5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
Birde bu jaf denilen program Win7 de çalışmıyormu acaba?? Virtual PKEY programı windows versiyon hatası diyor da.

sitede anlatımlar var benim işletim sist. xp old. yardım edemem

hsahin4

hsahin4

Üye
virgo2000 kardeş fw.leri indirdim, çok güzel eline sağlık, arkadaşların ya bu ingilizce dedikleri husus fw.de Türkçe dil eklemişsin, ama varsayılan olarak ingilizce kalmış, varsayılan Türkçe ayarlanması sanırım yorgunluk ve aceleden dolayı gözden kaçmış, varsayılan dili Türkçe yapıp tekrar yayınlar isen çalışman 10 numara olur (şu ana kadar belirgin bir hata çıkmaması üzerinde iyi çalışıldığını gösterir, inşaallah çıkmaz)
Ben dün akşam upload edilir edilmez sıcak sıcak ve taze taze 4x4 menülü olan FW'yi indirdim ve flash attıktan sonra direkt olarak Türkçe geldi.

realdjferdy

realdjferdy

Üye
bunu kurmadan önce V52 idim şimdi V51 e dönmüş:)

mkryvz

mkryvz

Üye
ben de v52 idim ama yine v52 yim ?!?! dediğin biraz tuhaf çünkü v52 nin core dosyası kullanıldı
Kullanılan ROFS2 dosyası V51' ait olabilir. NSU ile bakıldığında V52 olduğu görülecektir.

ercan845

Üye
kardeşim cok sag ol cfw cokgzel tesekkür ederim

realdjferdy

realdjferdy

Üye

shox

Üye
Arkadaşlar ben bu JAF proframında use INI ye tıkladığım zaman açılan saygadan telefon modelimi seçtiğim zaman gösterdiğim tüm dosya yollarını siliyor ve parogramı açtığım zamanki gibi oluyor. Ve telefon modelini göstermesi gereken pencere silik halde. Nasıl düzeltebillirim acaba....

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar flashlerken Stage 2 ye geçtiğinde cmd17 block hatası veriyor neden acaba????

tugrul_27

tugrul_27

Üye
kardeş jafda tel modelini zaten seçmiceksin bak sitesde anlatımlar var onlara bak yap yanlış işlem yaptığından dolayı flaş atmıyor ve mazallah teli yaakrsın bilmiyorsan uğraşma bence yada sitedeki jafla c6 yazılımı nasıl yüklenir onalrı dikkatlice oku ve ona göre uygula

baronsavas

baronsavas

Üye
yükledim eline koluna saglık...biraz kurcalıyım :))

PriZm

PriZm

Üye
Yaw kardeş ben 3*4 menülüyü kurdum bi problem yok şuana kadar daha zorluyorum bakalım nolacak:ehe
Yalnız şu 3*4 menülü tam ekran güzel durmuyor onu nasıl düzeltebilirim nfe den?
Şimdiden Teşekkürler:oke:

Enano

Üye
5800 ın ses codecleri bu cfw ye ekli midir? bildiğim kadarıyla en iyi ses codecleri 5800 da.

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
Yaw kardeş ben 3*4 menülüyü kurdum bi problem yok şuana kadar daha zorluyorum bakalım nolacak:ehe
Yalnız şu 3*4 menülü tam ekran güzel durmuyor onu nasıl düzeltebilirim nfe den?
Şimdiden Teşekkürler:oke:
onla uğraşana kadar indir diğerlerini ... hepsini koydum konuya

shox

Üye
nasıl yaptım bilmiyorum ama yaptım :):) beğendim bu versiyonu. Peki eskiye dönmek istersem nasıl dönerim bir konu yada bilgi paylaşırsan sevinirim.

lord_keles

lord_keles

Üye
arkadaşim fw cok guzel olmus acaba corvensation yani sohbetler mesajlara eklimi ve tam ekran klavye otomatik donuyormü ??

PriZm

PriZm

Üye
arkadaşim fw cok guzel olmus acaba corvensation yani sohbetler mesajlara eklimi ve tam ekran klavye otomatik donuyormü ??
1)tam ekran klavye otomatik dönmüyor o bütün c6 fw lerinin kronik hatası.Hala düzelten çıkmadı
2)Fw sadeliği için converstation konulmamış.istersen biraz fw hakkında bilgin varsa kendinde nfe den koyabilirsin(Şahsen ben koydum,efectleri değiştirdim,müzik çalardan menüye atma sorununu düzelttim.fw zaten babaydı iyice baba oldu:ehe)

Newpronik

Üye
hocam eline sağlım gördüğüm en hızlı en sorunsuz c6 v20 olmuş belki eksikleri vardır fakat gördüğüm kadarıyla mükemmel :D teşekkürler kolay gelsin yeni çalışmalarını bekliyoruz

hocam ilgilenirsen muzik çalardan çıkarken menuye atıyor onu düzeltebilir misin
birde rehber işlemler gibi yerlerden çıkış yapınca kapanmıyor çok ram yiyorlar daha sonra yavaşlamalar başlıyor telefonda

PriZm

PriZm

Üye
hocam eline sağlım gördüğüm en hızlı en sorunsuz c6 v20 olmuş belki eksikleri vardır fakat gördüğüm kadarıyla mükemmel :D teşekkürler kolay gelsin yeni çalışmalarını bekliyoruz

hocam ilgilenirsen muzik çalardan çıkarken menuye atıyor onu düzeltebilir misin
birde rehber işlemler gibi yerlerden çıkış yapınca kapanmıyor çok ram yiyorlar daha sonra yavaşlamalar başlıyor telefonda
Onları ramblow programı ile kapatabilirsin:oke:

Üst Alt