5800 a yazılım güncelleme gelir mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
5800 a yazılım güncelleme gelir mi??
ya telefonuma bi kez daha lanet ettim s^3 lere belle gelmiş. bizim takalara anna belle olmaz tabi de :D c6 yazılımı gibi bi şey gelir mi? cfw siz c6 keyfi yaşasak ? ne dersiniz olur mu böyle bi şey?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:bilmm:

Türe

Türe

Üye
zor

mstf_l

mstf_l

Üye
arkadasım v60 zaten ısrarlar sonucu geldi ve son güncellemeydi

Progressivity

Progressivity

Üye
gelmesin yaw telefona flash ata ata bi hal olduk bu telefonun kapasite belli bi adım öteye gitmez :D

Gökmen Gökhan

Üye
2012 içinde s60v5 için qeniş çaplı qüncelleme olabilir arkadaşlar inqilizcesi olan şu siteye bi baksın bi zahmet :ehe

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım v60 zaten ısrarlar sonucu geldi ve son güncellemeydi
son olduğu nereden duydun ki?

----------Eklendi @ 23:43:20 ---------- Yazıldı @ 23:27:58 ----------

nokia ya mail attım yarın öğlene kadar cevap gelmezse (muhtemelen gelmez) :D destek hattını arayıp sormayı düşünüyorum valla hiç özellik yok cihazda ya 3310'un renkli hali gibi

• Beğen
Tepkiler: pötüncek
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
aramışlar bugün ben okuldaydım gelince eve arardım böyle böyle dedim c6 yazılımı gibi bişiy gelcek mi? c6 yazılımı derken? dedi (içimden mal bu karı dedim) :) c6-00'ın yazılımı zaten biçok insan yüklüyor bunu ama garanti dışı kalıyor ya acaba siz böyle birşey yayınlayacak mısınız dedim. yazılım güncellemelerinizi kontrol edin dedi (vallaha mal bu karı dedim) Buları da müşteri temsilcisi diye koyuyolar daha cfw'yi bilmiyo

sm3

sm3

Üye
abiler biraz zor 5800 - n97 gibi cihazlara güncelleme gelmeez.
Insallah gelirsede iyi olur

xxdama

xxdama

Üye
2012 içinde s60v5 için qeniş çaplı qüncelleme olabilir arkadaşlar inqilizcesi olan şu siteye bi baksın bi zahmet :ehe

Çeviri yaptım. Işte bu çıktı

Good News, Bello Horizonte, Brezilya düzenlenen
bir etkinlik sırasında, Vinicius Kosta Ürün Müdürü
Nokia Brezilya, 2012 yılında eski S60 v5 cihazlar
için yeni bir güncelleme onaylar.

Olay Nokia, yeni akıllı telefonu N9 MeeGo, Nokia ve500, C2-06 X1-01 gibi diğer cihazlar izledi 701 Symbian Belle Nokia tanıttı. Pazarlama Nokia ve
Vinicius Costa Ürün Müdürü Nokia Marcelo
Camara MüdürüAşağıdaki sunum resimde Belle sonra "under
construction" simgesini görebilirsiniz gibi onlar,
bu güncelleştirmenin adını veya çıkış tarihi
reveled olmamasına rağmen, Anna, Belle ve Belle
sonra gelecek güncelleme - Symbian OS evrimi
hakkında konuştuk .

Eski S60v5 cihazlar için gelecekte updateds bir
soru üzerine, Vinicius Kosta Ürün Müdürü Nokia
Brezilya yanıtladı: Anna ile aynı arayüzü "Nokia
ayrıca herhangi bir hata ve GUI düzeltmek için
güncellemeleri almak bu cihazları desteklemeye
devam edecek" "2012 yılında."Beklendiği gibi, biz sadece Ürün Müdürü Nokia
Brezilya geri sözlerini aldığı kaynaktan bu
güncelleme var

AU Production

AU Production

Üye
Güncelleme olsa da 2013 gibi gelir

''zeus''

''zeus''

Üye
Arkadaşım , bundan bir önceki sürüm için de , çıkmaz çıkmaz diyodunuz adamlar anna arayüzlü web browser ile birlikte yeni yazılım çıkardılar .. hem şuanki yazılım daha yeni ... Bence bir sonraki yazılım çıkacak ama bu en az 1 yıl'ı alır...

nassat

Üye
yeni yazılım verilecekse şu real player mms adreslerinin çoğunda sıkıntı yaşıyor ve bağlanmıyor.
MMS , ASX desteğinin düzgün olması lazım. Enazından stream olayının çözülmesinde fayda vardır.
Birde adobe veya skyfire ile niye anlaşmıyorlar ki?

cedit52

cedit52

Üye
abiler biraz zor 5800 - n97 gibi cihazlara güncelleme gelmeez.
Insallah gelirsede iyi olur

Vallahi gelirse horoz kesecem sıkıldım artık..... real playerin kısmen oynatıyor demesinden...

Süleyman

Süleyman

Üye
Nokia 5800 a v60 ın son sürüm olduğunu belirtti. Fakat bilmiyorum belki çok istek olursa çıkarabilirler. Bu yüzden S60v5 yazılımında telefonu olanlar Nokia ya mesaj atabilir. Çok kişi toplanırsa çıkaracaklarına eminim.

phasan

phasan

Üye
olmaz

----------Eklendi @ 09:28:00 ---------- Yazıldı @ 09:27:04 ----------

Nokia 5800 a v60 ın son sürüm olduğunu belirtti. Fakat bilmiyorum belki çok istek olursa çıkarabilirler. Bu yüzden S60v5 yazılımında telefonu olanlar Nokia ya mesaj atabilir. Çok kişi toplanırsa çıkaracaklarına eminim.
haklısın

Emrgncy

Emrgncy

Üye
yeni yazılım verilecekse şu real player mms adreslerinin çoğunda sıkıntı yaşıyor ve bağlanmıyor.
MMS , ASX desteğinin düzgün olması lazım. Enazından stream olayının çözülmesinde fayda vardır.
Birde adobe veya skyfire ile niye anlaşmıyorlar ki?

tamamen katılıyorum.
Real player başlı başına bir felaket. Kısmen oynatılıyor ne demek ya!:off:
Ya oynatırsın, ya oynatmazsın. Ses var görüntü yok. O an telefonu yere çarpasım geliyor:alsana:

• Beğen
Tepkiler: pötüncek
66virus66

66virus66

Üye
Getirmezler benim C5-03 e geldide ne oldu sadece nokia evolve teması geldi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt