5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
hocam eline sağlım gördüğüm en hızlı en sorunsuz c6 v20 olmuş belki eksikleri vardır fakat gördüğüm kadarıyla mükemmel :D teşekkürler kolay gelsin yeni çalışmalarını bekliyoruz

hocam ilgilenirsen muzik çalardan çıkarken menuye atıyor onu düzeltebilir misin
birde rehber işlemler gibi yerlerden çıkış yapınca kapanmıyor çok ram yiyorlar daha sonra yavaşlamalar başlıyor telefonda

dostum yorumun için saol ama ben rehberden veya mesajlaran çıkınca telefonda (ram yese de) hiç bir yavaşlama görmedim. Aksine rehbere veya mesajlara giriş hızı yüksek bu durumda. Sonuçta bilgisayar değil :) oyun oynayacaksan onu bilemem. Fw yi yaparken gereksiz hiçbirşey koymak istemedim. Orjinalden pek fazla farkı olsun istemedim yani. Müzikçalardan menüye atmayı da artık fwyi yenilersem düzeltirim. Bence bi sorun olmasa da...

--------------- Ekleme ---------------

nasıl yaptım bilmiyorum ama yaptım :):) beğendim bu versiyonu. Peki eskiye dönmek istersem nasıl dönerim bir konu yada bilgi paylaşırsan sevinirim.

eskiye dediğin tel i ilk aldığın gibi olmasını istiyorsan tabi dönebilirsin. Sitede her çeşit yazılım var

constantineswat

Üye
slm kardeş şu özelliği nasıl değişe biliriz
Müzik çalar yalnızca E\Sounds klasörünü taramasın Music Klasörünü tarasın bunu nasıl yapabilirizz...yardım edersen çok sevinirim....

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Ellerine sağlık dostum mükemmel oldu telefon şu an için sorun yok gayet stabil çalışıyor.Sanki telefonu yeni aldım yok böyle bişey :))

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Hocam bir sorum olacak bu mesaj okuyucu ingilizce dilinde bunu Türkçe (Aylin) formatına Fw atmadan çevirme şansımız varmı?

Neyse hocam sorunu çözdüm tekrardan ellerine sağlık

shox

Üye
Hocam bir sorum olacak bu mesaj okuyucu ingilizce dilinde bunu Türkçe (Aylin) formatına Fw atmadan çevirme şansımız varmı?

Neyse hocam sorunu çözdüm tekrardan ellerine sağlık

Dostum nasıl çözdün söylersen bizde yaparız ve kullanırız.

Birde arkadşalar bu FW yi yükledikten sonra güncellemeleri almamız bir soun çıkartırmı acaba???

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

shox

Üye

eskiye dediğin tel i ilk aldığın gibi olmasını istiyorsan tabi dönebilirsin. Sitede her çeşit yazılım var

hah işte ben o konuları bulamadım da acaba hangi konu ve hangi program link veirrmisin lütfen. Hard Format çözmezmi işimizi??

Newpronik

Üye
hocam benden mi kaynaklanıyor tam anlamadım ama sessiz deyken telefon titreşim açık fakat mesaj falan geldiğinde titreşim çalışmıyor

manyak_adam

manyak_adam

Üye
kardes kılavyen dert gormesın emegıne saglık 10 numara bence cok sagol

mulayim73

Üye
çok güzelde ben neden bahsedilen program yada programları görüp veya bulup indiremiyorum arkadaşlar bi zahmet bi kulak verin , bir el verin lütfen

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
kardeşim öncelikle ellerine sağlık 100 üzerinden 100 puan
tam bir canavar olmuş bu fw bu gün 2. günüm test hala devam ediyor ama seninkide maaşallah yorulmak bilmiyor oda hızına devam ediyor...
diger mod ile uğraşan arkadaşlar alınmasın ama ben böyle modlanmış cfw görmedim...
inşallah çalışmalarının devamını ve daha iyilerini bekliyoruz...
Hız - Süper
Tasarım - Tam Göze Hitap Ediyor
Modlama - Tüm İşlevsellik ile Bir Numara...
daha söze ne gerek

AlpReis

AlpReis

Üye
tam bir canavar olmuş bu fw bu gün 2. günüm test hala devam ediyor ama seninkide maaşallah yorulmak bilmiyor oda hızına devam ediyor...
diger mod ile uğraşan arkadaşlar alınmasın ama ben böyle modlanmış cfw görmedim...
Hız - Süper
daha söze ne gerek

Denemeyecektim, bir sürü cfw denemiştim, amam bu yazı beni etkiledi ve 4*4 indiriyorum, deneyeceğim, emeğe sonsuz teşekkürler

asilkomando26

asilkomando26

Üye
arkadaşım kurulumdan sonra sessiz profiline girip oradan titreşimi açman gerekiyor ben kurdum çokta güzel çalışıyor hiçbir sorun yok

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
hah işte ben o konuları bulamadım da acaba hangi konu ve hangi program link veirrmisin lütfen. Hard Format çözmezmi işimizi??

navifirm anlatımına bakman gerek LİNK ini verdiğim konudaki navifirm i kullanarak 5800 yazılımını (son sürümü) indirip telefonuna flashlayacaksın jaf ile .

Hız - Süper
daha söze ne gerek

Tşkkrler
kendim modladım diye söylemiyorum benim de gördüğüm en iyi c6 v2 :)

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
en iyi şimdilik bu gerçekten ama bundan önce kullandığım fw de bunun gibiydi tek eksi yönü türkçe sorunu ve tam ekran menüydü ben link versem acaba onu düzenleyip yapabilirmisin ?

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
Dostum nasıl çözdün söylersen bizde yaparız ve kullanırız.

Birde arkadşalar bu FW yi yükledikten sonra güncellemeleri almamız bir soun çıkartırmı acaba???

Mesaj okuyucuyu konuya ekledim. yazılım güncellemesi yapamazsın tahminim ama programları tabi güncelleyebilirsin

en iyi şimdilik bu gerçekten ama bundan önce kullandığım fw de bunun gibiydi tek eksi yönü türkçe sorunu ve tam ekran menüydü ben link versem acaba onu düzenleyip yapabilirmisin ?

usta zaten bunu modlamak ve bu konuyu açmak için 5-6 saatten fazla uğraştım. Bi de sen uğraştırma beni gözünü seveyim ...xD

m.milamur

Üye
Hocam ne zaman yeni bir cfw çıksa hemen deniyorum ama v52 için en güzel fw bu olmuş. Ellerine saglık kardeşim. Bi sorum olacak, daha önce yayınlanmış bir aradaşın cfw sindeki symbian^3 temasını buna yüklemeye çalıştım dahili bileşen dedi bende fw ye gömmek istedim Rofs2 dosyasını açtım orda yoktu, c0r dosyasında var fakat NFE VE NOKİA EDİTOR 7 bu dosyaların sadece 2mb sini çıkarabiliyor halbuki dosya 40mb bu konuda bana yardımcı olabilir misin? N8 in o bahsettiğim teması bu ikonlara çok yakışıyor.

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ne zaman yeni bir cfw çıksa hemen deniyorum ama v52 için en güzel fw bu olmuş. Ellerine saglık kardeşim. Bi sorum olacak, daha önce yayınlanmış bir aradaşın cfw sindeki symbian^3 temasını buna yüklemeye çalıştım dahili bileşen dedi bende fw ye gömmek istedim Rofs2 dosyasını açtım orda yoktu, c0r dosyasında var fakat NFE VE NOKİA EDİTOR 7 bu dosyaların sadece 2mb sini çıkarabiliyor halbuki dosya 40mb bu konuda bana yardımcı olabilir misin? N8 in o bahsettiğim teması bu ikonlara çok yakışıyor.

kardeş bi tema için bu kadar uğraşa girmen bikere çok tuhaf :D ama temayı rofs2ye gömebilirsin nokia fw editor 0.3 le veya dediğin 0.7 ile. core ile uğraşma. siscontentsle temanı çıkar nfe ile rofs2ye göm ... ama bileşen hatası verdiğine göre başka bi temanın dosya ismi aynı diye olabilir o kadarını bilemem. ama önerdiğim tema sitesi var kesin aradığın temann benzeri vardır

Üst Alt