşım bende ilk kez yaptım ve çalıştı... yazılanları aynen yap... sorunsuz çalışacaktır... yüklerken kalbim güm güm yerinden çıkacaktı... ama çok kolay birşey...

ahmet.220

Üye
slm benim bi konuda yardımınıza ihtiyacım var ben müziklerimi istediğim klasörde okutmak istiyorum yada sadece music klasöründe nasıl okutuluyor bunu öğrenmek istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim birde resimlelride aynısı nasıl yapılıyor bun konuda da yardımcı olun lütfen

belvarliali

Üye
kardeşim yardımın için ayrı bu dosyayı paylastıgın içinde ayrıyeten t.ederim=)10 numara süperrrr:))

ya kardeş format attım bu sefer wireless a bağlantıda sorun yasıyo veya internete giremiyo telefon:((

ARSxm

ARSxm

Üye
V. Mobil tv'ye üye olamıyorum. C6 mod olduğundan mıdır?

berkcan_0

berkcan_0

Üye
arkadaşlar ev ekranını arttırmanın bir yolu yokmu birde şu 4x4 menuyu 3x4 olarak yapmak istiyorum ama okadar şey yükledim yeni fw atamam

dr.arrican

Üye
T9 T9 T9:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:
sırf t9 yüzünden orjinal yazılıma dönmeyi düşünüyorum. yok mu bunun bir çaresi dostlar????? Ben bu firmware i çok sevdim neden T9 u böyle kötü ki? Kelime hazinesi çok çok çok fakir :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

kaptannova

Üye
T9 T9 T9:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:
sırf t9 yüzünden orjinal yazılıma dönmeyi düşünüyorum. yok mu bunun bir çaresi dostlar????? Ben bu firmware i çok sevdim neden T9 u böyle kötü ki? Kelime hazinesi çok çok çok fakir :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

t9 u genişletmek için bir uygulama vardı... arama bölüme yaz çıakr...

sado_27

sado_27

Üye
kardes cok cfw yukledım ama hep sorunlarla karsılastım sorunlar sunlar
1. rompacher yamalarını aktıf ettıgımde tel kendını restlıyo
2. yenı mesaj geldıgınde eskı gelelnlerın altına atıyor yanı dahada eskı mesaj mış gıbıı
3 jawa sorunu
4. telde kasmalar donmalar vs harıtalar acılmıyor acılsada donuyor telefonu kendıne getırmek ıcın 2 tokat atmadıgım kalıyor
yanı eyer sorun yoksa senın bu cwf de kafam agrımasın kardes yanı ıllakı sorun olur ama bu yazdıgım sorunlar onemlı bıde rem kac bu cfw de
dosyaları ındırdım ama yuklemek ıcın cvp beklıyorum saygılar

furkan5800

furkan5800

Üye
yşkrler bunu da fw arşime ekleyeyim

cursed_shadow

Üye
Hocam bu mesajlarla ilgili sorunu nasıl çözebiliriz? Yeni mesajları sık sık alta üste atıyor.

cyberfear

Üye
error booting phone hatası alıyorum...

lord_keles

lord_keles

Üye
arkadas lar orjinal 5800 v52 de mms boyutu 600 kb idi ben bu fw yi yukledim bugun bişeyle karşılastım maxsimum boyut 300 kb diyo c6 da maxsimum bıyut 300 kb acaba eski 600 kb sınırını yapmanın bir yolu varmi :) ????????????

snuriarslan

snuriarslan

Üye
Çok fw denedim ama böylesini görmedim. Tekrar teşekkür edesm geldi.

PsyGhost

Üye
Bu FW güncellenecek mi yoksa öylesine mi kaldı :)

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
ellerine saglık flaşladım ama uzun batarya derken kaçgün gider bataryamız yine 1 günde bitmesinde

aslandağ

Üye
benim telefonumu bilgisayar bulmuyo daha önce cfw yaptım iki üç kez aynı bilgisayarda şimdi not found diyo ne yapacam arkdşlar?

pötüncek

pötüncek

Üye
Ntv den indirilen videoları neden açmıyo

Üst Alt