Alınık Yine Nokia telefon alınır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Yine Nokia telefon alınır
Nokia Max, 350 liraya kapıda kontrollü ödeme şeklinde telefon alınır. Tercihim Nokia c7, nokia 701 gibi cihazlar.

Çiziksiz temiz kutulu olması tercihimdir. 350 lirayı geçen ve de nokia olmayan teklifler de bulunmayınız lütfen

ismail_karci

Üye
Usta Nokia N8 düşünür müsün?

sinan627

sinan627

Üye
280 lira temiz durumda kıtulu nokia 700 ince ve kibar bir telefon 1 ghz işlemci ile n8 den hızlıdır

ismail_karci

Üye
n8in kamerası, ekran boyutu 700den daha iyi olduğunu ve vereceğim fiyatın 250 olacağını belirtmeyi unutmuşum :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
n8in kamerası, ekran boyutu 700den daha iyi olduğunu ve vereceğim fiyatın 250 olacağını belirtmeyi unutmuşum :)
Kardeşim ben N8 kullandım 700 ile kıyaslanmaz o telefon. bir telefonun özelliği hız ile bitmiyor. Kamera, dayanıklılık vs vs

nokio_6233

nokio_6233

Üye
bende nokia c7 var yalniz kutusu falan yok sadece orj.sarj aleti mevcut

Emre

Üye
O fiyata Lumia 2.el alırsın tabi bulabilirsen :hmmm symbian Öldü Artık çöp sistem Oldu elop O... Yüzünden paranı çöpe Atmış Olursun :oke:

Son düzenleme:
nokio_6233

nokio_6233

Üye
tlfn stabil olarak calisiyor bütün herseyiyle cizik konusuna gelirsek kasada herhangi bir yipranma yok

sinan627

sinan627

Üye
Ben 700 n8 den iyidir demedim hızlıdır dedim kamera olarak n8 tabiki daha iyi nokia 700 ince zarif seri bi teldir 280 izmit içi elden kontrollü verebilirim

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
nokio_6233

nokio_6233

Üye
foto kolay bana mail adresini ver atarim aksama fiyat konusuna gelince 190 lira diyorum

nokio_6233

nokio_6233

Üye
tmm.. aksama kadar yollarimarkadasim telefonu yarin icin sahibinden.com üzerinden sattim.. kusura bakma yarin sabah gelip alacakmis

djsalih91

djsalih91

Üye
Nokia c6-01 var kutulu faturalı 1 ay da garantili bayan kullandı siyah renk fiyat 200 tl

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sıfır Nokia 501 360 tl. Dokunmatik ve zarif telefon. Tam bayan işi. İkinci el ile uğraşmana değmez bence.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır Nokia 501 360 tl. Dokunmatik ve zarif telefon. Tam bayan işi. İkinci el ile uğraşmana değmez bence.
İkinci el olarak o telefon dan çok daha yükseğini bulabilirim diye düşünüyorum. 3 Megapixel çok düşük..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt