5800 blue (alınır)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
5800 blue (alınır)
Arkadaşlar Kasa açıklığı falan olmayan ,sorunsuz ,çiziksiz nokia 5800 blue arıyorum.İlgilenenler maillerini bıraksınlar.:oke:
fiyat : max 350tl.

gazman86

Üye
eğer isterseniz bende nokıa 5800 mavi renkli cep telefonu verebilirim kasa açıklığı yoktur yalnız telefon kot pantolonumun azizliğine uğradı cepten çıkarken pantolondaki metal cisim 2mm ekranı cizmiş ama herhangi şekilde gözünüze takılmaz 13 aydan fazla garantisi vardır kalem ve kulaklık hariç kutu aksesuarı faturası mavi penası 8gb hafıza kartı usb kablosu tv kablosu tv izleme aparatı şarj cihazı hepsi verilecektir herhangi bi sorunu yoktur şarjı 3-5 gün arasında gidiyor ekranı çizik olduğu için 325 tl ye size verebilirim cevabınızı bekliyorum

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim zaten kalemi ve kulaklığı yokmuş çizikde var. ben 0 gibi istiyorum telefonu

bagwell34

Üye
Eğer birebir çin malı isterseniz pm ile ulaşabilirsiniz..

fakobaba

Üye
kardes bende ciziksiz 5800 blue son sürüm yüklü var alali 5 6 ay oldu istanbul icine elden verilir

nihat05

nihat05

Üye

istersen bak yardımcı olurum.

mmahlass

Üye
ıstanbul içi elden veririm. 350 iyidir. Telefon sıfır gibi. Çizik kasa açılması fln yok. Pm'den görüşelim ilgilenirsen

aaaytek

Üye
istanbul içi 350 tl ye verebilirm tam snn istedğn gbi ama kırmızı ?

lordkan66

Üye
bende mavi var 400 lraya veririm 1 ay oldu kutusu filan

ErraynN_

ErraynN_

Üye
ben 50 liraya verem mavi 5800 sıkıntısı yok garantili faturakı arenadan aldım pence.co

teğ1

teğ1

Üye
anladim

--------------- Ekleme ---------------

[sıze=4]â[sıze=4]
âæ[sıze=4]
âæ[sıze=4]
âæ[sıze=4]
âæ

[/sıze][/sıze][/sıze][/sıze][/sıze]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...