5800 bedava navigasyon nasıl yapılıyor yardım!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efsane6775

Üye
    Konu Sahibi
5800 bedava navigasyon nasıl yapılıyor yardım!!!!!!!!!!!!
ya bu nokıa ıcın bedava navıgasyon varmı bırz yardım edın ne olur bıde badava navıgosyon yapmıs nokıa gıbı sozler dolanıyor bunların gerceklılıgı hakında bılgı bıde bedava navıgasyon nasıl yapılıyo eyer programı varsa geçerlı bı lınk verırmısınız ne oLur.....:ağlarım:

Black_Paw

Üye
zaten kendisinde nokia maps yüklü ama çok güzel değil sana garmin xt yi öneririm 2010 haritası war çok süper ewden bile uyduya bağlanabiliyor =) ;)

omerynd

omerynd

Üye
nokia maps i yüklemen gerekiyor. Ovi mağazalarında onerilenlerde görürsün yada sitede de var. Nokia maps ile gps ile bulunduğun konum tespit edilir harita üzerinde işaretledigin herhangi bir yere gitmende sesli ve görsel yardımcı olacak bir program...

Black_Paw

Üye
nokia maps 5800 da zaten yüklü ve !

omerynd

omerynd

Üye
nokia maps e gir konumum a tıkladığınde gps üzerinden yerini bulur. Haritadan istediğin yere imleci götür ve basılı tut yürü yada sür diye seç bu kadar. Konumunun bulunması biraz uzun sürebilir. Forumda bir arkadaşın n97 de gps le yer bulma diye bir konusu vardı. O ayarları yaptıktan sonra çok hızlı bir şekilde buluyor yerini. Böyle dene

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca evde deneme çekmez açık alanda düzgün çalışır

--------------- Ekleme ---------------

maxicep.com/symbian-destek/5800-gps-sorunu-yasayanlar-toplanin-cozum-burda-alinti-311762.html

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
olmaz tüm programlar paralı

punqermojo

Üye
ya vardı forumda eski konulara dogru araştır rahat bulursun üst konularada bak

mtncelik

Üye
güzel bi prg bn kullanıyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
yha gpsi napcen google maps var onu kullan

clubnokia

clubnokia

Üye
ya bu nokıa ıcın bedava navıgasyon varmı bırz yardım edın ne olur bıde badava navıgosyon yapmıs nokıa gıbı sozler dolanıyor bunların gerceklılıgı hakında bılgı bıde bedava navıgasyon nasıl yapılıyo eyer programı varsa geçerlı bı lınk verırmısınız ne oLur.....:ağlarım:

Konu daha önce açılmış gibi ama umarım sonra inceleyen arkadalara faydası dokunur
öncelikle
menu/ayarlar/konumlama/konumlama yöntemleri öğesini seçip orda sadece yardımlı gps,tümleşik gps işaretli bırak ve şebeke tabanlı olanı kapat
sonra maps i aç ve ayarlardan internet bölümünden net ayarını herzaman sor yada kapalı olanı sec ve açık alanda bulunman gerekir ki cihazın uydulardan sinyalleri alabilsin.
gerisi navigasyonu kullanım seçimine kalmışş
Ve şunu söylemeliyim ki maps in 3.03 versiyonu müthiş kullanım kolaylıgı saglıyor
bana göre piyasadaki en iyi programdan bile daha iyi bi program:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt