5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

agsalman

Üye
ellerine sağlık ama menü düzeni caps lerdeki gibiyse pek benlik olmamış
bütün ikonlar birbirine girmiş sadece onları düzeltmek bile bi dünya iş
tabi senin bu fw yi hazırlaman yanında bu dediğim iş değil ama megalomaniax ın fw ler hem stabil hem de bu tür ayrıntılar yönünden süperdi
ama maalesefki v52 için henüz ses seda yok
şimdi bu kadar şeyi niye söyledin diicen
bi sonraki fw çalışmanda belki bunada bakarsın die dedim
amaç zarar vermek değil yane
emeğin için bol bol teşekkür

asilkomando26

asilkomando26

Üye
üstad bundan önceki verdiğin fw den farkı ne bu fw nin ben onu kurdum gayette güzel kulllanışlı kullanıyorum herhangi bir sıkıntım yok o fw den daha artıları varsa bunu kuralım !!

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
üstad bundan önceki verdiğin fw den farkı ne bu fw nin ben onu kurdum gayette güzel kulllanışlı kullanıyorum herhangi bir sıkıntım yok o fw den daha artıları varsa bunu kuralım !!

o fw c6 v1 - bu c6 v2 hız yönünden veya başka bi yönden pek bi farkı yok bundaki ikonlar biraz daha değişik tuş takımı değişik ... ama senin kullandığının da avantajı var buna göre ... örneğin eskisinde bütün javalar sorunsuz çalışır. c6v2 de bazıları yüklenmeyebilir

--------------- Ekleme ---------------

ellerine sağlık ama menü düzeni caps lerdeki gibiyse pek benlik olmamış
bütün ikonlar birbirine girmiş sadece onları düzeltmek bile bi dünya iş
tabi senin bu fw yi hazırlaman yanında bu dediğim iş değil ama megalomaniax ın fw ler hem stabil hem de bu tür ayrıntılar yönünden süperdi
ama maalesefki v52 için henüz ses seda yok
şimdi bu kadar şeyi niye söyledin diicen
bi sonraki fw çalışmanda belki bunada bakarsın die dedim
amaç zarar vermek değil yane
emeğin için bol bol teşekkür

bişey dediğim yok dostum yorumlara açığım yorumun için de tşkler. Senin dediğin de biraz uzun iş ama bi daha fw çıkarırsam düşünürüm.

eyvallah kardesim eline saglik

bu fw ingilizce ya

nası ingilizce anlamadım. Fw de hem ingilizce dil var hem türkçe... hangisini indirdin ?

SEKOLELE

3x4 turkce degil secenekte yok

ben3 x4 u kurdum kardes

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi

SEKOLELE

tmm kardesim sagol ilgilendigin icin

he bi de bu kurdugumda tam ekran menu yok ha

sen acele etme kardes ben 4x4 u kurayim onu test etmisin zaten ok

Onurleo

Onurleo

Üye
Merhaba herşey güzelde 4x5 menü olanda ingilizce çıktı. Yinede sağol paylaşımın için.

asilkomando26

asilkomando26

Üye
üstad biz bu fw de ev ekranı yükleyebiliyormuyuz

alper0642

Üye
arkadaşlar lütfen yorumlarda dikkatli olalım, fw düzenleyip yayınlayan arkadaşlar bunu para karşılığı veya bir çıkar gözeterek yapmıyorlar (yapmıyoruz). kimsenin aşağılayıcı tarzda görüş belirtmeye hakkı yok. beğenmiyorsanız kullanmak zorunda değilsiniz, yollarınıza kırmız halı döşemiyoruz. bu tarz hareketler ile fw düzenleyip burada insanların istifadesine sunan kişileri bezdirdiğinizin farkındamısınız, halep ordaysa arşın burada, o zaman sizler daha güzelini hazırlayıp yayınlayın bizlerde onu kullanalım, elbetteki hatalar olabilir, hatalar elbette belirtilecekki hata düzeltilebilsin, insanız hepimiz, kimse mükemmel değildir, ama hata ve eksiklik belirtirken farklı kelimelerle belirtmek ???? takdir etmek zor geliyorsa bari aşağılayıcı tarzda yorumlar yazmayın, yoksa kaybolan üstadları bi düşünün acaba neden bezip gittiler, (haydar ecevit, fatih ve baş üstad kotukoylu gibi daha niceleri) amacınız nedir, neye hizmet etmeye çalışıyorsunuz, yoksa böyle davranarak NOKIA'ya mı hizmet ediyorsunuz, kimse fw hazırlamasın, orjinal kullanılsın???? bu yorumumdan dolayı başta adminler olmak üzere diğer arkadaşlardan özür diliyorum.

virgio2000 kardeş, eline emeğine sağlık,

• Beğen
Tepkiler: CONNECTED7
hiddendangerous

hiddendangerous

Üye
bu çalışmada galeri mod uygulaması var mı? yoksa resim galerisinde gereksiz ikonlar falan görünüyor mu?

alper0642

Üye
4x5 menü olan fw.yi indirdim, yaptığım incelemede, bu fw. Türkçe değil vs. diyen arkadaşların d ikkatine, fw.yi hazırlayan emek veren Virgio2000 arkadaşımız Türkçe dil eklemiş, ancak varsayılan dil olarak English kalmış, olabilir, kurduktan sonra dil ayarını Türkçe olarak çevirebilirsiniz veya fw.yi nfe ile açıp dil olarak Türkçeyi varsayılan yapıp yeniden paketleyebilirsiniz.

kardeş eline sağlık güzel çalışma olmuş,

sorum ise c6v20..?? sonu 041 mi, 042 üzerine çalışmamı. hangisi. başkalarını bilemiyorumda bu cevap benim adıma önemli

qpel

Üye
ayarlar telefon telefon yönetimi güenlik ayarları sertifika yönetimine giriyor mu

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
4x5 menü olan fw.yi indirdim, yaptığım incelemede, bu fw. Türkçe değil vs. diyen arkadaşların d ikkatine, fw.yi hazırlayan emek veren Virgio2000 arkadaşımız Türkçe dil eklemiş, ancak varsayılan dil olarak English kalmış, olabilir, kurduktan sonra dil ayarını Türkçe olarak çevirebilirsiniz veya fw.yi nfe ile açıp dil olarak Türkçeyi varsayılan yapıp yeniden paketleyebilirsiniz.

kardeş eline sağlık güzel çalışma olmuş,

sorum ise c6v20..?? sonu 041 mi, 042 üzerine çalışmamı. hangisi. başkalarını bilemiyorumda bu cevap benim adıma önemli

yorum için tşklr ... 0.41 üzerine

ayarlar telefon telefon yönetimi güenlik ayarları sertifika yönetimine giriyor mu

hayır bi atma hatasıyla henüz kimse karşılaşmadı

bu çalışmada galeri mod uygulaması var mı? yoksa resim galerisinde gereksiz ikonlar falan görünüyor mu?

galeri modunu kaldırdım aksi taktirde videolar da görünmüyordu real playerda

arkadaşlar lütfen yorumlarda dikkatli olalım, fw düzenleyip yayınlayan arkadaşlar bunu para karşılığı veya bir çıkar gözeterek yapmıyorlar (yapmıyoruz). kimsenin aşağılayıcı tarzda görüş belirtmeye hakkı yok. beğenmiyorsanız kullanmak zorunda değilsiniz, yollarınıza kırmız halı döşemiyoruz. bu tarz hareketler ile fw düzenleyip burada insanların istifadesine sunan kişileri bezdirdiğinizin farkındamısınız, halep ordaysa arşın burada, o zaman sizler daha güzelini hazırlayıp yayınlayın bizlerde onu kullanalım, elbetteki hatalar olabilir, hatalar elbette belirtilecekki hata düzeltilebilsin, insanız hepimiz, kimse mükemmel değildir, ama hata ve eksiklik belirtirken farklı kelimelerle belirtmek ???? takdir etmek zor geliyorsa bari aşağılayıcı tarzda yorumlar yazmayın, yoksa kaybolan üstadları bi düşünün acaba neden bezip gittiler, (haydar ecevit, fatih ve baş üstad kotukoylu gibi daha niceleri) amacınız nedir, neye hizmet etmeye çalışıyorsunuz, yoksa böyle davranarak NOKIA'ya mı hizmet ediyorsunuz, kimse fw hazırlamasın, orjinal kullanılsın???? bu yorumumdan dolayı başta adminler olmak üzere diğer arkadaşlardan özür diliyorum.

virgio2000 kardeş, eline emeğine sağlık,

önemli değil teşekkürler kardeşim. güzel yorum yapmışsın bu arada :)

hsahin4

hsahin4

Üye
Dün akşamdan beri yoğun bir şekilde kullanıyorum. Henüz hata yaptıramadım :)
İlk yayınladığın sürüme göre kesinlikle daha hızlı çalışıyor, ayrıca orjinal font olduğu için browser veya diğer internet uygulamalarında sorun yaşanmıyor.

shox

Üye
Mcu ya tıklayıp RM-356_52.0.007_prd.core Seçin

Verilen zip dosyasından bu dosya çıkmadı nasıl bulabilirğim bu dosyayı acaba. İlk defa Fw yüklemesi yapacağım. Acaba birşeyler yanlış giderse hard format ile herşey eski haline geri dönermi?? ona göre deneyeceğim telefonu hurdaya çıakrtmayayım da sonunda :):)

Bu arada çalışma için teşekkür ederim çok güzel görünüyor gerçekten.

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
Mcu ya tıklayıp RM-356_52.0.007_prd.core Seçin

Verilen zip dosyasından bu dosya çıkmadı nasıl bulabilirğim bu dosyayı acaba. İlk defa Fw yüklemesi yapacağım. Acaba birşeyler yanlış giderse hard format ile herşey eski haline geri dönermi?? ona göre deneyeceğim telefonu hurdaya çıakrtmayayım da sonunda :):)

Bu arada çalışma için teşekkür ederim çok güzel görünüyor gerçekten.

ismi değişmiş olabilir 40.9 mb olan dosyayı göster ... görmüyorsa dosyanın uzantısını c0r yap görür

Dün akşamdan beri yoğun bir şekilde kullanıyorum. Henüz hata yaptıramadım :)
İlk yayınladığın sürüme göre kesinlikle daha hızlı çalışıyor, ayrıca orjinal font olduğu için browser veya diğer internet uygulamalarında sorun yaşanmıyor.

fazla da zorlama usta yapmıyosa hata yapmıyodur haha :D

shox

Üye
Birde bu jaf denilen program Win7 de çalışmıyormu acaba?? Virtual PKEY programı windows versiyon hatası diyor da.

alper0642

Üye
virgo2000 kardeş fw.leri indirdim, çok güzel eline sağlık, arkadaşların ya bu ingilizce dedikleri husus fw.de Türkçe dil eklemişsin, ama varsayılan olarak ingilizce kalmış, varsayılan Türkçe ayarlanması sanırım yorgunluk ve aceleden dolayı gözden kaçmış, varsayılan dili Türkçe yapıp tekrar yayınlar isen çalışman 10 numara olur (şu ana kadar belirgin bir hata çıkmaması üzerinde iyi çalışıldığını gösterir, inşaallah çıkmaz)

Üst Alt