5800 a s60 v1 s60v2 kurmayı bilenler yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bthn_997

bthn_997

Üye
xbox'un kapasitesi atariye daha yüksek demeye çalışıyo bence :halay1:
5800 xbox, 6600 da atari :D:D

SilentOne

SilentOne

Üye
Windows 7'li bilgisayara ben Mac OS X bile kurdum. Teker teker sayabilirim istersen...

Bu arada 600 daha iyi diyene, ya saçmalamak için laf arıyorsunuz değil mi? :d: Tamam, benim mizacım birazcık katıdır, önüme geleni çekinmeden söylerim, söylüyorum da: 6600 iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz, gidin ve 5800'da Doodle Jump Deluxe oynayın, işte o iyidir! :oke:

bide bootunu win7 kuruluru pc e kur görem boot unu kırmadkça yükleyemessin

Knight43

Knight43

Üye
s60v5 te kurulmuyormu oyun ve s60v2 yada v1 i kuramassın farzetki win7 kurulu gelen pc ye win xp kurulayamacaqı gibi

win7 kurulu gelen pc ye xp kurulur.:naughty:pc nin donanım driverleri ayrı ses olsun ekran olsun.ama telde ayrı değil.işletim sistemine gömülü:hmmm onun için olmnaz

bthn_997

bthn_997

Üye
SilentOne yanlış bi örnek vermiş zaten :D

Del Rey

Del Rey

Üye

bide bootunu win7 kuruluru pc e kur görem boot unu kırmadkça yükleyemessin

Sen Windows 7'yi Symbian sandın sanırım. Bootloader diye bir şeyi yok. Boot ayarlarıyla bile Windows 7'yi silebilirsin. Bir yolla oluyordu HDD temizleme ama hm.

Yine iddaya girebilirim. Boot'a gerek yok, direkt Windows 7 üzerinden Sanal Makine yaratır ve onun üzerinde Windows 7 açıkken bile Windows XP boot edebilirim. Aynı zamanda USB bellekten de boot edebilirim :)

Mac OS X kurması asıl zor olanı, Mac OS X'ler normalde Mac dışındakilere kurulamaz. Ama kuruyorum (ama işlemcinin anası ağlıyor) Bunun yolu var aslında.

USB bootuna gelelim, eğer boot ekranında del'e basarsan BOOT BIOS ayarlarına girersin. Bilgisayarını HDD'den boot edersen win 7 açılır, ancak direkt olarak USB'den boot edersen (F sürücüsü sanırım) 7 başlamadan XP'yi açarsın, ki eğer Ubuntu yüklersen veya onun gibi linuxlardan biri, direkt olarak GRUB'u aktifleştirirsin, ama DEBIAN GRUB'ını. Eğer Win 7 kuruluda WUBI gibi XP yükleseydik GRUB çıkmayabilir direkt 7 başlatılırdı. Ubuntu DEB GRUB'unda hepsi görünür. Ama dediğim gibi WUBI, VM ve USB seçenekleri daha iyi :)

----------Eklendi @ 12:28:31 ---------- Yazıldı @ 12:21:13 ----------

xbox'un kapasitesi atariye daha yüksek demeye çalışıyo bence :halay1:
5800 xbox, 6600 da atari :D:D

Evet, kıytırık mıytırık ama sonuçta sensör oyunu bulunuyor. Daha geniş bir ekranda oynuyorsun, açıkçası Doodle Jump gibi basit oyunlar bile insanları çıldırtıyor ve oyun hırsını arttırıyor. Oyna bakalım sensörlü doodle jump'u 6600'da ve kafayı ye. Yapılamaz ki, sistemi düşük; eksik veya çağ dışına ait donanım (5800'da öyle aslında) yüzünden yeterli oyun seçenekleri sunamıyor. Aynı zamanda oyun sesleri gibi şeyler de dahil. Mesela iMelo gibi bazı port çalışmaları uygulamaları da çalışmaz. Ekranın olması gereken yerde tuş takımı bulunur ki bu nedenle de genişlememiştir. Dokunmatik ekrandaysa daha fazla kontrol sağlanabilir. :bigstar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt