5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

virgo kardeş beklemekten usandım valla 3x4 vermeyecekmisin

Buhara15

Üye
menüyü değişmenin bi yolu var ama onu yapınca daha çok sorun çıkıyor telefonda onu hiç kullanma... git bi internet cafeye orda yükle yeni yazılımı bence

sorun derken anlamadım.. ya bende bilgisayar varda windows7 yüklü ondada jaf programı olmuyor uyum modu falan bir sürü şey yaptım açmadı jafı bunun için bir çözümün varmı yani xp olmadan nasıl JAF çalişacak ayrıntılı anlatabilir misin yolunu yapamadım

çok şükür 3x4 e kavuştum saol kardeşim biraz sızlandık ama anlayışla karşılarsın diye umut ediyorum 3x4 ten başka kullanmak istemiyorumda tekrar tekrar tşk

AlpReis

Üye
Programa sağ tık-özellikler-uyumluluk-XP SP3, alttada yönetici olarak çalıştırı işaretle Tamam de, proyu kur.

v51yazılımı kullanma şansımız yokmu acaba arkadaş konu içeriğinde 51 yada 52 diye belirtmemiş yardımcı olabilirseniz sevinirim

turkmenx

Üye
NEE BİÇİM KONU ANLATIMI BU RESİMLİ NİYE YAPMADIN.....
crt 306mı seçili olmasın dedin orda hiçbirinde tik yoq ..
Foctory set ve Factory setting war hangisi seçili olcak ....

virgo2000 cfw cok guzel ama bana gore tek eksigi var acaba sag ust koseye hafiza karti eklemek icin ne yapmam lazim bunun yamasini paylasa bilirmisin ve nasil yapilacagini???...... Yadasenin 5x4 e yapma imkanin varmi?.

Buhara15

Üye
bunu yükledim ama dün bundan bir önceki görüntü olarak çok hoştu ama 4x3 olduğu için mecbur kaldım bunun 3x4 ünü yükledim ondaki temayı nerden bulabilirim siyah turuncu karışımı bir temaydı.. bunda ekran çok tuhaf olmuş yani ekran tam olarak widget ekranına benzemiyor altta pembe gözükmesi hiç hoşuma gitmedi keşke siyah olsa bunu nasıl halledebilirim senden cevap bekliyorum kardeş

PriZm

Üye
Fw gayet güzel tema haricinde Nfe den maps 3.06 ekledim baba oldu(Başka navigasyon prosu önermeyin kota yok) Eskisine göre baya bi ram artışı var ve Tv out çalışıyor

5800 cı

Üye
Fw gayet güzel tema haricinde Nfe den maps 3.06 ekledim baba oldu(Başka navigasyon prosu önermeyin kota yok) Eskisine göre baya bi ram artışı var ve Tv out çalışıyor
en güzeli garmin valla türkiyenin inciğini m-minciğini gösteriyo 10 numara bidahaki ay indir onu

turkmenx

Üye
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!! diyo

bide dogrumu yapmısım bi bakında

Yardım edin lütfennnnn

PriZm

Üye
en güzeli garmin valla türkiyenin inciğini m-minciğini gösteriyo 10 numara bidahaki ay indir onu
Kotayı doldurmassam indiririm

--------------- Ekleme ---------------

Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!! diyo

bide dogrumu yapmısım bi bakında

Yardım edin lütfennnnn
Benim bildiğim windows 7 lerde jaf çalışmıyordu ama genede yazam
1)tel kapalımı
2)driverleri yükledinmi?

turkmenx

Üye
Telefonda Kapalı
hepsini yaptım . tek tek modelleride seçtim ama flash diyince bisi olmuyo flasha bastıktan hemen sonra telefonun açma kapama tusunamı bascam

5800 cı

Üye
telefonu çıkar tak birdaha flash a bas

PriZm

Üye
Telefonda Kapalı
hepsini yaptım . tek tek modelleride seçtim ama flash diyince bisi olmuyo flasha bastıktan hemen sonra telefonun açma kapama tusunamı bascam
Kardeş flash a basmadan önce telefonun açma kapama düğmesine bas (BASILI TUTMA BAS ÇEK)Driverleri yüklesin windows 7 lerde böyle problem vardı Sırf CFW ler için se7en den Xp ye dönmüştüm

turkmenx

Üye
ama çok saçma bisi .D hafıza kartını taksam bi sorun olurmu bürsürü uygulama yüklüydü hafıza kartında tema felanda vardı ?