5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

metanilin

Üye
Selam

JAF v1.98.65 indirdim ama AVG PKEY_Emulator de truva atı buldu ...

C6 modlu fw yi 5800 a kurmak için tüm anlatımlar Jaf üzerinden

peki Phoenix ile de bu işlemi yapabiliyor muyuz ?

Not: daha önce bu tip bir yazılım hiç kullanmadım biraz tırsıyorum :)

Şayet sadece jafla oluyorsa elinizde bu sürümü kullanırken kullandığınız virüssüz sorunsuz jaf dosyalarını hotfile ya da rapidshare (veya benzeri bi siteye) upload edermisiniz ?
Teşekkürler

berkcan_0

berkcan_0

Üye
ya cfw yi kendi telefonuma başarılı bir şekilde kurdum ama arkadaşın telefonunada kuruyum dedim bütün adımları aynen uyguladım ve en son done done yazınca telefon kapandı ve açılmadı power tuşuna bastıgında beyaz ekran geliyor ve kapanıyor ne olur yardım edin telefon pert oldu

AlpReis

AlpReis

Üye
ya cfw yi kendi telefonuma başarılı bir şekilde kurdum ama arkadaşın telefonunada kuruyum dedim bütün adımları aynen uyguladım ve en son done done yazınca telefon kapandı ve açılmadı power tuşuna bastıgında beyaz ekran geliyor ve kapanıyor ne olur yardım edin telefon pert oldu
Bendede olmuştu ama bu fw yi kurarken değil başka bir fw idi, bataryayı çıkardım ve telefonu hiç açmadan her şeyi baştan yaptım olmuştu, birdene istersen

berkcan_0

berkcan_0

Üye
ya facebook neden çalışmıyor bide ovi mağazayı falan güncelleyince ikonlar değişti ana ekranda 2 tane ekran var diğerine niye widget atamıyorsunuz

--------------- Ekleme ---------------

bide güncelleme yöneticisi çalışmıyor

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten güzel bir fw olmuş fakat rompatcherdeki problem bendede var, her kapanıp açmaya beep off için tekrar aktifleştiriyorum bunun bir çözümü varsa çok iyi olur yoksa güzelim fw'yi kaldırmak zorunda kalacağım...

farkındayım ... konuyu yenilediğimde düzelteceğim

baba3232

baba3232

Üye
Çok güzel bi fw olmuş eline emeğine sağlık :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
saqlam bir çalışma olmuş

xraicon

xraicon

Üye
benim açılırken yeşil ışık yanmıyor ve kamera zaten kullanılıyor diyor bunları nasıl çözerim

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
benim açılırken yeşil ışık yanmıyor ve kamera zaten kullanılıyor diyor bunları nasıl çözerim

fw yenilendiğinde düzelebilir takip et ... açılırken yeşil ışığın yanmamasını da sorun etmeyin bari :D

Bendede olmuştu ama bu fw yi kurarken değil başka bir fw idi, bataryayı çıkardım ve telefonu hiç açmadan her şeyi baştan yaptım olmuştu, birdene istersen

arkadaşın dediği gibi baştan kur olmazsa normal mode u kaldırıp flashla test mode da bekleyecektir 5-10 dk bekledikten sonra açılır.

Selam

JAF v1.98.65 indirdim ama AVG PKEY_Emulator de truva atı buldu ...

C6 modlu fw yi 5800 a kurmak için tüm anlatımlar Jaf üzerinden

peki Phoenix ile de bu işlemi yapabiliyor muyuz ?

Not: daha önce bu tip bir yazılım hiç kullanmadım biraz tırsıyorum :)

Şayet sadece jafla oluyorsa elinizde bu sürümü kullanırken kullandığınız virüssüz sorunsuz jaf dosyalarını hotfile ya da rapidshare (veya benzeri bi siteye) upload edermisiniz ?
Teşekkürler

fw yi yenileyeceğim zaman bütün gerekli dosyaları da ekleyeceğim anlatımla birlikte. bi de ben antivirüs kullanmadığım için bendeki jaf ta virüs oldugunu bilemem :)
ama virüslü olsa kimse kullanmaz ...bence virüs senin pc den bulaşmıştır o dosyaya

metanilin

Üye
Cevap için teşekkürler o zaman ywni fwyi beklemem daha doğru sanırım aynı zamanda sizin kullandığınız jaf dosyalarını kullanırım.

Ama bende virüs yok ona eminim sürekli güncel ve aktif antivirüs ve firewall kullanırım..

Phoenix işe yaramıyo bu konuda galiba.
konuyu okuyunca heyecan yaptım biraz sabırsızım ne zaman yüklersiniz tahminen:)
elinize sağlık bu arada tabi

quaremonte

Üye
ya biri bana yardım etsin lutfen,herseyi yapıorum tam flash dedıgım zaman telefonum kapalı haldeyken,yukleme yapıo gibi sonra power on now!! dio acma dugmesıne kısa basıorum bısey olmuyo,basılı tutarak denedım yıne olmadı..acık denedım yın olmadı..phone not found dıyıp duruo napabılırım?

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
ya biri bana yardım etsin lutfen,herseyi yapıorum tam flash dedıgım zaman telefonum kapalı haldeyken,yukleme yapıo gibi sonra power on now!! dio acma dugmesıne kısa basıorum bısey olmuyo,basılı tutarak denedım yıne olmadı..acık denedım yın olmadı..phone not found dıyıp duruo napabılırım?

Açma kapama tuşunu seri bir şekilde bas bas çek elini. Yani pompala o tuşu olacaktır ama seri şekilde yap zaten telefonu bulacaktır sonra bırakırsın kendi haline. :evet:

AlpReis

AlpReis

Üye
Kardeş bu fwden sonra bir kaç tane daha kurdum ancak tekrar bu fw ye döndüm. En stabili şu anda bu emeğine tekrar dan teşekkürler, ANCAK bunun iyileştirilmiş sürümlerinide bekliyoruz, yalnız bunu fazla kurcalamadan iyileştir, çünkü başka fw lerde örneklerini gördük, iyileştirelim derken iyice bozmuşlar

Kardeş bilgisayarının sesi açıksa tuşa basılı tuttuğun zaman bir ses verecek o sesi alınca bırak yani 1 saniyeden kısa tutman lazım

AkSeA07

Üye
ovı suıte kur kardesım sonra da drıverlerı yukle olur buyuk ıhtımal

AlpReis

AlpReis

Üye
Yaa bu fw bu kadar güzel ama sanırım fazla keşfeden yok, sessiz ve sakinden ilerlişor konu, ama bence bu yıldızı parlaması gereken bir konu, yani bu fw şu anki en iyi fwlerden biri (kullandığım 15-20 w'den iyi) daha çok katılımı hak ediyor bence

denizhalil

denizhalil

Üye
peki bu fw de batarya ömrü nasıl orjinal fw de 3 -4 giden batarya bu sürümlerde 1 gün gidiyor ancak bu fw de durum neder acaba bilgisi olan var mı acaba ?...

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi

kurduğun jaf ı kaldır. sonra nokia pc suite i kur telefonu bi kez pc suite modunda bağla driverları yüklesin sonra jaf ı kurup dene.
veya
jafpkey emulator v4 ü kullanıyorsan v5 i kullan (başıma gelen olay) durum düzelebilir.

peki bu fw de batarya ömrü nasıl orjinal fw de 3 -4 giden batarya bu sürümlerde 1 gün gidiyor ancak bu fw de durum neder acaba bilgisi olan var mı acaba ?...

abartmışsın kardeşim. ben şöyle örnek vereyim diğerinde 3 gün gidiyorsa bunda 2 gün gidiyor. benim gözlemlediğim bu. ama bu fw orjinal 5800 yazılımından çok daha hızlı böyle birşey olması normal.
bilgisayarda birşeyden kazanç varsa başka birşeyden kayıp vardır telefon da bi bilgisayar old. göre bu kural onun için de geçerli xD

gokhanozkan77

gokhanozkan77

Üye
süper tek kelimeyle süper.......

'Şeref'

Emekli Yönetici
teşekkürler .. n8 iconu temadamı yoksa fw varsayılan iconlarıdamı böyle yani default bi tema yükleyince n8 iconlarımı görünücek yoksa bildiğimiz 5800 iconlarımı..

Üst Alt