5800 c6 fw Ekrana rehber kişilerini (Contacts) koymak....Resimli anlatım...

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
ovi store den accu weather olarak ara. Bulursun

alındığın için şu an ne kadar üzgünüm bilemezsin. Ben bunu seni rencide etmek için veya herhangi bir art niyetle söylediysem v60 ı görmek nasib olmasın.... Sen konunda tam olarak bende bilmiyorum dediğin için öyle yazdım... Kusura bakma...

Alınmadım biliyorum Nokia Botsu. sadece kullanımını anlatmadım :oke: sorun yok

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
O zaman kullanamam :) Peki eminmisin ? :)

ya bende cep net paketi var. Kontör gitmiyo... Sorduğun iki widgeti de devreye alınca interner bağlantısı istiyor va bağlanıyor... Yani eminim.

--------------- Ekleme ---------------

ya ben de tesadüfen yaptım... Alıntı değil yani... Yapamayan olur diye koydum siteye... Ayrıca özellikle senin konu link ini verdim pro için... Hani bi başarıysa bu senin de payın unutulmasın diye... Hakkını helal et...

ya ben de tesadüfen yaptım... Alıntı değil yani... Yapamayan olur diye koydum siteye... Ayrıca özellikle senin konu link ini verdim pro için... Hani bi başarıysa bu senin de payın unutulmasın diye... Hakkını helal et...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
ya bende cep net paketi var. Kontör gitmiyo... Sorduğun iki widgeti de devreye alınca interner bağlantısı istiyor va bağlanıyor... Yani eminim.

Ne demek helal olsun :oke:

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
hadi iyi akranlar. Ben ankaraya gidiyorum.

ercanaktay

ercanaktay

Üye
Teşekkürler

Progressivity

Progressivity

Üye
öncelikle güzel bir konu olmuş emeğe saygı çok tşkler ayrıca bunun nokia botsu kurmadan alternatif bi çözümü de var özellikle benim gibi rehber kayıtlarını v51 den c6 ya hafıza kartından geri yükleyen arkadaşlar favorilere kişi ekleme sorunuyla karşılaşacaklardır bunun için ise rehber kayıtlarınızı pc suite yada ovi ile daha önceden senkronize etmiş olmanız gerek ve daha sonra C6 fw sini kurunca hiç hafıza kartından geri yüklemeden direk pc üzerinden pc suite yada ovi ile senkronize edin böyle sorun ortadan kalkar ama tabi dediğim gibi daha önceden v51deyken kayıtlarınızı ovi yada pc suite ile senkronize etmiş olmanız gerekli

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
öncelikle güzel bir konu olmuş emeğe saygı çok tşkler ayrıca bunun nokia botsu kurmadan alternatif bi çözümü de var özellikle benim gibi rehber kayıtlarını v51 den c6 ya hafıza kartından geri yükleyen arkadaşlar favorilere kişi ekleme sorunuyla karşılaşacaklardır bunun için ise rehber kayıtlarınızı pc suite yada ovi ile daha önceden senkronize etmiş olmanız gerek ve daha sonra C6 fw sini kurunca hiç hafıza kartından geri yüklemeden direk pc üzerinden pc suite yada ovi ile senkronize edin böyle sorun ortadan kalkar ama tabi dediğim gibi daha önceden v51deyken kayıtlarınızı ovi yada pc suite ile senkronize etmiş olmanız gerekli

Evet buda bir alternatif ama Nokia Bots'un kurulması her zaman daha iyi :) Çünkü sadece Favori widgeti yok üstünde. Bir çok widget var :oke:

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
bu olayı duydum.benim ovi deki yedek güncelolmadığı için konuyu açmada öncd sim rehberindeki yedeği denedim olmadı. Senin yedek olması güzel olmuş...

bu olayı duydum.benim ovi deki yedek güncelolmadığı için konuyu açmada öncd sim rehberindeki yedeği denedim olmadı. Senin yedek olması güzel olmuş...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye

Sadece Ovi Senk. Gibi Internetten Senkronizasyon Hesabından Senkranizasyon Yaparsan Oluyor :oke:

berkayozer

Üye
Beyler facebooka girince e-mail ve şifreyi yazıyorum logine basıyorum Error occurred, status: undefined hatası alıyorum. Bide ekran görüntülerindeki telefonda hürriyet widgeti var bunu nerden bulabirim ? Şimdiden teşekkürler...

mendoza9

Üye
Arkadaslar ben denedım ama sadece bır kez done dedı ikinciyı demesını beklemelımıyım ? lutfen cevaplayın acıl

Üst Alt