5800 Bildirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kabus5454

Üye
    Konu Sahibi
5800 Bildirim
Arkadaşlar uzun zmandır 5800 kullanıyorum ama şu bildirim sorununu çözemedim

Trkcll kullanıyorum ve her mesaj attıktan sonra bildirim geliyor kaç sms kaldı diye , buraya kdr sorun yok .Sorun karakter sayısıyla ilgli 160 karakter doldurup 2. msj a geçiyor yolluyorum dha sonra bildirim geliyor eğer ilkinde çıkış demessem bundan sonra OKUNMAMIŞ BİLDİRİM BULUNMAKTADIR YİNEDE ÇIKILSIN MI D diye bi soru sormakta. Evet yada hayır hiç bir şey farketmiyor bundan sonra bildirim gelmiyor hatsız moda geçirip tekrar tercihimi seçtiğimde ilse sadece kontor sorabiliyorum yine kac sms yada ne kdr konusmuşum diye bir bildirim gelmiyor . Telefonu kapatip açınca bu sorun kalkıyor ... aynı sorun n97 kullanan arkadaşımda da var onda da aynı durum söz konusu....

Bu sorundan nasil kurtulabilirm ? her seferinde telefonu kapatıp açmam mı gerek ?

petrucci82

petrucci82

Üye
türkçe karakter kullanmayacaksın..yazma dili seçeneğini english yapacaksın..ş=7 ğ=7 ç=6 ı=7 karakter yiyor..hatırlayamadığım başka harfler olbilir bazıları 2-3 karakter de yiyor..ok?ma dğer sorununla ilgili bişey söliyemeceğim

kabus5454

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşım bende klavye sorunu yok
zaten yazma dili eng de , sorun uzun bi msj yazinca oluyor OKUNMAMIŞ BİLDİRİM VAR DİYOR

Progressivity

Progressivity

Üye
bende de 2 tane hücre msjı üst üste geldiğinde ikincisini okumadığımda diyor bunu bunun dışında bi sorun yok

petrucci82

petrucci82

Üye
ben birinci soruna cevap vermiştim..ikinci soruyu da hiç yaşamadığı için daha doğrusu hiç mesaj yazmadığım için bilmiyorum....7 aydır 1 mesaj yollamadım...(sevgilim yok belki ondandır:P)

kabus5454

Üye
    Konu Sahibi
avea da zaten bildirim msji yada hücre mesji gondermedi icin sorun olmaz .. sıkıntı trkcllde işte

ama neyse hallettim ben versiyon yükselttim sorun giderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt