5800 açamıyorum ekran bile gelmiyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emox32

Üye
    Konu Sahibi
5800 açamıyorum ekran bile gelmiyor..
Selam arkadaşlar. ilk başta telefonun içine su kaçmıştı. pirincin içne attım hemen. bir kaç saat sonra düzeldi.mesaj geldi tuş kilidi kapalı zannettim açıyım diye kaydırdım ekran kilitlendi. yani tuş kilidi devreye girdi. daha sonra tekrar açamadım ama. bataryayı çıkardım. taktım açmayı denedim bırak titreşimi ekran ve tuş ışıkları bile gelmiyor. jaf ile flashlamayı denedim flash atarken ekran beyaz oluyor. ama pooling phone yazısında kalıyor.sonra uyarı çıkartıyor falan filan. phoenixi indirdim ama nereye kurdu bilmiyorum. arattırıyorum bulamıyor bilgisayar. bir kere dek geldi phoenix kurulurken masaüstünde simge açtım instal nokia dongle falan dedi. yükleme bitti ortadan kayboldu.

arkadaşlar allah rızası için yardım edin. babama diyemiyorum da. telefoncuya götürsem ne yapar ne eder kaç para maliyet tutar. ıspartada yaşıyorum. ne yapmam lazım. servis demeyin pazar günü tatile çıkıyorum telefonumun eliimde olması gerekli. hadi kardeşlerim lütfen yardım edin..:allalla::allalla::allalla:
 


ModderFurkan

Üye
pirince atarken telefonu parçalayıp atmadın mı Yani bataryayı falan çıkarıp atman lazım.O yüzden olmuş olabilir.yoksa pirinç sağlam bi çözüm
 
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Isparta dediniz de bir istatistik aklıma geldi. 2010 da en yaşanılabilen il Isparta seçilmişti (h)

Telefonu kurtarmak için pirince at 2 gün, ardından parçaları topladıktan sonra açılması gerekiyor. Açılmıyorsa biraz bekle denemeler yap. Keşke yazılım flaşlamasaydın. Telefon bozulunca flaş atman biraz tuhaf geldi. Yoksa başka bir yazılım mı yüklüydü?
 

emox32

Üye
    Konu Sahibi
evet trailblazer diye bi sistem yüklüydü. ama flash atarken ekran yanıyor ama açılmıyor. garanti yolu gibi gözüktü.
 

legand25

Üye
dostum benim arkadaşımında 5800 suya gitti kuruttu garantıye verdi yapıldı bı arkadaşımında telefonu hacklerken sustu garantıye verdı yapıldı guzel bı yalan bul garantıyede babanada sonra ver gıtsın yaparlar inş:)
 
memomemo54

memomemo54

Üye
Aynı şey bendede var şuan ama bnm ki flashlarken bozuldu Sunrise yüklüydü oriona gecerken oldu bnde babama diyemiyom + phoenix de nokia dongle mı ne istedi su an o kısımdayım yadımmm:ağlarım::ağlarım:
 

hasan231

Üye
hard format atmıştım geçmişti benimki
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt