5800i WİNDOWS7 CIKTI V60

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet452

Üye
kardeşim anlatacak misin adım adım bu işi

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim anlatacak misin adım adım bu işi

kusura bakma calışıyorum maxicep formda 5800 lar icin tüm cwf aynı yolada yapılı yor istersen 05336446863 beni ara sana
yardımcı olim kardeşim

ahmet452

Üye
peki dostum akşama ararım seni

hsynkertik

hsynkertik

Üye
ALLAH RAZI OLSUN KARDES BU ADAM KADAR IYI BİRİNİ GORmEDİM ARKADAşLAR HABERİNİZ OLSUN BU CFG GİBİSİNİDE GORMEDİM

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kardeşim

lamos

Üye
Tesekkür ederim Nihat kardesim emegine ellerine saglik umarım devamı gelir simdiden basarılar dilerim kolay gelsin

EmreSalman

Üye
iyimiş :D saolasın kardeş (:

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar

bulenTRaider

bulenTRaider

Üye
teşekkürler.

bulenTRaider

bulenTRaider

Üye
teşekkürler.

recepkoyuncu

Üye
kardeş ben bu yazılımı yüklemeye çalıştımda bunun içinde türkçe dil seçeneği yok bu cfw türkçe değilmi acaba bu konuda bilgi verirmisiniz

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
    Konu Sahibi
yazılım tamaı türkcedir yanılışlık bişe yapmışın canım telefonun menüsüne gir seting langune türkce sec:op:

recepkoyuncu

Üye
jaf ile yüklerken verdiğin resimdeki gibi türkçe dili yazmıyor dil problemi yokmu resimdekinin aynısı gibi yüklemem gerekli demi, ama ben yüklemeye kalktım ama languages in ppm:de türkçe seçeneği çıkmıyor nerde yanlışlık yapmış olabilirim acaba teşekkürler

- - - Eklendi - - -

ben birtürlü yüklüyemedim bu yazılımı yüklerken türkçe dili yok resimde paylaştım lütfen yardım edermisiniz.

- - - Eklendi - - -

bendeki resime baKIN DİLDE TÜRÇE YOK BU NEDİR

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
    Konu Sahibi
o zaman siz bunu yapın verdiğim lin teki jaf dosyasını indir

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

jaf ile yüklerken verdiğin resimdeki gibi türkçe dili yazmıyor dil problemi yokmu resimdekinin aynısı gibi yüklemem gerekli demi, ama ben yüklemeye kalktım ama languages in ppm:de türkçe seçeneği çıkmıyor nerde yanlışlık yapmış olabilirim acaba teşekkürler

- - - Eklendi - - -

ben birtürlü yüklüyemedim bu yazılımı yüklerken türkçe dili yok resimde paylaştım lütfen yardım edermisiniz.

- - - Eklendi - - -

bendeki resime baKIN DİLDE TÜRÇE YOK BU NEDİR

BUNA DİKAT ET YUKARDA MAVİ İŞARETLİ SENECENİĞİNİN İCİNDE TIKLA TÜRKCE SEC SON RA FILAŞLA

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
    Konu Sahibi
yazilim türkce dir farkindaysan görüntü resimleri türkcedir bunu eminimki YÜKLEMEYİ BECEREMİYORSUN BİLMİYORSUN

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
    Konu Sahibi
onunu icin kusra bakma

bozoz

Üye
arkadaşlar bu menü gürünümü direk telefona yükleyerek yapabiliyormuyuz

- - - Eklendi - - -

birde arkadaşlar bunu bilgisayara yükleyip mi yapıyoruz

romanci05

romanci05