5800 c6 fw Ekrana rehber kişilerini (Contacts) koymak....Resimli anlatım...

Sponsorlu Bağlantılar

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
5800 c6 fw Ekrana rehber kişilerini (Contacts) koymak....Resimli anlatım...
c6 fw yükleyenlerin ekrana reber kişilerini koyabilmesini sağlayan bu programı nasıl kullanacağınızı resimli olarak anlatıyorum arkadaşlar.... Adımları takip edin kesinlikle sorunsuz ....

ilk olarak CONTACTS widgetine ekleme denemeniz sonucu kaybettiğiniz numaraları tekrar rehberde görünür hale getirmek için Dosya yöneticisinden rehberinizi yedekleyin ve Telefon rehberindeki numaraların tümünü işaretleyip silin.Sonra oluşturduğunuz yedeği geri yükleyin. Bu aşamadan sonra contact widgeti ne hiçbir ekleme yapmadan widgeti kaldırın. ve

1)

MegaloManiaX arkadaşımızın
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...0da-sadece-c6-fw-yukluyse-calisir-389995.html
konusunda verdiği Nokia Bots Widget programını indirip kurun

2) Ev ekranına gelip sol alt köşedeki Seçenekler butonuna tıklayıp "içeriği düzenle" yi seçin. (boş yer yoksa 2 tane boş yer açın)

3) "içerik ekle" yi seçip

4) Nokia Bots ve Contact Bots widget lerini ana ekrana ekleyin.

5) Resimdeki ikonu tıklayın

6) "Learning Locations" yazısının çıktığını görün ,

Uploaded with

7) Sonra kısa yollara eklemek istediğiniz kişileri rehber i açıp arama ve kapatma tuşuna basın. Her aramanızda Contacts Bot widgeetinde kişi resimleri çıkmaya başlayacak...

) Sonra resimde işaretli ikonu tıklayıp "Contacts Fixed" yazısını görüyoruz. Bundan sonra Contacts Bot widgetimiz kilitlenmiş oluyor. Daha sonra işlemleri üzerinde yaptığımız "Nokia Bots Widgeti" ile işimiz bittiği için kaldırıp yerin başka bir widget kurabiliyoruz.

Güle Güle kullanın.... İşinize yaradığını ve bir emek sarf edildiğini düşünüyorsanız teşekkür butonunu tıklayın....

• Beğen
Tepkiler: oguzhan19931, hassan27, doganhu ve 30 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ulen yeni bir fw üretildi ya artık kıyısından,köşesinden birşeyler çıkarırsınız.:ehe
teşekkürler.

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
ulen yeni bir fw üretildi ya artık kıyısından,köşesinden birşeyler çıkarırsınız.:ehe
teşekkürler.

Ya programı yayınlayan arkadaş da bu pronun ne işe yaradığını tam olarak bilmiyordu. Kendim çözdüm anlatayım millete dedim... :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tamam teşekkürler.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Teşekkürler güzel anlatmışsın :) Eline ağzına sağlık :)
Bide bişey sorucam şu hava durumu widget ' ini nereden iindirebiLirim ?

u_ka_

Üye
eklediğimiz kişiyi tekrar nasıl sileceğiz biliyor musun?

Bosnalı86

Üye
Beyler bu programı yükleyince ana sayfa sağawe sola kaydırılabiliyo,bilginiz olsun,yani tıpkı N97 ew ekranı gibi :d:

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

milestone

milestone

Üye
teşekkürler

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
Arkadaşları bişey dikkatimi çekti herkez mailleri aliyor ama sız bu hotmail para alıyormu almıyormu valla kontor yıyorsa hı bulasmıyım :D

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Ya programı yayınlayan arkadaş da bu pronun ne işe yaradığını tam olarak bilmiyordu. Kendim çözdüm anlatayım millete dedim... :)

Bilmiyordu derken programı biliyorum. Sadece anlatımını yapmadım. Oda azcık ingilizceyle hadi onu geçtim kurcalayarak yapılabilcek birşey diye...

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler güzel anlatmışsın :) Eline ağzına sağlık :)
Bide bişey sorucam şu hava durumu widget ' ini nereden iindirebiLirim ?

ovi store den accu weather olarak ara. Bulursun

--------------- Ekleme ---------------

Bilmiyordu derken programı biliyorum. Sadece anlatımını yapmadım. Oda azcık ingilizceyle hadi onu geçtim kurcalayarak yapılabilcek birşey diye...

alındığın için şu an ne kadar üzgünüm bilemezsin. Ben bunu seni rencide etmek için veya herhangi bir art niyetle söylediysem v60 ı görmek nasib olmasın.... Sen konunda tam olarak bende bilmiyorum dediğin için öyle yazdım... Kusura bakma...

Wireless beleşş :d:

vodafone cepnet var.... 8 liraya sınırsız... Sorupda almayanı dövüyorlar

Rich4arD

Rich4arD

Üye
<
Ben zaten o fw için güzeL bi anLatım konusu hazırLadım haLen neyin peşindesiniz ?

ovi store den accu weather olarak ara. Bulursun

alındığın için şu an ne kadar üzgünüm bilemezsin. Ben bunu seni rencide etmek için veya herhangi bir art niyetle söylediysem v60 ı görmek nasib olmasın.... Sen konunda tam olarak bende bilmiyorum dediğin için öyle yazdım... Kusura bakma...

Peki şu accu weather kontör yiyor mu ?

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
eklediğimiz kişiyi tekrar nasıl sileceğiz biliyor musun?

anlatımdaki son adım var ya... o ikonu tıkla... Kilidi açmış oluyorsun... Sonra işlem kaydını silip eklemek istediğin kişiyi bi kaç kez arayıp kapatıyorsun... Sonra son basamaktaki işlemi tekrar ediyorsun... Yani kilitliyorsun...

<
Ben zaten o fw için güzeL bi anLatım konusu hazırLadım haLen neyin peşindesiniz ?

Peki şu accu weather kontör yiyor mu ?

evet... İnternet üzerinden bilgi aloyor ya.... Kontör gider... Bir şeyin peşinde değilim ayrıca.... Bi şey peşinde olsam o konuyu hazırlarken harcadığım zamanın yarısıyla 100 konuya mesaj atar bin başı olup bi b k um diye gezerdim ortalıkta...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
aryscat şu accu weather widget ' i kontörsüzmü çalışıyor yoksa kontör mü yiyor ? yani şimdi kontörüm yok kullanabilirmiyim ? bağlansa girse de kontör yüklediğimde kontörümü almasın sonra ?

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
aryscat şu accu weather widget ' i kontörsüzmü çalışıyor yoksa kontör mü yiyor ? yani şimdi kontörüm yok kullanabilirmiyim ? bağlansa girse de kontör yüklediğimde kontörümü almasın sonra ?

internete bağlanıyo kontör gider...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
internete bağlanıyo kontör gider...

Hmm tmm teşekkürLer :) Peki ya facebook widget ? onu biLiyormusun ? kuLLanıyormusun ? oda kontör yermi ? yani biLiyosun 0.facebook.com dan ücretsiz girebiliyosun peki bu facebook widget kontör yiyomu ? yada 0.facebook.com üzerinden girermi giriyormu ?

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Hmm tmm teşekkürLer :) Peki ya facebook widget ? onu biLiyormusun ? kuLLanıyormusun ? oda kontör yermi ? yani biLiyosun 0.facebook.com dan ücretsiz girebiliyosun peki bu facebook widget kontör yiyomu ? yada 0.facebook.com üzerinden girermi giriyormu ?

evet.facebool da kontör yer... Daha önce facebook uygulaması kullandıysan bilirsin... Bu browser üzerinden değil de ayrı bi program olarak kullanılan uygulama. Facebook widgeti dediği işte o programın widgeti oluyo. Widgeti tıklayınca uygulama açılıyor. Yani o da kontör yer...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
evet.facebool da kontör yer... Daha önce facebook uygulaması kullandıysan bilirsin... Bu browser üzerinden değil de ayrı bi program olarak kullanılan uygulama. Facebook widgeti dediği işte o programın widgeti oluyo. Widgeti tıklayınca uygulama açılıyor. Yani o da kontör yer...

O zaman kullanamam :) Peki eminmisin ? :)

Üst Alt