5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

numan.tr

numan.tr

Üye

email çalışıyor mu ? bi deneyebilir misin?:hmmm
internete bağlanmana gerek yok, sadece emaile bastığın zaman devam et tarzı bişey çıkıyor lisans sözleşmesi gibi.
o çıkıyorsa çalışıyor demektir.

bbkr630

bbkr630

Üye
email çalışıyor mu ? bi deneyebilir misin?:hmmm
internete bağlanmana gerek yok, sadece emaile bastığın zaman devam et tarzı bişey çıkıyor lisans sözleşmesi gibi.
o çıkıyorsa çalışıyor demektir.

e-mail denendi çalışıyor herşeyiyle eksiksiz ve hatasız bir FW

tali74

Üye
arkadaşım şimdi mütişsin bi önceki sürümünde okadar buglar vardiki gerçi emaili denemedim ama bana okadar lazım olan şey galiba oda çalışacak gibi herşeğiyle mükemmel yapmışsın teşekkür ederim herkeze tavsiyedir tekrardan saol

5800 cı

5800 cı

Üye
Yatın kalkın bana dua edin ben ikna ettim virgo hocamı yoksa hala eski fw ile idare ediyoduk :D

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar üzgünüm ana galiba bu fw dede aranırken ses kesilme sorunu var telefon 5 dakika ellemeden bırakın sonra bu teli arayın sesle ilgili değil galiba çalarken teli izleyin görüntü takılarak gidince ses kesiliyor bunu niye yapıyo anlamadım ama kafayı sıyıracam artık dediğim gibi bi deneyin sizdede olacakmı

djmatrix

Üye
Yatın kalkın bana dua edin ben ikna ettim virgo hocamı yoksa hala eski fw ile idare ediyoduk :D

ya arkadaşlar üzgünüm ana galiba bu fw dede aranırken ses kesilme sorunu var telefon 5 dakika ellemeden bırakın sonra bu teli arayın sesle ilgili değil galiba çalarken teli izleyin görüntü takılarak gidince ses kesiliyor bunu niye yapıyo anlamadım ama kafayı sıyıracam artık dediğim gibi bi deneyin sizdede olacakmı
aranma bende şimdi normal,bu arada fotoğrafların sadece images dosyasını taraması için mod var mı?

bbkr630

bbkr630

Üye
yok hiç aranma sorunu ve donma yaşamadım şu ana kadar

bu arada 3X4 menü kullanıyorum

amoklavin2

amoklavin2

Üye
Arkadaşlar bu fw olayını nasıl yapcaz birisi yardımcı olabilir mi acaba ? 5800cı arkadaşım özelden atacaktın unuttun sanırım atarsan sevinirim teşekkürler...

Tamamdır hallettim kurdum herşey için teşekkür ederim elinize sağlık memnun kalmam dileğiyle :)

bbkr630

bbkr630

Üye
kendi açımdan noktayı koydum kendim istediğim bazı modları değiştirdim efektleri başlangışve kapanış ekranı v.s vs. herşeyiyle süper olmuş hiç bi hataya rastlamadım en çok şikayet alan e-mail'de sorun yok haritada yanlış yer gözüküyor ama ayarlarımla ilgili sanırım ingilizce geçen yerler temayı değiştirince türkçe oluyor hızı fena değil C6V20 daha iyi olamazdı Virgocum ellerine sağlık tekrar tşk

5800 cı

5800 cı

Üye
bende biraz önce format attım şimdilik birşey yok gibi inşallahta olmaz

amoklavin2

amoklavin2

Üye
Peki şimdi ben orjinal 5800 sürümüne dönmek istersem nasıl olcak ¿ :)

5800 cı

5800 cı

Üye
tamam oldu eğer donma sorunu olursa hard format atın bende düzeldi simdi

amoklavin2

amoklavin2

Üye
Herşey hoş güzel bi sorun yok ama yüklediğim bir uygulamayı telefonda kapatamıyorum uygulamanın kendi kapatma özelliği falan yok eskiden kırmızıya basınca kapanıyordu ama şuan kapanmıyor. Nasıl kapatabilirim bunu ¿

5800 cı

5800 cı

Üye
programdam çıkarken seçenek çıkış a tıklayacaksın yada menü tuşuna basılı tutup uygulamaya çıkış yapacaksın

djmatrix

Üye
ya bu galerinin E:images i taraması için bi mod falan bilen yok mu ??????????

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
Fw de sorun olmamasına sevindim... Tema da çok hoşuma gitti fazla incelemeden koydum ama bazı yerleri ingilizceymiş :D onu farketmedim... ama güzel tema yine de... o uygulamalar arka planda ram yemiyormuş onu farkettim o yüzden kaldırmadım hiçbirini, hem orjinal gibi oldu... c6v2 lerde ram ortalama 50-55 arası oluyor zaten ...bu da öyle...

5800 cı

5800 cı

Üye
valla abi bu aranırken donma sorunu bu fw dede var sandım bir format atıyım dedim düzeldi çok sağol allah razı olsun o kadarcık ingilizce den hiçbirsey olmaz bu tema n8 temasıydı galiba

HackerCelik

HackerCelik

Üye
virgo2000 abi çok saol birazdan yükliycem tele indiriyorum çalışmaların için çok teşekkürler

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Senin Paylaştığın Fw'leri Daha Önce de Denemiştim.
Paylaşımların İçin Teşekkürler...

Üst Alt