5800 a s60v5 yükledikten sonra pc ye bağladığımda hafıza kartı çöküyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dunyali99

Üye
    Konu Sahibi
5800 a s60v5 yükledikten sonra pc ye bağladığımda hafıza kartı çöküyor
arkadaşlar selamlar!!!5800 telefona son yazılımı attım pc den video foto falan atayım dedim telefona birde ne göreyim telefonun hafıza kartı boş.dosya yöneticisine girip hafıza kartındaki klasörlere bakayım dedim sarı olması gereken klasörler mavi soru işaretli kısaca işlevsiz ve exe uzantılı.telefona format attım olmadı.hafıza kartını biçimlendirdim düzeldi ancak pcye bağladım aynı durum ne varsa kartta gitti.telefonun kendi hafızası sağlam ona birşey olmadı içindekiler duruyor.aynıdurumu yaşayan yada biligisi olan varsa lütfen yardım etsin.

anılbaran

anılbaran

Üye
telefonada at format :hmmm

dunyali99

Üye
    Konu Sahibi
telefonada format attım aneden olduğunu anlayamıyorum galeriye giriyorum hafızadaki herhangi bir resmi çok sayıda kobyasını çok sayıda gösteriyor.

Symbianist

Symbianist

Üye
Bilgisayardan bulaşmış boşa onunla uğraşma düzelmez. Internetten nod32 antivirüs veya bir başkasını veyahutta combofix indir bir tarama yaptır. Temizlenir. O virüsü biliyorum klasörleri exe'ye çevirir. Içindeki dosyaları da Winrar ile görebilirsin

sublieutenant

sublieutenant

Üye
:D tanisiyormusunuz. Yalniz exe dosya yaratmak, yazilim kopyalamak her virüsün genel islevidir. :lol
bir ikincisi virüs olan pcye (bilhassa truvalar) antivirüs yüklemek zor olur ;) Bilginize..

xxdama

xxdama

Üye
ozaman pc yede format atmasI GEREKir

Symbianist

Symbianist

Üye
Combofix ve nod32 denemeden olmaz.

dunyali99

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim pcden bulaştığını tahmin etmiştim hemen deneyecem

firat1231

firat1231

Üye
Banada ayni durum olmustu telefona format attinca duzelmisti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt