5800 Browser icin Flash Player Destegi...

Sponsorlu Bağlantılar

laveled

laveled

Üye
skyfire süper

Davulbaz

Davulbaz

Üye
arkadaşlar şuan yükledim gayet güzel calışıyor ama bir sorun var skyfire yi wi-fi üzerinden internete bağlama imkanı varmı yoksa kontör yetiştiremeyiz:(

settings>change connection oradan wifi üzerinden bağlanabilirsin.

SinNombre

SinNombre

Üye
5800 almayn 5 para etmez

rapci66

Üye
arkadaşlar en güzeli skyfire 5800için ben kullanıyorum ama kendi telefonun web sorunu çözen varmı kendi kendine çıkıyor

aliçoooo

aliçoooo

Üye
arkadaşlar en güzeli skyfire 5800için ben kullanıyorum ama kendi telefonun web sorunu çözen varmı kendi kendine çıkıyor
ayarlar-baqlantı-yönetm ayarları-veri aramasını sınırsız yap kendi kendine cıkmaz..:oke:

sistem6565

sistem6565

Üye
tşk ederim arkadaşım

okkaliokan

Üye
5800 güzel bir telefon. skyfire ile videoları sorunsuz izleyebiliyoruz. kullanıyorum çok da memnunum fakat izlediğimiz videoyu telefona indirebilir miyiz ??? nasıl??? şimdiden teşekkürler..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
5800 güzel bir telefon. skyfire ile videoları sorunsuz izleyebiliyoruz. kullanıyorum çok da memnunum fakat izlediğimiz videoyu telefona indirebilir miyiz ??? nasıl??? şimdiden teşekkürler..
indiremioruz malesef..dha öyle bir program cıkmadı..

vayvay21

vayvay21

Üye
anlaşılan koskoca sitede çözüm yok

--------------- Ekleme ---------------

anlaşılan koskoca sitede çözüm yok neyse can sağlığı

hasaner2002

Üye
arkadaşlar skyfire s60 5th ed beta version 1.5.0.15495 yükledim kurdum bağlanamıyorum şu yazı çıkıyor

cannot connect to skyfire the network connection APN used does not provide internet connectivity as needed by skyfire

inn

inn

Üye
arkadaşlar 5800 flash sorunu sayfasının 11 sayfanın 11'inide tepeden aşşağı çok dikkatli bir şekilde inceliyerek okudum bütün önerileri denededim çoğunluk skyfire programını tavsiye ediyo onuda denedim lakin skyfire'da flash dosyaları açılıp izleniyo ama misal tam ekran olark izliyemiyoruz aradım taradım en sonunda söyle bir çözüm buldum nokia türkiye sunucularını 5800 XpressMusic için verdiği en son telefon yazılım güncellemesi 31.0.101 ben bahçelievler gold bilgisayardan aldım telefonumu flash flash diye oraya gidip gelmekden bir oldum tezgahtarda benden bıkmış olacakki söyle bir çözüm önerdi :) linkini verdiğim chip dergisinin sayfasında basit bir uygulamadan bahsediliyor bilgisayarınıza küçük bir program indiriyorsunuz o programı kullanarak telefonunuzun product numarasını değiştiriyorsunuz product numarası imei numarası değildil imalat numarasıdır değişmesi telefonunuzu garanti dışına çıkarmaz velhasılı kiram product numarası değişen telefonunuzun pc ye bağlayıp pc suit üzerinden yazılımını güncelle dediğinizde 40.0.005 sürümünü buluyor lakin product nosu değiştirmezseniz bulamıyor bunun sebebi ise avrupadaki nokia genel merkezinin türkiye için o sürümü piyasaya sürmemiş olmasıdır neyse biz sürümü güncelledikten sonra telefonun wi-fi ile bağlantı kurum ayarlar-telefon-telf. yazılımını güncelle dediğimizde flash dosyaları güncellendiğini iddaa ediyor gold bilgisayar tezgahtarı ben şuanda tlf yazılımını pc suit izerinden telefonuma yüklüyorum bitmek üzere aşamalar bitip telefonun skyfire üzerinden değil kendi web tarayıcısı üzerinden flash videoları izlediğimde yaklaşık 5/10 dk içerisinde sizide bilgilendiricem

--------------- Ekleme ---------------

yine olmadı :(

hackerhan

hackerhan

Üye
evet olmuyor ama güncellemenin faydası illaki olur...benimki v40.0.0.5 oldu yazılımı..

hackerhan

hackerhan

Üye
buna bi çözüm bulmak lazım canımıza tak ediyor ya..

azraiil

Üye
Arkadaşlar ben 5800 kullanıyorum bende sorun var dı ve skyfire yükledim şuan rahatlıkla kullanıyorum izlesene yuotube den video lar filanda izleye biliyorum...

matrixugur

matrixugur

Üye
yazılım yüklemeden önce izlyebiliyordum ama v40 navi yükleyince izleyemedim :)

adkumikli

adkumikli

Üye
olani soyliyeyim mi open screen adobe bu programi yakinda cikaracak

webden film seyretme oyun oynama ya aklina ne gelirse

ornegin facebook ta istedigini yapa bilirsin videolari seyreder tarlani eker okeyinide oynarsin film kopattan filimleri izleyebilirsin v.s gibi

ama biraz sabir tabiki

emre00705

Üye
youtubede 5800 browser incelemelrinde adamlar şakır şakır youtube üzerinden video izleyebiliyorlar arkadaşlar nasıl iş bu anlamadım ben

Youtube'ye 5800 Rewiev Diye Yazdıgınızda Bi Kaç Videoda Adamların Şakır Şakır Video İzleyebildiğini Görüceksiniz Sizde

muham_32

Üye
abi çözümlerden biri kesinlikle skyfire

Lacrymosa

Üye
Flash 10 desteği isteyen Google Nexus One alsın. :)

İzleyin Flash ile süper uyumu var.

pro8181

pro8181

Üye
skyfire isimli proğram var.onunla seyretmek mümkün.bizzat 5800 da kullanıyorum .youtube deki videoları dahi oynatıyor.

Üst Alt