virgo2000
Üye
hocam eline sağlım gördüğüm en hızlı en sorunsuz c6 v20 olmuş belki eksikleri vardır fakat gördüğüm kadarıyla mükemmelteşekkürler kolay gelsin yeni çalışmalarını bekliyoruz
hocam ilgilenirsen muzik çalardan çıkarken menuye atıyor onu düzeltebilir misin
birde rehber işlemler gibi yerlerden çıkış yapınca kapanmıyor çok ram yiyorlar daha sonra yavaşlamalar başlıyor telefonda
dostum yorumun için saol ama ben rehberden veya mesajlaran çıkınca telefonda (ram yese de) hiç bir yavaşlama görmedim. Aksine rehbere veya mesajlara giriş hızı yüksek bu durumda. Sonuçta bilgisayar değil
oyun oynayacaksan onu bilemem. Fw yi yaparken gereksiz hiçbirşey koymak istemedim. Orjinalden pek fazla farkı olsun istemedim yani. Müzikçalardan menüye atmayı da artık fwyi yenilersem düzeltirim. Bence bi sorun olmasa da...--------------- Ekleme ---------------
nasıl yaptım bilmiyorum ama yaptımbeğendim bu versiyonu. Peki eskiye dönmek istersem nasıl dönerim bir konu yada bilgi paylaşırsan sevinirim.
eskiye dediğin tel i ilk aldığın gibi olmasını istiyorsan tabi dönebilirsin. Sitede her çeşit yazılım var
teşekkürler kolay gelsin yeni çalışmalarını bekliyoruz