5800 batarya ısınıyor

Sponsorlu Bağlantılar

nightwolf_s

Üye
valla kardeşler batarya falan demeyin 5800 tlf 3. kez servise gitti hala gelmedi bende pil ve cihazda ısınma vardı şarj süresi 1 güne düşte sinir oldum pil orjinalmi dediler kutudan çıkan pili inat olsun diye dışındaki kağıtgibi kısım varya onu söktüm ne çıktı bilin.! koskoca samsung yazısı çıktı artık bundan sonra yok pil çakma
yok illa nokia pil olucak demesinler kendimden sökmesem derdim bi olay vardır diye ama sıfır tlfnum pili kağıdı sökünce samsung çıktı bide bana servis ahkam kesti bende aynen dedım orjinal mi diye direttiniz alın size resmi deyip mail attım artık daha hiç pil adını anmıyorlar..

eerencan

Üye
bende yenı aldım telefonu oyun oynarken vıdeo felan izlerken cok ısınıyor bıde şarzı tamamen bıtmeden sarza takmayın !!!!!!!!

burakk-kara

burakk-kara

Üye
Abi 2 saat müzikte ısınıyo diyolar ya ?
O zaman ben telefonuma kurban olayım maşallah tü tü tü :ehe
Arkadaşlar günde 350-400 tane sms atıyorum, 3 saat kadar Wlan bağlantısı üzerinden face ve msn giriyorum, 2 saat kadarda youtube takıLıyorum, buna 3-4 saat müzik dinlemeyi de eklersek baya bi ısınmış oluyo evet :d:
Şarjım'da günlük yetiyo sence bende yaptıklarıma normal diyip hiç önemsemedim ? Sizce normal mi ?

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
vallahi ben telefonumu wirelles modem olarak kullanıyorum hem şarj hem de modem olarak kullanmak telefonu cayır cayır yanıyor bakam ne olacak

61semih

61semih

Üye
kullandıgım bazı nokıalarda oluyor bu tecrubelerımden bılıyorum.fakat normal denılıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt