Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 alınacaktır...!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esqalsiz
Üye
Konu Sahibi
5800 alınacaktır...!
arkadasima alacağız kutu garanti içerikli olacak satacak arkadaşlar pm yada konuya yazabilir. Cihaz tamir görmemiş olursa iyi olur.varsa da kvk yada vs o tarz teknik servis te olabilir. Fiyat açıktır değerinde olmak şartı ile tabi abartmadan siyah mavi öncelikli
KayraBey
Üye
Ne kadar bütçe var acaba?
esqalsiz
Üye
Konu Sahibi
telefonu na göre bende daha önce vardı sattım 18 ay garanti kutu çiziksiz jelatinli 3 ay önce 300 e sattım
KayraBey
Üye
Bende 280'e satmıştım.Ama 8GB kartı almıştım içinden
Black-killing
Üye
Valla ekranı aldığım gün lazerle jelatinlettim garantisi var batarya ve kapak yeni Mavi kasa.
Hediye olarak 8 gb hafıza kartı + güzel bi telefon kılıfı + orjinal Nokia ipi vericem fiyat 200 TL
esqalsiz
Üye
Konu Sahibi
black birader kapak derken cihaz açılma var mi tamir
- - - Eklendi - - -
gençler ciddi cihazna guvenler bna ulassn numaram i pm ile vereyim
Merhaba Benim telefon temiz sağlam, kutusunda, aksasuar ları tam aradığın özellikte, sertifika sorunu yok istediğini yükleyebilir. ve birde sisteme eklediğim özellikler de var. 320 tl 0535.389.27.69
arkadasima alacağız kutu garanti içerikli olacak satacak arkadaşlar pm yada konuya yazabilir. Cihaz tamir görmemiş olursa iyi olur.varsa da kvk yada vs o tarz teknik servis te olabilir. Fiyat açıktır değerinde olmak şartı ile tabi abartmadan siyah mavi öncelikli