5800i WİNDOWS7 CIKTI V60

Sponsorlu Bağlantılar

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
    Konu Sahibi
5800i WİNDOWS7 CIKTI V60
5800İ NDOWS7
GÜLE GÜLE KULANIN
v60 icindir

merhaba arkadaşlar cfw hazırladaım SİZLER İCİN BUGÜN SİZLERE PAYLAŞTIM

EKLENEN UYGULAMALR
Rom Patcher
Autoİnstaller
Keylock
el feneri
SİSTEM MODLAMA

1 hacıkli
2 4x5 ve 3x4 menu
3 gönderilmeyen dosya bt ile gönder
4 acılış kapanış deyişilmiş WİNDOWS 7 OLARAK AYARLANDI
5 müzik calar güncelemesi gömülüdür
6 internet atma sorunu giderilmiştir
7 menüde ikon isimleri deyiştirme özeliği yapılmıştır
8 rehber direk sım olark ayarlanmıştır
9 gönderilen sms 1000 yükseltildi
10 arma kaydı sınırsız
11 hafıza kartı iconu özel yapılmıştır
12 günceleme kapatılmıştır
13 menüye iconlu kılasörler eklenilmiştir
14 tuş kilidi gömülü
15 rom pacehs gömülü
16 autointilas gömülü
17 N8 İkonlu Mediabar
18 YAĞMUR EFEKET EKLENDİ
19 Bluetooth İsmi 5800İ windows7olarak değiştirildi.
20 365 Gün Arama Kaydı

tüm modlama yapılmıştır

DİKKAT:
ORJİNAL PIROGRAMLAR SİLİNMEMİŞTİR

aklınıza negelirse hepsini uyguladım
okadar şey yapmışımki yazamadım yakkaşık 7 aydır kulandım hicbi sorun yok

LİN AŞĞDA İNDİRE BİLİRSİNİZNÜ
GÖZÜNÜZ BAŞKA TELEFON GÖRMEZ
C6 ALDIM ŞİMDİ DİYORUMKİ KEŞKE 5800 SATMASAYDIM

şifre siz xplor

EN GÜZEL TEMALAR

İNDİR:

JAF ANLATIMLA BERABER VERDİM HEPSİ RAR DOSYANIN İCİNDE

JAF: İNDİR-----

OYUNLAR

5800 İCİN BENDE HAZIRDA OLANLARI OYUN PIROGRAMLARIDA AŞĞIDA PAYLAŞTIM
KILASÖRÜ RARDA CIKART HAFIZA KARTINIZA
DOYASINA ATIN VE TELİ YENİDE BAŞLAT TEL ACILINCA 1 DK SONRA YÜKLEYİCİ ACIN SONRA SECENEKLER SITAR BASIN TÜM OYUNLAR VE PIROGRAMLA OTOMATİK YÜKLENİR YÜKLEME BİTİNCE TELİ TEKRAR YENİDE BAŞLATIN GÜLE GÜLE KULANIN

işletim sistemi Windows Xp den farklı olanlar.
OGM JAF PKEY EMULATOR V.3 Üzerine Sağ Tıklayıp Özellikler Diyoruz... Açılan Pencerede Uyumluluk Başlığına Tıklayıp Uyumluluk Modu Kutucuğunu İşaretleyip Windows XP Sp3 Seçip Tamam Diyoruz...

"GO" yazısına tıklayın.

1- Jaf Emulator'de BB5 sekmesini seçtikten sonra ilk olarak "Phone Mode" yazan yerden "OFFLINE" seçeneğini seçin sonra "CRT 308" seçeneğinin tikini kaldırın. Devamında sırasıyla "Dead USB" , "Manual Flash" , "Factory Set" ve "Nomal Mode" seçeneklerine tik koyun.

2- "Use INI"e basarak tikini açın ve biraz bekleyin. Karşınıza "Select Phone Model" şeklinde bir pencere gelmiş olmalı, buradan telefonunuz olan 5800'ı seçin. RM-356 firmware seçtiğimiz için nokia 5800D-1 yazanı seçmeliyiz. Seçtikten sonra OK'a basın.

OK'a bastıktan sonra tüm her şeyi otomatik yerleştirmesi gerekiyor. Yani her şeyin aynen aşağıdaki gibi seçili olması lazım.

Eğer her şey bu resimdeki gibi ise telefonunuzu kapatın.(USB den çıkarmayın) Kapandıktan sonra FLASH butonuna basarak çıkan uyarıya evet dedikten sonra telefonun POWER (açma kapama) tuşuna basıp çekin ve yüklenmesini bekleyin. Sonra Jaf programında Done Done yazısını görünce ve telefon Nokia Ekranına gelince USB den çıkarın. Ülke şehir seçme ekranı geldiğinde telefonu kapatıp hard format atın ve işlem tamamdır

UYARI JAF TÜRKCEYSE SİZ RESİMDEKİ GİMİ, KUTUCUKLARI İŞARETLEYİN TAMAMDIR

OLURYA BİLGİSAYARINIZ
JAF DESTEKLEMESE ACMASA SORUN VARSA AŞAĞDAKİ PIROGARAMI BİLGİSAYARINA YÜKLEYİN SORUNDA KALMAZ

.NET Framework yeniden dağıtılabilir paketi, .NET Framework'ü kullanarak geliştirilen uygulamaları çalıştırmanız için gereksinim duyacağınız her şeyi içerir. .NET Framework, gelişmiş ölçeklenebilirlik ve performans, ASP.NET mobil denetimleriyle (önceki adıyla Microsoft Mobil Internet Araç Kiti) taşınabilir aygıt geliştirme desteği, Internet Protokolü sürüm 6 desteği ve Açık Veritabanı Bağlanabilirliği (ODBC) ve Oracle veritabanları ile ana dilde iletişim için ADO.NET sınıfları sağlar. Ayrıca, ASP.NET uygulamalarının güvenliğini pekiştirmek ve ayrı tutmak için kod erişim güvenliğinin kullanılmasını da sağlar. DotNet Framework olarak da isimlendirilen bu uygulama, bir çok programın çalışması için sisteminizde kurulu olmak zorundadır

• Beğen
Tepkiler: bulenTRaider ve hsynkertik

xmanyak

xmanyak

Üye
bende noluyo dedim cfw imiş :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Türkçe Terk.

• Beğen
Tepkiler: jachagkall ve Özkan Ç.
dogu73

dogu73

Üye
eyvallah kardeş eline emeğine sağlık

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kardeşim

metehan_1

Üye
Türkçeyi daha güzel kullanman temennisiyle güzel kardeşim,

Çok güzel hoşuma gitti indirip deneyeceğim, konuyu çok güzel hazırlamışsın. Eline sağlık. Devamını bekliyoruz.

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
    Konu Sahibi
rica ednrim

ahmet452

Üye
eline sağlık çok güzel olmuş şu an indiriyorum ama kurulumunu adım adım yazarsan çok güzel olur

ahmet168

ahmet168

Üye
kardeşim anlatmışsın ama hangi adımları uygulayacam ben bilmiyorum onu gerçekten jafın içinde bir sürü kurulum dosyası var hangi indirdiği klasörü kopyalıycam ben :S

burakicyar

Üye
Neden böyle iyi CFW'ler N97 de olmaz anlamıyorum :hmmm Bu arada Eline sağlık arkadaşım. Telefonumla uyumlu değil ama ortada emek var.

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
    Konu Sahibi
enkısa zamanda onuda anlatacam kardeşim

romanci05

romanci05

Üye
kardeşim anlatmışsın ama hangi adımları uygulayacam ben bilmiyorum onu gerçekten jafın içinde bir sürü kurulum dosyası var hangi indirdiği klasörü kopyalıycam ben :S

forumda ararsan bir çok konu bulabilirsin. hangi programları nasıl kullanacağın, telefona yüklemeyi nasıl yapacağında anlatımlarda mevcut.

sonyericcson arkadaşım emeğine teşekkürler.

vakka_01

vakka_01

Üye
zil sesi hoşuma gitti arkadaslar onu özel olarak indirebilirmiyim

hamza.kara

Üye
indirme sitesinde proglemmi var benmi beceremedim yoksa site üyelikmi istiyor indirme için istenilen güvenlik karakterlerini girmeme ragmen indirme işlemi işlemiyor baska bır yere yukleme sansınız varmı acaba emegınız ıcın tesekurler guzel gorunuyor

Accort

Accort

Üye
kardeş yazılımın güzel fakat müzik kütüphanesine girip kütüphaneyi yenile dediğim zaman hiç müzik eklemiyor tşk ederim emeğine sağlık

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
    Konu Sahibi
müzükleri ses dosyaları ses kilibi kılasörüne kopyala görünmesi lazım müzük calarını ac seçenek # kütüphaneyi yenile tamamdır

Accort

Accort

Üye
teşekkür ederim oldu

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Gerçekten komiklik olsun diye mi bu konuyu açtın ? :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt