telefoncularda tabi çok ister. satmak isteyen birine sor 15tlden fazla verilmez. ben eski6600ımı satamadım. sonra kırdım çekiçle6600 15 tl olsa şimdi gider alırım
:
telefoncularda tabi çok ister. satmak isteyen birine sor 15tlden fazla verilmez. ben eski6600ımı satamadım. sonra kırdım çekiçle:

telefoncularda tabi çok ister. satmak isteyen birine sor 15tlden fazla verilmez. ben eski6600ımı satamadım. sonra kırdım çekiçle:
eline saglik
bayağı zevklidir be![]()
aslında bide yenı tel alınsın diye kırmak istiyodum telefon ıyıce donmaya baslamamıstı bizimkiler ve kızla da tartısmıstım hepsi ustuste geldı. bende indim aşşağı koydum yere aldım çekici. hırsımı ondan çıkardım pixellerine ayırdım telefonueline saglik
ama 4 yılım onla geçmişdi duygulanmadım değil..
aslında bide yenı tel alınsın diye kırmak istiyodum telefon ıyıce donmaya baslamamıstı bizimkiler ve kızla da tartısmıstım hepsi ustuste geldı. bende indim aşşağı koydum yere aldım çekici. hırsımı ondan çıkardım pixellerine ayırdım telefonuama 4 yılım onla geçmişdi duygulanmadım değil..
![]()

aslında bide yenı tel alınsın diye kırmak istiyodum telefon ıyıce donmaya baslamamıstı bizimkiler ve kızla da tartısmıstım hepsi ustuste geldı. bende indim aşşağı koydum yere aldım çekici. hırsımı ondan çıkardım pixellerine ayırdım telefonuama 4 yılım onla geçmişdi duygulanmadım değil..
![]()

s60v5 te kurulmuyormu oyun ve s60v2 yada v1 i kuramassın farzetki win7 kurulu gelen pc ye win xp kurulayamacaqı gibi
Tamam, benim mizacım birazcık katıdır, önüme geleni çekinmeden söylerim, söylüyorum da: 6600 iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz, gidin ve 5800'da Doodle Jump Deluxe oynayın, işte o iyidir! 
Saçmalık? Tamam biraz şaka için soylemiştrim de. Sen hiç 6600da asphalt urban gt1 oynadınmı? ben 6600la 4+2 yıl geçirdim. ve herşeyini her oyununu bilirdim. inan biçok s60v5 oyunundan iyi oyunlar var.! Buda böyle biline.Windows 7'li bilgisayara ben Mac OS X bile kurdum. Teker teker sayabilirim istersen...
Bu arada 600 daha iyi diyene, ya saçmalamak için laf arıyorsunuz değil mi?Tamam, benim mizacım birazcık katıdır, önüme geleni çekinmeden söylerim, söylüyorum da: 6600 iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz, gidin ve 5800'da Doodle Jump Deluxe oynayın, işte o iyidir!
![]()
Anlatamadın.Şimdi burda bana s60v5in kıytırık sensorlu oyunlarıyla asphalt urbatn gt yimi karşılaştırıyosun? gorende iphone oyunu onerıyo sanacak.Yapma kardeş.Anlamadın heralde.Marioyu atarıde oynasan zevklı olu xboxda oynasan da zevklı olur.Ben emulatorle bilgisayarda oynadım.Atarı kadar zevklıydı.Diğer özelliklerine gelelim mi peki? Bu oyunları kaç inçlik bir ekranda oynadın? Kaç sensörlü oyun oynadın?
Ekrana göre de birşeyler düşüneceksin. Oyun kalitesi yalnızca oyun ile olmaz. Mario'yu Atari'de oynasan güzel olur ama XBox 360 (varsa öyle bir oyun) da oynasan berbat gelir grafikleriyle. Anlatabildim mi?