5800 a s60 v1 s60v2 kurmayı bilenler yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
5800 a s60 v1 s60v2 kurmayı bilenler yardım?
arkadaşlar 5800 a s60v1 s60v2 nasıl kurabilirim .60v1 de osmanlı savas stratrjisi diye bir oyun var sırf onu oynamak için. Lütfen yardım edin gardaşlar

SilentOne

SilentOne

Üye
s60v5 te kurulmuyormu oyun ve s60v2 yada v1 i kuramassın farzetki win7 kurulu gelen pc ye win xp kurulayamacaqı gibi

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
peki o oyunu bunda nası oynaya bilirim

'Patron

'Patron

Üye
mesela gidip bi 6600 alırsın 10-15 tl ye. sonra yukler oynarsın.

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
6600 15 tl olsa şimdi gider alırım

SHaDoWHeRo55

SHaDoWHeRo55

Üye
S60v2 nin canını yiyim valla. 5800dan iyi oyunlar var. Şimdiki aklım olsa 6630umu satıp 5800 almazdım.

LimePie

LimePie

Üye
sen 5800a kurban ol :naughty:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

aslında bide yenı tel alınsın diye kırmak istiyodum telefon ıyıce donmaya baslamamıstı bizimkiler ve kızla da tartısmıstım hepsi ustuste geldı. bende indim aşşağı koydum yere aldım çekici. hırsımı ondan çıkardım pixellerine ayırdım telefonu :D ama 4 yılım onla geçmişdi duygulanmadım değil..:ağlarım:

:ehe

bthn_997

bthn_997

Üye

aslında bide yenı tel alınsın diye kırmak istiyodum telefon ıyıce donmaya baslamamıstı bizimkiler ve kızla da tartısmıstım hepsi ustuste geldı. bende indim aşşağı koydum yere aldım çekici. hırsımı ondan çıkardım pixellerine ayırdım telefonu :D ama 4 yılım onla geçmişdi duygulanmadım değil..:ağlarım:

:d:

pasha14

pasha14

Üye
Sadece bir oyun içinde telefon almaya değmez bence.

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
s60v1 oyunları 5800 ın oyunlarından güzel

Del Rey

Del Rey

Üye
s60v5 te kurulmuyormu oyun ve s60v2 yada v1 i kuramassın farzetki win7 kurulu gelen pc ye win xp kurulayamacaqı gibi

Windows 7'li bilgisayara ben Mac OS X bile kurdum. Teker teker sayabilirim istersen...

Bu arada 600 daha iyi diyene, ya saçmalamak için laf arıyorsunuz değil mi? :d: Tamam, benim mizacım birazcık katıdır, önüme geleni çekinmeden söylerim, söylüyorum da: 6600 iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz, gidin ve 5800'da Doodle Jump Deluxe oynayın, işte o iyidir! :oke:

'Patron

'Patron

Üye
Windows 7'li bilgisayara ben Mac OS X bile kurdum. Teker teker sayabilirim istersen...

Bu arada 600 daha iyi diyene, ya saçmalamak için laf arıyorsunuz değil mi? :d: Tamam, benim mizacım birazcık katıdır, önüme geleni çekinmeden söylerim, söylüyorum da: 6600 iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz, gidin ve 5800'da Doodle Jump Deluxe oynayın, işte o iyidir! :oke:
Saçmalık? Tamam biraz şaka için soylemiştrim de. Sen hiç 6600da asphalt urban gt1 oynadınmı? ben 6600la 4+2 yıl geçirdim. ve herşeyini her oyununu bilirdim. inan biçok s60v5 oyunundan iyi oyunlar var.! Buda böyle biline.

----------Eklendi @ 15:53:53 ---------- Yazıldı @ 15:52:04 ----------

Asphlat Urban Gt 1 + ek arabaları falan süper oyundur ve emın ol grafikleri özellikleri falan hiçbir polarbit oyununda yok.Ben 6600da Counter oynadım hacı hemde multiplayer.Dust akar.

Del Rey

Del Rey

Üye
Diğer özelliklerine gelelim mi peki? Bu oyunları kaç inçlik bir ekranda oynadın? Kaç sensörlü oyun oynadın?

Ekrana göre de birşeyler düşüneceksin. Oyun kalitesi yalnızca oyun ile olmaz. Mario'yu Atari'de oynasan güzel olur ama XBox 360 (varsa öyle bir oyun) da oynasan berbat gelir grafikleriyle. Anlatabildim mi?

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
maxihiphoplife sana tamamen katılıyorum takla kardeşim ayrıca s60v5 sensör oyunları berbat .

'Patron

'Patron

Üye
Diğer özelliklerine gelelim mi peki? Bu oyunları kaç inçlik bir ekranda oynadın? Kaç sensörlü oyun oynadın?

Ekrana göre de birşeyler düşüneceksin. Oyun kalitesi yalnızca oyun ile olmaz. Mario'yu Atari'de oynasan güzel olur ama XBox 360 (varsa öyle bir oyun) da oynasan berbat gelir grafikleriyle. Anlatabildim mi?
Anlatamadın.Şimdi burda bana s60v5in kıytırık sensorlu oyunlarıyla asphalt urbatn gt yimi karşılaştırıyosun? gorende iphone oyunu onerıyo sanacak.Yapma kardeş.Anlamadın heralde.Marioyu atarıde oynasan zevklı olu xboxda oynasan da zevklı olur.Ben emulatorle bilgisayarda oynadım.Atarı kadar zevklıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt