5800 a yazılım güncelleme gelir mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
symbian.forever

symbian.forever

Üye

tamamen katılıyorum.
Real player başlı başına bir felaket. Kısmen oynatılıyor ne demek ya!:off:
Ya oynatırsın, ya oynatmazsın. Ses var görüntü yok. O an telefonu yere çarpasım geliyor:alsana:

Aynen ya. Insan çıldırıyo. Ama ben ucplayer kullanıyorum. Sanada öneririm. Güzel bi program.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
artık bizim cihazlar tarihe karışır. Habire yeni cihazlar çıkıyo

----------Eklendi @ 10:40:34 ---------- Yazıldı @ 10:40:00 ----------

o yüzden artık video oynatıcıyı felan takmıyorum

rizaaktepe

Üye
adresinde çok gelişmiş bir cfw c6 v41 den esinlenmiş bir yazılım var ; şuan bunu kullanıyorum ; flash ı yüklemenizi öneririm :)

symbian.forever

symbian.forever

Üye
istenilen sayfa bulunamadı
Hatası vermektedir

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yeni yazılım çıkartırlar bence. Piyasada (dünya uzerinde) milyonlarca 5800 var. Bu kadar kullanıcıyı yok sayamazlar ya.

SilentOne

SilentOne

Üye
s^3 1. nesil cihazlara fp1 güncellemesi gelmiyor carla gelmesi bile şüpe iken 5800 a güncelleme bekliyonuz ya telefon çıkalı 4 sene oldu be unutun artık güncellemeyi

keser03

Üye
peki c6 orjinal yazılımı olmazmı

crxumut

Üye
5800 kullanan arkadaşlar biraraya gelelim hepimiz nokia ya mesaj atalm belki insafa gelirler

- - - Eklendi - - -

5800 kullanan arkadaşlar biraraya gelelim hepimiz nokia ya mesaj atalm belki insafa gelirler

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

feneryenerrr

Üye
v60.0.003 yazılımı çıktı ama nokia suite bağlayınca uyarı vermiyor nasıl yapabilirim lütfen yardımmm!!!

sublieutenant

sublieutenant

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Sen tek başına baya atmışsın işte, bize gerek yok :ehe

alenkolik

alenkolik

Üye
ben mail attım. Cevap, yeni güncelleme yoldaymış :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ben mail attım. Cevap, yeni güncelleme yoldaymış :D
Nokia bile symbiandan elini ayağını çekti.
Bu saatten sonra güncelleme gelmez. Ancak Nokia bir güzellik yaparda kaynak kodları ve bootloaderi açarsa işte o zaman yenilikler gelir telefona.
Sağolsun bayağı geliştirici var symbianda.
Neyse konuyu dağıtmayak.

aakmann

aakmann

Üye
ya arkadaşlar hepimizin isteği bu yeni güncelleştirmenin gelmesi artık beklemekten başka çaremiz yok :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Symbian bizim iyiliğimiz için güncelleme atmıyor yorulmayalım diye adamlar bizi düşünüyor :aha:

klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
dün telefonu yere fırlattım artık sinirden c6 yazılımı gelsin hiç değilse deli ediyor beni :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt