bende bilmiyom bendede yok ondan sordumn8 tuş kilidi nasıl açılacak suan yoq öyle bişi bnde. ayarlardanmı aktif edicem?
evet yaa dönmesi için nerdeyse teli ters döndürmek gerekiyoBu arada sadece bendemi oluo bilmiyorum ama ekran dönüşleri aşırı fazla netleştirilmiş(nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum)teli anca %0 derece dik tutunca ekran dönüyor
![]()

basıyorum ama tuş işlemiyo ne ekran ışığı yanıyo nede başka bişeKardeş tuşlar kilitliyken menü tuşuna bas bakalım![]()
Bi hard format at n8 tuş kilidi çalışmayan bir siz varsınızevet yaa dönmesi için nerdeyse teli ters döndürmek gerekiyo
--------------- Ekleme ---------------
basıyorum ama tuş işlemiyo ne ekran ışığı yanıyo nede başka bişe

kardeş 3*4 bana göre daha güzel ama ben 3*4 te tam ekrandan çıkardım pek güzel olmuyor(bana göre(!))bnde oldun8 tuş kiliti ama hep açarken menü tuşuna basıpmı yapcam
daha kullanıslı hale nasıl getirebilirim çok gzlmis
Bide 4x4 mü yoqsa 3x4 mü gzl durur bndeki 4x4 pek hosuma gitmedi ...
kardeş 3*4 bana göre daha güzel ama ben 3*4 te tam ekrandan çıkardım pek güzel olmuyor(bana göre(!))

bunu yükledim ama dün bundan bir önceki görüntü olarak çok hoştu ama 4x3 olduğu için mecbur kaldım bunun 3x4 ünü yükledim ondaki temayı nerden bulabilirim siyah turuncu karışımı bir temaydı.. bunda ekran çok tuhaf olmuş yani ekran tam olarak widget ekranına benzemiyor altta pembe gözükmesi hiç hoşuma gitmedi keşke siyah olsa bunu nasıl halledebilirimsenden cevap bekliyorum kardeş
İyi halt ediontam ekran nasıl oluyor telefonu alalı 4ay oldu pek sevmezdim kurcalamayı ama telefonun temaları gzl deqil şimdide bunlarla ugrasıyom![]()

O dediğimi yapabilmen için NFE den matrixmenü dosyasını değiştirmen gerekiyor

bir cevap yok mu?
3 diş yeterli yeterki tele fw yi atarken şarjın az olmasınhard format atarken şarj tam dolumu olacak benm şu an 3 dişim var

bir cevap yok mu?
ok hard format attım oldu sağolun da bununla çakışan prolar hangileridir acaba

sen şey buldun şeyini arıyon bu n8 değil yaf 5800o n8 tuş kilitini ekranı kilitlemessek olurmu yani bi tuşa basmak yerine direk ekranda olanı nasıl yapabiliriz.....