C@RPe_DieM5484
Üye
kardesim benim gördüğüm sorun şu 1- Nokia messagin e posta çalışmıyor ( servis şu anda kullanılabilir değil diyo ) 2- yazılım güncelleme yi sen mi kaldırdın mail benim için önemli de güncelleme yaparsam belki düzelir diye baktın göremedin
bu sorunları çözüp yeni linkler yüklersen yazıılımın gayet güzel hoşuma gitti emeğine sağlık yeni linkleri bekliyoruz
--------------- Ekleme ---------------
bu arada bir ricam daha var senden bunu da eklersen mükemmel olacak asıl herkes için geeekli olan ve wn önemlisi kendim için
tuş kilidi kapalıyken yeşil kırmızı kamera tuşuyla müzik çalara müdahale ediliyo ya pro nun adı ne bilmiyorum ama xpress te olmaaı gereken bireşey bence ricam olur senden lütfen 
bu sorunları çözüp yeni linkler yüklersen yazıılımın gayet güzel hoşuma gitti emeğine sağlık yeni linkleri bekliyoruz

--------------- Ekleme ---------------
bu arada bir ricam daha var senden bunu da eklersen mükemmel olacak asıl herkes için geeekli olan ve wn önemlisi kendim için
tuş kilidi kapalıyken yeşil kırmızı kamera tuşuyla müzik çalara müdahale ediliyo ya pro nun adı ne bilmiyorum ama xpress te olmaaı gereken bireşey bence ricam olur senden lütfen

konuyu açan kardeşim kusura bakmasın 

Orjinal 5800 kullanıyorum ya. Mesaj yazarken falan herhangi bişey yapmasam bide 5-10 dk da bir telefon kapanıp açılıyor