5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

numan.tr

numan.tr

Üye
kardeşim eline emeğine sağlık mükemmel bi fw bu, :yuru hakikaten çok sade ve hızlı ayrıca bi soruna da rastlamadım. herşey gayet düzgün bir şekilde çalışıyor. teşekkürler virgo2000, tebrik ederim.

Ayrıca beni bu konuya yönlendiren AlpReis arkadaşıma da teşekkürler.:oke:

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
Ben bugün yükledim..Çok güzel allah razı olsun. İlk yüklediğim fwydi. GAyet memnunum sorun yok... (şimdilik) :D

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi

'Şeref'

Emekli Yönetici
harikasın o zaman.. indirmeye başladım bile. teşekkürler.

AlpReis

AlpReis

Üye
kardeşim eline emeğine sağlık mükemmel bi fw bu, :yuru hakikaten çok sade ve hızlı ayrıca bi soruna da rastlamadım. herşey gayet düzgün bir şekilde çalışıyor. teşekkürler virgo2000, tebrik ederim.

Ayrıca beni bu konuya yönlendiren AlpReis arkadaşıma da teşekkürler.:oke:
Bende çok fw aramıştım, buldumda ama hiç birisi istediğim gibi değildi, sonra bunu buldum ve benim gibi arayan arkadaşlar olduğunu bildiğim içinde arkadaşlara tavsiye ediyorum
Ünlü sözümü Vingo2000'e de söylemek istiyorum. Muhteşemsin Muhterem:d:

AlpReis

AlpReis

Üye
Bildiğim kadarı ile v52 versiyonunda MSN çalışmıyor, bir çok fw yükledim ama hiçbirinde bir türlü çalıştıramadım bende,

PsyGhost

Üye
Öncelikle hazırlamış olduğun FW için teşekkür ederim, yalnız şöyle bir sorunum var, müzik dinlerken ses hoparlörden gelmiyor, ahizeden geliyor, onu nasıl çözebilirim, teşekkürler...

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Orjinal v52de çalışıyordu. Ben fw kurmadan önce messenger kurulu idi. Şimdi messenger kuramıyorum. Implus harici messenger çalışmıyor. Slick denedim o da hata verdi. Dilerim bir çözümü vardır

nereharme

nereharme

Üye
Bildiğim kadarı ile v52 versiyonunda MSN çalışmıyor, bir çok fw yükledim ama hiçbirinde bir türlü çalıştıramadım bende,

hiç uğraşmayın bence direkt nimbuzzu kurun hem msn hem facebook hemde twitterdan sohbet edebilirsiniz, tek program temiz iş

metanilin

Üye
fw yenilendiğinde düzelebilir takip et ... açılırken yeşil ışığın yanmamasını da sorun etmeyin bari :D

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşın dediği gibi baştan kur olmazsa normal mode u kaldırıp flashla test mode da bekleyecektir 5-10 dk bekledikten sonra açılır.

fw yi yenileyeceğim zaman bütün gerekli dosyaları da ekleyeceğim anlatımla birlikte. bi de ben antivirüs kullanmadığım için bendeki jaf ta virüs oldugunu bilemem :)
ama virüslü olsa kimse kullanmaz ...bence virüs senin pc den bulaşmıştır o dosyaya

Yeni fw ne zman gelecek eğer vaktin yoksa sonra yapcaksan dayanamayıp elimi jafa bulayacağım
çok zaman almaz dersen beklicem tırsıyorum bay a bi yandan da :)

numan.tr

numan.tr

Üye
virgo2000 kardeşim şu an tek sorun javada. işcep(ki çoğu kullanıcı için önemli), opera mini vs javalı programlar açılmıyor.
Yegane sorun bu. yenileme tarihinnde bunlarıda halledersen süper olur. tekrar hatta tekrar tekrar eline emeğine sağlık.

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle hazırlamış olduğun FW için teşekkür ederim, yalnız şöyle bir sorunum var, müzik dinlerken ses hoparlörden gelmiyor, ahizeden geliyor, onu nasıl çözebilirim, teşekkürler...

o senin tel ile ilgili bi sorun kardeş böyle bi sorun kimsede çıkmadı. eğer fw yi kurmadan önce böyle bir sorun yoktu diyorsan tekrar flash la tel i

virgo2000 kardeşim şu an tek sorun javada. işcep(ki çoğu kullanıcı için önemli), opera mini vs javalı programlar açılmıyor.
Yegane sorun bu. yenileme tarihinnde bunlarıda halledersen süper olur. tekrar hatta tekrar tekrar eline emeğine sağlık.

ben de isterim javanın çalışmasını ama pnht bile düzeltemediyse ben bişey yapamam. ama konudaki java2 yi kurarsanız bazı java uyg. çalışır

ghost011

Üye
5800 telefonumu ful içerik kullanan biri olarak fw güncellemesinde aşağıda yazdığım talepler uygulanırsa fw 5800'da son nokta olur.

1- Rompatcherdeki auto problemi
2- Ovi mağaza ve ovi haritalar eklenmesin isteyen yükler. Ben her ikisinide kullanıyorum fakat güncelleme yapınca telefon hafızasında fazladan yer harcıyor.
3- Mümkünse şu sinir bozucu Beep sesinin kaldırılması.
4- Tema seçenekleri azaltılsın isteyen istediğini yüklesin.

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi

Bende çok fw aramıştım, buldumda ama hiç birisi istediğim gibi değildi, sonra bunu buldum ve benim gibi arayan arkadaşlar olduğunu bildiğim içinde arkadaşlara tavsiye ediyorum
Ünlü sözümü Vingo2000'e de söylemek istiyorum. Muhteşemsin Muhterem:d:

eyvallah alpreis

Yeni fw ne zman gelecek eğer vaktin yoksa sonra yapcaksan dayanamayıp elimi jafa bulayacağım
çok zaman almaz dersen beklicem tırsıyorum bay a bi yandan da :)

tırsacak bişey olduğunu hiç samıyorum :D konu en geç bu salı değil diğer salı yenilenecek.

linda2009

Üye
Öncelikle Teşekkür ederim çok güzel cfw olmuş tek hatası şarz olurken kırmızı ışık ve beyaz ışığın yanması oda düzeltilirse mütiş cfw olur şimdiye kadar kullandığım en hızlı cfw olmuş;)

numan.tr

numan.tr

Üye

ben de isterim javanın çalışmasını ama pnht bile düzeltemediyse ben bişey yapamam. ama konudaki java2 yi kurarsanız bazı java uyg. çalışır

sorun çözüldü.
java2yi kurunca işcepte çalıştı, opera mini de.
benim için sorunsuz oldu artık.
teşekkürler.:yuru

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ben bir çok cfw kullandım fakat bu yazılım çok hoşuma gitti tabiki sorunsuz diye bir şey yoktur elbet ufak sorunlar oluşacatır ama

webbrowserda kilitlenme olmuyor java yükleme başarılı hız olarakta iyi bunlar bana yetiyor
Gelelim Sorunlarına
Şarj Çok Çabuk Tükeniyor
Sound waves Nokia Theme White Temaları Dışındaki Temalar Fazla Olmuş ( bunlar Olmasaydı Ram ve Hafızadan Kazanmış Olurduk)
Telefonda Extra Klasörü içindeki Hakkında Yardım Zip ve Burada ve Şimdi Menüleri Koyulmasaydı Daha Çok Ram ve Hafıza Kazanılırdı
Drawig Olmasada Olur Nokia File Browser Olmasada Olur (Benim Kendi Fikrimce)

Tavsiyelerim;
Önce Yazılımı Çok Beğendim Emeğine Sağlık Yukarıdaki Dediğim Uygulamalar Kaldırılırsa Ram ve Hafıza Kazancı Olur
Şarj İçinde Bir Çare Düşün v2 de Bunu Halledersin İnşallah
Şu Nokia N8 deki Flash 4 ü Çekmeye Çalış :d:( Bu Komik Oldu Biraz)

Onun Dışında Çok Güzel Bir Yazılım ve Uzun Bir Müddet Kullanmayı Düşünüyorum

detcal

detcal

Üye
navifirm ile birsey indirmemiz gerek mi yoksa direk sizin verdiklerinizi mi kuruyoruz?

Üst Alt