virgo2000
Üye
-
Konu Sahibi
-
FW Yİ İNDİRDİM KULLANIYORUM TEHMEYA BAYILDIM HASTA OLDUM. SANKİ 3 BOYUTLU GİBİ DURUYOR.kullandığınız themenı adı nedir acaba google de arattırdım bulamadım bana tam ismini veya nerden indireceğimi belirten link adresnin yzabilirmisiniz teşekkür ederim.
ya kardeş bende müzik çalarda yenile yaptığımda hiç müzik bulmuyor yaa bir de telin kendi browserında biraz bozukluk oluyor acaba niye?çok sağol süppppppeeeeeeerrrrrrrrr oldu
Müzik çaların müzikleri bulması için müzik dosyalarını hafıza kartındaki sounds klasörünün içine atın.ya kardeş bende müzik çalarda yenile yaptığımda hiç müzik bulmuyor yaa bir de telin kendi browserında biraz bozukluk oluyor acaba niye?
Arkadaşlar bu t9 bütün c firmwareler de böyle mi acaba? Önceki kullandığımda böyleydi bunda da böyle. Orjinal fw e göre birçok kelimeyi tanımıyor malesef
Bu konuda bir geliştirme yapılabilir mi acaba ?
abi rehber silinmedi rehbere ayarlarına girip kullanılan hafıza sim kart dersen çoğu geri gelecektirarkadaşım eline sağlık... telefonu 3 aydır kullanıyorum... hep yeni fw kurmaya korkmuştum... bunu kurdum süper oldu... jaf ta kurarken done done yazısı falan çıktı korktum... ama yaptım sorunsuz çalışıyor...
fakat bir önerim var... konuyu editleyip kurulum adımlarına eklemen ilk yapanlar için iyi olur... bu fw yi kurarken rehberdeki kişileri kopyalayın ve müziklerinizi de bilgisayara kopyalayın... yoksa siliniyor ikiside...
400 kişilik rehberim vardı gördüğüm bütün kızların tellerini almıştım... silindi... 1000 adet müzik arşivim vardı toplam 3GB silindi...baştan bulup indiricem...
--------------- Ekleme ---------------
hea 5800 da xpressmusic dokunmatiği çalışmıyor... birde sertifika sorunu var mı oyun vs yüklerken....
abi rehber silinmedi rehbere ayarlarına girip kullanılan hafıza sim kart dersen çoğu geri gelecektir
ya kardeş bende müzik çalarda yenile yaptığımda hiç müzik bulmuyor yaa bir de telin kendi browserında biraz bozukluk oluyor acaba niye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?