teşekkürler .. n8 iconu temadamı yoksa fw varsayılan iconlarıdamı böyle yani default bi tema yükleyince n8 iconlarımı görünücek yoksa bildiğimiz 5800 iconlarımı..
Bende çok fw aramıştım, buldumda ama hiç birisi istediğim gibi değildi, sonra bunu buldum ve benim gibi arayan arkadaşlar olduğunu bildiğim içinde arkadaşlara tavsiye ediyorumkardeşim eline emeğine sağlık mükemmel bi fw bu,hakikaten çok sade ve hızlı ayrıca bi soruna da rastlamadım. herşey gayet düzgün bir şekilde çalışıyor. teşekkürler virgo2000, tebrik ederim.
Ayrıca beni bu konuya yönlendiren AlpReis arkadaşıma da teşekkürler.![]()

Bildiğim kadarı ile v52 versiyonunda MSN çalışmıyor, bir çok fw yükledim ama hiçbirinde bir türlü çalıştıramadım bende,
fw yenilendiğinde düzelebilir takip et ... açılırken yeşil ışığın yanmamasını da sorun etmeyin bari
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşın dediği gibi baştan kur olmazsa normal mode u kaldırıp flashla test mode da bekleyecektir 5-10 dk bekledikten sonra açılır.
fw yi yenileyeceğim zaman bütün gerekli dosyaları da ekleyeceğim anlatımla birlikte. bi de ben antivirüs kullanmadığım için bendeki jaf ta virüs oldugunu bilemem![]()
ama virüslü olsa kimse kullanmaz ...bence virüs senin pc den bulaşmıştır o dosyaya

Öncelikle hazırlamış olduğun FW için teşekkür ederim, yalnız şöyle bir sorunum var, müzik dinlerken ses hoparlörden gelmiyor, ahizeden geliyor, onu nasıl çözebilirim, teşekkürler...
virgo2000 kardeşim şu an tek sorun javada. işcep(ki çoğu kullanıcı için önemli), opera mini vs javalı programlar açılmıyor.
Yegane sorun bu. yenileme tarihinnde bunlarıda halledersen süper olur. tekrar hatta tekrar tekrar eline emeğine sağlık.
Bende çok fw aramıştım, buldumda ama hiç birisi istediğim gibi değildi, sonra bunu buldum ve benim gibi arayan arkadaşlar olduğunu bildiğim içinde arkadaşlara tavsiye ediyorum
Ünlü sözümü Vingo2000'e de söylemek istiyorum. Muhteşemsin Muhterem![]()
Yeni fw ne zman gelecek eğer vaktin yoksa sonra yapcaksan dayanamayıp elimi jafa bulayacağım
çok zaman almaz dersen beklicem tırsıyorum bay a bi yandan da![]()
konu en geç bu salı değil diğer salı yenilenecek.
ben de isterim javanın çalışmasını ama pnht bile düzeltemediyse ben bişey yapamam. ama konudaki java2 yi kurarsanız bazı java uyg. çalışır

( Bu Komik Oldu Biraz)navifirm ile birsey indirmemiz gerek mi yoksa direk sizin verdiklerinizi mi kuruyoruz?